Ostatnio kupiony sprzęt
Re: Ostatnio kupiony sprzęt
Steelseries Rival w końcu mi się wybrało:) Super mi pasuje, wygląda normalnie (a nie jak płód transformersa po aborcji w stylu razerów i lepszych logitechów) i ma fajny bajer z możliwością dowolnej zabawy podświetlaniem włącznie z kolorem
Sprawdź czy nie klika dwa razy pod LPM.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
przewodowa myszka?! moze jeszcze ma kulke w srodku?
To przewodowa, czyli nie ma co się bać.ThimGrim pisze:Sprawdź czy nie klika dwa razy pod LPM.
Since 2001.
jeżeli chcesz profesjonalny sprzęt do gamingu to tylko przewodowa.Larofan pisze:przewodowa myszka?! moze jeszcze ma kulke w srodku?
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
ktoś mi kiedyś musi wyjaśnić czemu ktokolwiek miałby pisać gaming zamiast graniePquelim pisze:jeżeli chcesz profesjonalny sprzęt do gamingu to tylko przewodowa.Larofan pisze:przewodowa myszka?! moze jeszcze ma kulke w srodku?
- Larofan
- Social Media Ninja
gaming niestety ciagle to tylko i wylacznie starcraft czy inne 'szybkoklikacze' gdzie liczy sie naczelnie szybkosc reakcji.. wtedy faktycznie bezprzewodowe zawsze sa w tyle - mnie nie interesuje ten "profesjonalny" gaming wole normalny gaming, w gry w ktore lubie a nie gry w ktore sie oplaca
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Scenic poczciwota! Mega funkcjonalne auto. Wygląda dobrze jak na swój wiek.
Sprowadzałeś czy od polskiego właściciela?
Sprowadzałeś czy od polskiego właściciela?
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Od polskiego właściciela, ale nie jest z polskiego salonu. Był wcześniej sprowadzony chyba z Francji.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Jeszcze inne pierdoły do roweru. Muszę w ciągu miesiąca znowu podjechać i kupić resztę której nie było (nowy sklep i nie wszystko jeszcze mają, ale zajebiście tanio).
nice, czemu tylko 32?
- LLothar
- A u nas w Norwegii
boncek, widze dlugo nie czekales na opinie z forum
Swietny telefon.
Swietny telefon.
A co tam forum, na żywo musiałem zobaczyć.
Póki co jest mega, ekran zabija. Po kilku godzinach Nexus 4 wydaje się być śmiesznie mały. Głośniki są zadziwiająco mocne. Swoją drogą nie musiałem nic wpisywać przy konfiguracji, wystarczyło złączyć telefony,żeby wymieniły się danymi.
Póki co jest mega, ekran zabija. Po kilku godzinach Nexus 4 wydaje się być śmiesznie mały. Głośniki są zadziwiająco mocne. Swoją drogą nie musiałem nic wpisywać przy konfiguracji, wystarczyło złączyć telefony,żeby wymieniły się danymi.
- Larofan
- Social Media Ninja
to ma 6 cali? O_O
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Panie, tak się podkładasz...Larofan pisze:to ma 6 cali? O_O
Ale rzucę tylko "that's what she said!".
- LLothar
- A u nas w Norwegii
To jest wlasnie bol duzych telefonow - wydaja sie normalne bardzo szybko, a cala reszta wyglada jak zabawki.boncek pisze:Po kilku godzinach Nexus 4 wydaje się być śmiesznie mały.
Jeszcze nie doszedlem do momentu, zeby powiedziec, ze obecny telefon jest za duzy
Jak dla mnie, to są odpowiednie rozmiary wyświetlaczy. A te 4 cale to można sobie... jutsi wam dopowie.
Jak telefon nie mieści się w kieszeni to jest za duży. Jak się mieści ale ledwo chodzisz albo nie możesz się schylić/kucnąć - to samo.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ja mam szajsPhone z 3,5" ekranem i wydawał mi się mały. Bardzo szybko się przyzwyczaiłem...
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ja już nic nie będę mówił. Moje żarciki nt. wielkości w calach... wcale nie będą lepsze niż sama rozmowacns pisze:Jak dla mnie, to są odpowiednie rozmiary wyświetlaczy. A te 4 cale to można sobie... jutsi wam dopowie.
ej no Jutsi, nie bądź taki. Ile cali Cię zadowoli?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie masz tyle
Jutsiego wystarczy pogilgotać.
Jutsi wybrzydza, bo, widać, ma bardzo rozepchaną... kieszeń.
