Ja w ten sposób przeczytałem 'Faraona'SithFrog pisze:Czytanie w kiblu obowiązkowe. Przeczytałem w ten sposób milion
nalepek na domestosach i innych mydłach w płynie. Z braku laku...

Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Ja w ten sposób przeczytałem 'Faraona'SithFrog pisze:Czytanie w kiblu obowiązkowe. Przeczytałem w ten sposób milion
nalepek na domestosach i innych mydłach w płynie. Z braku laku...
efekt na zawolanie masz po braveranieLLothar pisze:Chcesz moczyc dlugo
A to co, już musisz się suplementować Laro?Larofan pisze:efekt na zawolanie masz po braveranieLLothar pisze:Chcesz moczyc dlugo
Oszkur... 19, brrrrrrrrrrr.Kalten pisze:Ja lubię zaokrąglać i zamiast 4 robię 5, albo jak jest 19 to dobijam do 20
Dobrą czerwoną możesz zaparzyć kilka razy nawet. Mam w pracy rodowitego Chińczyka i naopowiadał mi trochę o tamtejszych zwyczajach herbacianych.Pquelim pisze:a czerwoną?
powiem tak, przez ostatnie miesiące kiedy wychodziłem się po sklepach i herbaciarniach całego Poznania nasłuchałem się tyle technologii i dogmatów nt parzenia herbaty, że stwierdziłem ostatecznie że będe parzył każda inaczej. tzn. jak wyjdzie
Czyli jest jeszcze ktoś kto mnie rozumie....SithFrog pisze:Czytanie w kiblu obowiązkowe. Przeczytałem w ten sposób milion nalepek na domestosach i innych mydłach w płynie. Z braku laku...
Głośność w tv i aucie musi być "parzysta". Nieparzyste są bez sensu, albo za głośne albo za ciche.SithFrog pisze:Zawsze głośność w TV/amplitunerze/radiu musi być albo parzysta, albo podzielna przez coś więcej. 6 jest ok, 8 też, kiedyś miałem wrażenie, że to kwestia parzystości, ale już 15 wolę niż 14. Natomiast NIGDY nie może być 7, 13, 17 itp.
Poczta -> napisy -> livescores -> pilkanozna.pl -> transfermarkt ->torrenty -> filmweb -> fsgk -> reszta. Jak widać w stałych zestawach też zdarzają się korektyCherryy pisze:A ja codziennie przeglądam Internet w ten sam sposób, według posegregowanych zakładek i nie wyobrażam sobie inaczej
Nic nie mów, k*... Potrafię się spod drzwi marketu wrócić przez pół parkingu, bo nie pamiętam, czy auto zamknąłem...Kalten pisze:Często się wracam żeby sprawdzić czy na pewno go zamknąłem.
Też czasem używam palcówSithFrog pisze:albo żul, który w ogóle smarka używając palców
Ja jestem trochę podobny do Adasia z Dnia Świra. Wszystko mnie wkurwia.Piccolo pisze:Crowley, patrząc na twój długi post... Jezusie, współczuję, jakby mnie tyle rzeczy wkurwiało to bym już chyba dawno kogoś zamordował.
Pewnie z tego samego powodu, dla którego wszystko odkładam na ostatnią chwilę, przez co się stresuję, że z niczym nie zdążę, więc żeby nie wyjść z wprawy wszystko dokładnie planuję, po czym odkładam na jutro. Powinienem iść do psychologa, wiem.Dlaczego chowasz przed żoną, że czytasz książkę w kibelku?
+1SithFrog pisze:O fuj, 1/4 ekranu psu na budę
Crowley - idz do psychiatry. Psycholog nie pomozeLarofan pisze:+1SithFrog pisze:O fuj, 1/4 ekranu psu na budę
wszystko krzyo teraz w dodatku - mozna sie nabawic zeza
Ja mam tam piękną symetryczną po obu stronach czerń.Crowley pisze:o może ja czegoś nie wiem i mogę tam mieć coś poza czarnym tłem bez powiększania stron.
Zawsze od pomieszczenia. Nigdy od ściany.[/thread]Crowley pisze:Papier toaletowy zakładacie na wieszak elementem odwijanym od ściany, czy od strony pomieszczenia?
Plus:Turtles pisze:Zawsze od pomieszczenia. Nigdy od ściany.[/thread]
Ja mam kompa podłączonego do TV i muszę powiększać, żeby oczu sobie nie psuć. Poza tym przeglądam też inne strony niż forum, które czasami zajmują cały ekran.Crowley pisze:Matthias - ale jak zakładki wrzucę w folder pod przycisk, to po pierwsze za każdym razem żeby do nich wejść muszę kliknąć w ten przycisk, a po drugie wygodniej się wybiera z ciągle otwartego okienka, niż z listy. Nie rozumiem zdziwienia, naprawdę.
This. U mnie w domu też zawsze był od ściany ale ostatnio trochę zwątpiłem. Po pierwsze papier, który ma wierzch i spód jest nawijany tak, że prawidłowe jest wieszanie odwrotne (od strony pomieszczenia). Po długich przemyśleniach stwierdziłem, że wszystko zależy od wieszaczka.Cherryy pisze:Papier zawieszony w drugą stronę, szczególnie, jeżeli uchwyt posiada obudowę, zawsze mi się urywał nie wtedy, kiedy chciałem... strasznie mnie to zawsze irytowało.