Llo - ta wymiana soczewek na syntetyczne u starszych osób, to chyba przy zaćmie? Podobno wszyscy mamy to przed sobą, więc co tam było u Twojej babci nie tak?
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Choroby za bardzo zaległy się w "Luźnym" więc może spróbuje ten nurt przekierować jednak tutaj
Właśnie sobie "zrobiłem" przegrodę nosową! O jakieś 25 lat za późno. Jeśli macie felerną przegrodę to nie odkładajcie tego, chyba, że chcecie chrapać i mieć bezdech w nocy, kiepsko spać i ciągle chodzić wkurwionym Z nią jest taki myk, że to nie przeszkadza za młodu a potem coraz bardziej, coraz bardziej aż w końcu okazuje się, że permanentnie nie oddycha się jedną stroną nosa.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Theeck pisze: ↑25 listopada 2024, o 13:12
Llo - ta wymiana soczewek na syntetyczne u starszych osób, to chyba przy zaćmie? Podobno wszyscy mamy to przed sobą, więc co tam było u Twojej babci nie tak?
Szczerze mówiąc nawet nie wiem dokładnie - wzrok się pogarszał i już, nie wiem dokładnie. Ponoć po zabiegu kolory się nawet lepiej widzi.