![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
![Obrazek](https://farm2.staticflickr.com/1654/26427299735_c563357982.jpg)
Teej, i widzisz, tak narzekales na najlepszy telefon swiata w niskiej cenieMatthias[Wlkp] pisze:Odkryłem chyba, dlaczego moja Motorola zamulała - zbyt wolna karta SD. Zakupiłem jakąś Samsunga 80/50 (odczyt/zapis) i widzę ogromną różnicę. Trudno powiedzieć, jaka była ta stara, ale teraz zapisane albumy w Spotify pokazują się pod razu, a nie po 10 sekundach.
Niestety ceny jednak trochę z dupy - 1199zł za G4 i 1399zł za wersję Plus. Poza tym ten kwadratowy przycisk (LINK) wygląda koszmarnie.Gregor pisze:Llo będzie polecał przez następny rok
http://www.androidauthority.com/moto-g4 ... on-692871/
Jak cena nie będzie z dupy to taka nowa moto G plus wygląda na spory upgrade z mojej moto G2. W sumie to taka obecna moto X Play z mniejszą baterią. Czekam czy nie zrobią następcy właśnie tego ostatniego i będę miał mocny typ co brać pod koniec roku
Poszukaj czegos na ksztalt Rhino Shield. Ponoc dziala fantastycznie.MarcixM pisze:Hej, szukam jakiegoś MOCNEGO etui do Samsunga Galaxy S6 Edge. Nie jakiś tam silikon czy skórzane tylko coś naprawdę mocnego co wytrzyma jakieś małe upadki lub porysowania.
Halaster na pewno nie pomoże.MarcixM pisze:Hej, szukam jakiegoś MOCNEGO etui do Samsunga Galaxy S6 Edge. Nie jakiś tam silikon czy skórzane tylko coś naprawdę mocnego co wytrzyma jakieś małe upadki lub porysowania.
A w PL zaden operator nie oferuje jakichs sensownych pakietow? Jak my jechalismy pare tygodni temu to zonie moglem dolozyc pakiet 400mb za 25zl (albo 1gb za 50zl). Dziala w calej EU, USA i Turcji.boncek pisze:Chcę sobie kupić net w roamingu na wyjazd do Chorwacji, ale jak patrzę na ceny to trochę mięknę. 15 zeta za 100 mega 30 zeta za 250 mega, 50 za 500, 90 za giga. Damn.. Chyba wezmę 500, choć z drugiej strony zastanawiam się czy tyle w ogóle zużyję przez tydzień.
A no widzisz, bo ja zrozumialem, ze chcesz jakas chorwacka karte skołować.boncek pisze:No przecież piszę o pakietach.Takie są w Plusie. Nie wiem natomiast jak jest u innych, bo mam tam tel,więc raczej nie będę zmieniał specjalnie na jeden wyjazd.
bo to chodzi o moją komórkę, nie jakiś router czy coś takiego.
Ja uzywalem caly czas Google Maps z regionami offline i chodzilo super. Mialem tez zainstalowane Here ale nie odpalilem jakos ani razu...boncek pisze:Sry, źle się wyraziłem. Bo wiesz, myślę też o nawigacji na trasę, kupić czy nie kupić map, a może Here w offline. I tak wymyśliłem, że pierdolę, wezmę te 500 mega, wrzucę gugla maps i będę mieć info jakby jakieś wypadki czy korki były po drodze.
Dragon_Warrior pisze:Z czystej ciekawości - jak przedstawiciel sieci dzwoniąc obiecuje telefon gratis w abonamencie a później przychodzą raty po 30 zł na 30 miesięcy to można coś z tym zrobić?
Szczęśliwie nie chodzi bezpośrednio o mnie