Znalazłem i zegarek. Faktycznie sam pasek to była przesada.
2649boncek pisze:Gratki! Ile dałeś za TV? Sorry, że tak pytam, ale sam się noszę na taki rozmiar.
Z tego co pamiętam, to jest tak ,że jak odpalisz konsole to TV sam się włączyMatthias[Wlkp] pisze:A to live TV coś daje? Skoro i tak konsolę podłączasz, to zawsze mi się wydawało, że to zbędny dodatek...
Dogy pisze:
Zaraz kurier będzie. Nie pamiętam kiedy miałem jakieś porządne nauszne słuchawki, zbierałem się od roku do zakupu, aż przetestowałem w lokalnym media markt Marshalle. Bardziej w moim przedziale cenowym były Marshall Major, ale udało mi się wylicytować Marshall Monitor za cenę sklepową Majorów, więc całkiem nieźle
.
Przesłuchałem wszystkie słuchawki 300zł+ w Media Markt, Beats i SMS audio najbardziej nieopłacalne w kwestii cena/jakość, szczególnie beatsy, które grają jak Sennheisery 3 razy tańsze tylko z podbitym bassem.
Po kilku kawałkach na Monitorach, inne słuchawki nie przykuły mojej uwagi dłużej niż na minutę, smutek był trochę bo cena sklepowa 599zł, więc szukałem szczęścia na allegro i się udało.
Jaka jest roznica miedzy Monitor a Major? W tego co widze to Monitor ma odlaczany kabel, ale poza tym?Dogy pisze:
Zaraz kurier będzie. Nie pamiętam kiedy miałem jakieś porządne nauszne słuchawki, zbierałem się od roku do zakupu, aż przetestowałem w lokalnym media markt Marshalle. Bardziej w moim przedziale cenowym były Marshall Major, ale udało mi się wylicytować Marshall Monitor za cenę sklepową Majorów, więc całkiem nieźle
.
Przesłuchałem wszystkie słuchawki 300zł+ w Media Markt, Beats i SMS audio najbardziej nieopłacalne w kwestii cena/jakość, szczególnie beatsy, które grają jak Sennheisery 3 razy tańsze tylko z podbitym bassem.
Po kilku kawałkach na Monitorach, inne słuchawki nie przykuły mojej uwagi dłużej niż na minutę, smutek był trochę bo cena sklepowa 599zł, więc szukałem szczęścia na allegro i się udało.
To jest w ogóle ciekawe zjawisko, że buty do biegania koniecznie muszą być w takim kolorze, żeby z daleka krzyczały: "patrzcie, modowy pedał biegnie!". Ciekawe czym to jest spowodowane?koobik pisze:Tak wiem, fajerfajting krejzi gej red. Ale nie było innego koloru
Zastanów się co piszesz, ok?wysiłek-satysfakcja-radość
+1koobik pisze:Poza tym producenci w swoich systemach chcą wyraźnie zaznaczać kolejne modele.
Ano, nieźle aczkolwiek fajnie by było jakby był wybór. Czarne na rynku znalazłem całe trzy w tym jeden właśnie wycofywany z rynku. Reszta w 83 odcieniach bieli. Jak na stołówceLLothar pisze:Sith, swietnie to wyglada. Ja mam zwykly bialy klocek :<