![:D :D](./images/smilies/3.gif)
A u mnie jest jeszcze milej - Centrum Handlowe, znak "droga wewnetrzna obowiazuja przepisy ruchu drogowego" i dluuuuga prosta do ktorej z prawej strony dochodza drogi od miejsc parkingowych... jak myślicie, ile osob przepuszcza tych z prawej
![:alien: :alien:](./images/smilies/11.gif)
![:maruda: :maruda:](./images/smilies/16.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Witamy na polskiej wiosce. Psy mamy albo na łańcuchu albo luzem i bez dozoru. Bram nie zamykamy bo łojce i dziady tyż nie zamykali i jakoś było dobrze. A miastowe się kręcom jak gupie i problemy robio.na wiosce miałem przyjemność stuknąć psa, który wyskoczył mi przed maskę z bramy podwórka
Chyba nie do końca, bo przecież po tych torach jeżdżą i będą jeździć też dotychczasowe pociągi, które na płaskim się wypieprzą.SithFrog pisze:Tory pod Pendolino budowano bez profilowania na zakrętach, bo założenie było takie, że wahadło będzie.
Nie chce mi się liczyć ale mi się wydawało, że co najmniej połowa spowodowana była wyprzedzaniem w okolicach skrzyżowań, przekraczaniem prędkości i przejeżdżaniem na czerwonym świetle.Voo pisze:no i w 2/3 przypadków jednak wina kierowców samochodów (głównie wymuszenia)
dodalbym jeszcze rycie sie miedzy samochodami w korkach - bo co innego przejezdzanie miedzy nimi, a co innego rycie sie i urywanie lusterek...Crowley pisze:Nie chce mi się liczyć ale mi się wydawało, że co najmniej połowa spowodowana była wyprzedzaniem w okolicach skrzyżowań, przekraczaniem prędkości i przejeżdżaniem na czerwonym świetle.
ale typ co wycofał żeby zablokować motocyklistę jest królem kategorii zjebRazorblade pisze:dodalbym jeszcze rycie sie miedzy samochodami w korkach - bo co innego przejezdzanie miedzy nimi, a co innego rycie sie i urywanie lusterek...Crowley pisze:Nie chce mi się liczyć ale mi się wydawało, że co najmniej połowa spowodowana była wyprzedzaniem w okolicach skrzyżowań, przekraczaniem prędkości i przejeżdżaniem na czerwonym świetle.
Raczej zwieraczSithFrog pisze:Wygrywa żółty skuter na prawym pasie pod prąd. Stalowe nerwy