Ja mam MX400 do stacjonarnego i bezprzewodową M235 do laptopa. Działają bez problemów już od kilku lat. Bardzo jestem z nich zadowolony, a zwłaszcza z MX400. Wcześniej miałem myszki A4Tech i Logitech są dużo lepsze.
Zamontowałam sobie wczoraj nową kartę graficzną (Radeon R7 250)... Jakie te gry ładne są Przeskok z ustawień low/medium na HD/high robi naprawdę dużą różnicę.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy." Na Pograniczu
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
To nie jest zwykły sprzęt kuchenny. Poza tym ktoś tu się chwalił pralką, więc touche!
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
I co mam teraz napisać - wow, ale będziesz nakurwiał naleśniory?
Dla mnie sprzęt kuchenny jest po ciemnej stronie mocy
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
To plazmy 42 już są "stare dobre" Chlip... nie nadążam...
A ten nowy fajny...
Prawda jest taka, że ten jest 2x lżejszy, ponad 3x mniej prądu żre, ekran ma 8 cali większy, a gabarytowo... jest prawie identyczny. Serio, nie wiem czy na szerokości i wysokości jest po 2-3 cm więcej.
Obraz za to żyleta. Aczkolwiek i w plazmie nie narzekałem
Chyba gowno, ale jeszcze nie jestem pewien. Testuje na razie. Ma problemy z Windowsem 8.1 lekkie, brzmi nawet znosnie, jak na takie male cos. Basy, jak sie czlowiek wslucha, to uslyszy. Byc moze powinienem wziac Roar zamiast Axx 200. Potrzebne mi cos z mikrofonem, co bym na skypie/gtm mogl rozmawiac (a mikrofony to to akurat ma takie, ze szept zbiera z konca pokoju). Zobaczymy. Pracodawca stawia
o, mądry i dobry wybór. Od dwóch lat użytkuje właściwie ówczesny odpowiednik tego modelu i nie mam żadnych problemów.
Tak sobie patrzę i nie widzę siebie kupującego teraz laptopa. Intele U + Windows 8 skutecznie mnie odstraszają.
Takie coś nabyłam. Asus Zenfone 5, bo z mojego Samsunga już nie dało się ani dzwonić, ani odbierać, a co dopiero przeglądać internetu..
mam nadzieję że z rok podziała dobrze..
swoją drogą w Playu wymienili mi kartę na microSIM za darmo i od ręki. Łał.
Grats, masz najlepszy telefon do robienia zdjec w slabym oswietleniu. Bawilem sie tez tabletem z procesorem Intela, takim jak masz w tym telefonie, i tez byla petarda.
LLothar pisze:Grats, masz najlepszy telefon do robienia zdjec w slabym oswietleniu. Bawilem sie tez tabletem z procesorem Intela, takim jak masz w tym telefonie, i tez byla petarda.
Dobry wybor.
Tak czytam o tym robieniu zdjeć itd...
Ktoś mi powie czy taki telefon ze swoim nagrywaniem filmów hd sprawdziłby się tez jako nagrywarka do podcastów itp? Tzn jako quasi użytkowa kamera? Bo zdjęcia to sobie zdaję sprawę że teraz czy telefon czy kompakt to prawie to samo.
Galaxy Note 4, bo mi Nexusa 6 na styczen przeniesli. Cena prawie ta sama, a dostaje sie sporo wiecej (bateria, aparat, s pen, lepszy ekran). Co prawda dzwiek gorszy i TouchWiz, ale daje rade.
edit: I co do jakosci nagrywania z telefonu, ponizej porownanie Note 3 vs Canon 5D Mk III
Niby fajny film LLo tylko dla mnie 2k+ za telefon to absolutny absurd
to co Killaya linkowała w porywach nawet poniżej 700pln schodziło... nadal trochę poza moim pojmowaniem ale gdybym znalazł jakieś zastosowanie dla kamery w nim to może bym się skusił...