Nie ma za co Crowley, polecam się na przyszłośćCrowley pisze:Thank you Captain Rozpierdolę Wam Foruma.

Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Nie ma za co Crowley, polecam się na przyszłośćCrowley pisze:Thank you Captain Rozpierdolę Wam Foruma.
Jak dla mnie oczko wyżej niż Oblivion.peterpan pisze:Bardziej niz Oblivion? bo odebralem go jako raczej sredniaka
Nie chcę pamiętać. Wiesz, ja jestem trochę jakby z branży IT i jak słyszę, że laska próbuje powołać do życia AI za pomocą kryptografii to mi słabo. To tak jakbyś chciał ściągnąć z sieci mp3 za pomocą widelca. Tam jest milion takich kretynizmówtakisam pisze:* Pamiętasz Sith scenę z 'niewidomym na pokaz'?,
Nie no, panowie. Oblivion nie miał scen batalistycznych jak "Na skraju jutra". Nie miał też Billa Paxtonaskoob pisze:Jak dla mnie oczko wyżej niż Oblivion.peterpan pisze:Bardziej niz Oblivion? bo odebralem go jako raczej sredniaka
Ratując Pana Banksa - wyedytuj, bo się doda na GMC jako nowy film.Larofan pisze:Nie mam pojecia jak sie zwie po Polsku - nie sprawdzam tego nigdy
Zaraz w Ciebie wpakują DURZO kulek, kurnai durzo strzelania. Film jest kompozycyjnie podzielony na dwie części - zaczyna się zdarzeniem, które ma miejsce gdzieś w połowie. I pierwsza połowa jest nudna jak flaki z olejem, za to potem zaczyna się dziać. Dobre, ciężkie kino akcji, gdzie źli są źli, dobrzy nie są dobrzy, tylko wszyscy mówią po hiszpańsku.
Larofan pisze:W przeciwienstwie do Crowleya az prawie do samego konca nie skapowalem sie kto jest bajzel zamieszany
Crowley pisze:Larofan pisze:W przeciwienstwie do Crowleya az prawie do samego konca nie skapowalem sie kto jest bajzel zamieszanySpoiler:
No właśnie też się zastanawiałem. W ogóle to myślałem przez moment, że Neeson ma zwidy z powodu niewyspania. Wyglądał na strasznie zmęczonego i podejrzewałem, że będzie miał jakąś traumę z przeszłości, która nie pozwala mu spać. Odniosłem nawet wrażenie, że ktoś zapomniał wyciąć kilka ujęć podczas montażu i stąd takie mylne tropy. Bo on się dość dziwnie zachowywał i padały jakieś sugestie, że nie śpi od dawna i ma coś nie tego z psychiką.SithFrog pisze:Druga - ktoś wie skąd tytuł? Jakoś niespecjalnie pasuje mi do tego co się działo na ekranie. Że samolot nie może stanąć w miejscu? Że akcja była non stop?
+1Crowley pisze:scena zjazdu na deskorolce po islandzkiej drodze to prawdziwe mistrzostwo świata