![:D :D](./images/smilies/3.gif)
https://youtu.be/GVPzGBvPrzw
Na dodatek nie musicie iść na niego do kina, bo wszystko jest do obejrzenia w trailerze!
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Grową czy fabularną?Ptaszor pisze:A, no i dobra rada od kolegi, który też wzruszał się na jedynce TLoU, a potem zgarał w część drugą. Halu, za wszelką cenę nie graj w dwójkę, miej dobre wspomnienia z jedynkiZ dwójki wyniosłem tylko traumę.
Forze Horizon grałem kilkadziesiąt godzin, świetna gra, bardzo luzacka i odprężająca, muzyka, grafika, wszystko po prostu zajebiste. Ją miałem właśnie z GamePassa. Jednak w końcu się znudziłem, taki fantasy racing ma jednak ograniczoną moc przyciągania dla mnieHalaster pisze:Ale masz na myśli nową Forze czy Forze Horizon? Poza tym jaki jest sens wydawać taką kasę na te gry jak możesz gamepassa wykupić za te pieniądze na pół roku?
Dobre pytanie i nie wiem, czy odpowiedź nie będzie brzmiała: obie odpowiedzi są poprawne.SithFrog pisze:Grową czy fabularną?Ptaszor pisze:A, no i dobra rada od kolegi, który też wzruszał się na jedynce TLoU, a potem zgarał w część drugą. Halu, za wszelką cenę nie graj w dwójkę, miej dobre wspomnienia z jedynkiZ dwójki wyniosłem tylko traumę.
Tu chyba kwestia proporcji. Biorąc pod uwagę jak mało osób kończy gry, albo wręcz jak mało osób zdobywa takie podstawowe, zdawałoby się, osiągnięcia, które polegają na przejściu pierwszych 40% gierki (już zwał jak zwał), wychodzi na to, że sporo osób, jeśli nie przytłaczająca większość, gra sporadycznie. Pewnie dopiero gdyby wziąć te 10% pod lupę, można wyciągać jakieś sensowne wnioski. Trochę jak ze statystykami czytelnictwa, IMHO. Niby 40% coś tam przeczytało, ale mówimy o "kontakcie z książką", czyli pewnie 1 przeczytanej książce rocznie i coś istotnego o polskim czytelniku mogą powiedzieć statystyki grupy czytającej 7+ rocznie. A to wszak i tak zatrważająco mało.Voo pisze:Xbox twierdzi, że spędziłem z nim 472 godziny w 2023 roku i że jestem w pierwszych 10% graczy pod tym względem