#sgk 4 life.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Llo nosi torebkę! Llo nosi torebkę! Nie ma sposobu, żeby zmieścić te największe telefony w kieszeni.LLothar pisze:Jeszcze nie doszedlem do momentu, zeby powiedziec, ze obecny telefon jest za duzy
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Jak się nosi damskie spodnie to faktycznie nie ma sposobu.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Przestań kupować dziewczęce jeansy, w męskich sie mieści bez problemu. Siedzi sie może przeciętnie wygodnie, ale w pracy czy w domu i tak telefon ląduje na stole, więc nie ma problemu. Jazda samochodem też zero problemu.Crowley pisze:Llo nosi torebkę! Llo nosi torebkę! Nie ma sposobu, żeby zmieścić te największe telefony w kieszeni.
edit: cns mnie ubiegł...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ciekawe rzeczy piszecie. Ja noszę męskie, bo na moją dupę żadne damskie nie wejdą (a Jutsi to też kawał byka) i wkurwia mnie nawet mój telefon, a ja mam Xperię L. 4,3 cala. Nie wierzę, że komuś wygodnie chodzi się z 6-calowym telefonem w kieszeni spodni.
- Crowley
SithFrog pisze:Ciekawe rzeczy piszecie.
Nie wierzę, że komuś wygodnie chodzi się z 6-calowym telefonem w kieszeni spodni.
About Mankind
About Mankind
Panie, poza tymi 6cioma calami jest jeszcze drugie tyle.
A tak na poważnie, ja przestałem nosić telefon w pokrowcu, bo wtedy faktycznie troche mało wygodnie (poza tym opo jest zbyt piękny, żeby go chować w pokrowcu). Ale bez nie ma problemu, bo obecne telefony są całkiem cienkie.
A tak na poważnie, ja przestałem nosić telefon w pokrowcu, bo wtedy faktycznie troche mało wygodnie (poza tym opo jest zbyt piękny, żeby go chować w pokrowcu). Ale bez nie ma problemu, bo obecne telefony są całkiem cienkie.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Wystarczy trzymać przy drugiej nogawce telefonSithFrog pisze:Ciekawe rzeczy piszecie. Ja noszę męskie, bo na moją dupę żadne damskie nie wejdą (a Jutsi to też kawał byka) i wkurwia mnie nawet mój telefon, a ja mam Xperię L. 4,3 cala. Nie wierzę, że komuś wygodnie chodzi się z 6-calowym telefonem w kieszeni spodni.
Misiu... bo się zarumienięSithFrog pisze:a Jutsi to też kawał byka
- Razorblade
- Mr. Kroper
To nie wierz . Antek M. tez nie wierzySithFrog pisze:Ciekawe rzeczy piszecie. Ja noszę męskie, bo na moją dupę żadne damskie nie wejdą (a Jutsi to też kawał byka) i wkurwia mnie nawet mój telefon, a ja mam Xperię L. 4,3 cala. Nie wierzę, że komuś wygodnie chodzi się z 6-calowym telefonem w kieszeni spodni.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Jechałem dzisiaj samochodem z telefonem w kieszeni. Zwrocilem specjalnie uwage - zero problemu. Telefon by musial byc tak z 40mm dluzszy, zeby wystawal z kieszeni, a mam zwykle jeansy, męskie.
- Crowley
Chyba jakiś norweski krój.
About Mankind
About Mankind
Nie chodzi o to, że musi wystawać. 7 cali też jeszcze chyba nie będzie wystawać. Chodzi o wielki, twardy prostokąt odcinający się na materiale i krępujący ruchy. Spróbuj podczas jazdy wyciągnąć go z kieszeni. W ogóle spróbuj to zrobić na siedząco
Oj tam, wiecie, coś za coś. To tak jak z dużymi samochodami, masz więcej miejsca, ale z parkowaniem już jest gorzej.
- Razorblade
- Mr. Kroper
7 cali nie ale z 5.7 nigdy nie mialem prpblemu...SithFrog pisze:Nie chodzi o to, że musi wystawać. 7 cali też jeszcze chyba nie będzie wystawać. Chodzi o wielki, twardy prostokąt odcinający się na materiale i krępujący ruchy. Spróbuj podczas jazdy wyciągnąć go z kieszeni. W ogóle spróbuj to zrobić na siedząco
To masz pojemne gard.... kieszeń
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Razorblade
- Mr. Kroper
Nie. Mam telefon a nie "wydaje mi sie"
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Wlozylem raz 7 cali - to bylo juz nieco za duzo. Jak chcialem usiasc to sie wbijal za mocno.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ten tekst nie przejdzie niezauważony...LLothar pisze:Wlozylem raz 7 cali - to bylo juz nieco za duzo. Jak chcialem usiasc to sie wbijal za mocno.
Ten tekst zasługuje na piramidkę...czyli zacne wyróżnienieLLothar pisze:Wlozylem raz 7 cali - to bylo juz nieco za duzo. Jak chcialem usiasc to sie wbijal za mocno.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach