Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
No cóż, nie wiem czy już o tym pisałem - ale moje wydawanie kieszonkowego w całości na kafejkę internetową, by poczytać forum, doprowadziło do tego, że w domu stanęła w końcu radiówka o zawrotnej prędkości 10 kB/s. A i to wtedy kiedy nie wiało
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Larofan
- Social Media Ninja
miszcz ja z netem problemu nie mialem (poza standardowym "wyjdz z internetu, czekam na telefon!")
jak rany kiedys przyszedl rachunek za jakies obledne kwoty starsi mnie pytani czy ja nie dzwonie na jakies hot-line
potem przyszlo magiczne 'stałe łącze' (teraz chyba niestałych nie ma ) i juz mozna bylo sciagnac jedno czy dwa mp3 jak sie mialo farta
nie pamietam w jakich okolicznosciach zawitalem na fsgk.. ale pamietam ze (L)Lothar juz tam byl
jak rany kiedys przyszedl rachunek za jakies obledne kwoty starsi mnie pytani czy ja nie dzwonie na jakies hot-line
potem przyszlo magiczne 'stałe łącze' (teraz chyba niestałych nie ma ) i juz mozna bylo sciagnac jedno czy dwa mp3 jak sie mialo farta
nie pamietam w jakich okolicznosciach zawitalem na fsgk.. ale pamietam ze (L)Lothar juz tam byl
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Yup, i pierwszy post larofana to byl "zgadnijcie skad sie wziela moja ksywka"
Moj pierwszy post byl "UT vs Q3"
Moj pierwszy post byl "UT vs Q3"
- Larofan
- Social Media Ninja
To dowodzi mojej samoświadomości i zwiastuje późniejsze zainteresowanie etymologią i semantyką
Sent from my toaster using Tapatalk
Sent from my toaster using Tapatalk
- Master of Muppets
- Kill 'Em All
To ja już wiem jaka była treść Q3 5ever!LLothar pisze:Moj pierwszy post byl "UT vs Q3"
To teraz czekamy na Glada4 ;p
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Żebyś Ty nie wiedział ze ja zawsze za UT bylem...
Wyklikane z Tapatalk siedząc na kiblu.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Pquelim pisze:tylko UT!
- Master of Muppets
- Kill 'Em All
Oczywiście, że wiem! Pamiętam te lekkie dissy, że w Q3 są kretyńskie boty, cała gra opiera się tylko na refleksie, a w UT trzeba myśleć, itp.LLothar pisze:Żebyś Ty nie wiedział ze ja zawsze za UT bylem...
Cóż, ja do Q3 mam sentyment
Matko jak nabiliście tych postów! A tak ładnie naspamiłem wczoraj.
Co do dat, to załapałem się jeszcze na końcówkę czarnego forum w 2004 roku. Choć konto założyłem chyba w 2001, na Sylwestra. Napisałem ze dwa posty i dałem sobie spokój. Potem przyszły te wakacje w 2004 roku i jakoś tu wsiąkłem.
Co do dat, to załapałem się jeszcze na końcówkę czarnego forum w 2004 roku. Choć konto założyłem chyba w 2001, na Sylwestra. Napisałem ze dwa posty i dałem sobie spokój. Potem przyszły te wakacje w 2004 roku i jakoś tu wsiąkłem.
- Razorblade
- Mr. Kroper
ale czarne forum to nie byl rok 2004 i nie bylo rejestrowania i zakladania kont bonzo
Jasnoniebiesko szare. Tematy jako foldery - żółte czerwone i płonące
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
jej, Donek nasz... i Herr
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
zdecydowanie muszę przestać spamować na forum, bo dostałem jakiejś wścieklizny i czuje się jak w gimbazie swego czasu, kiedy spędzałem tu całe dnie sprawdzając co, kto i gdzie napisał.
To nie służy mojemu aktualnemu trybowi życia nic nie zrobiłem konstruktywnego poza treningiem dzisiaj
To nie służy mojemu aktualnemu trybowi życia nic nie zrobiłem konstruktywnego poza treningiem dzisiaj
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Marudzisz. Ja tam odczuwam ducha sportowej rywalizacji ścigając bonza
Ja niestety od piątku wieczór jest out of web więc trzeba natłuc przewagi
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
To siedzenie na forum nie jest konstruktywne?!Pquelim pisze:nic nie zrobiłem konstruktywnego poza treningiem dzisiaj
- Razorblade
- Mr. Kroper
Rooki tak czasem pieprzy od rzeczy
"czasem"
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
I prostaki i prostaczki!
nie umiesz zinterpretować mojej wypowiedzi. ProstakPquelim pisze:chamy
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
A u Was biją Murzynów!
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Nieprawda.
U nas biją misie polarne
U nas biją misie polarne
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Widać po liczbie postów kto ma za dużo czasu
no właśnie ja nie mam. dlatego pyknę sobie kolejne państwo bałkańskie i juz uciekam.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Albo cieszy się życiemHalaster pisze:Widać po liczbie postów kto ma za dużo czasu
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
+1bo dostałem jakiejś wścieklizny i czuje się jak w gimbazie swego czasu, kiedy spędzałem tu całe dnie sprawdzając co, kto i gdzie napisał.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
dziewczyna Halowi wyjechała to może spokojnie się poobijaćpeterpan pisze:Albo cieszy się życiemHalaster pisze:Widać po liczbie postów kto ma za dużo czasu
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Hah. Wspominki.
Ja czarne forum przeglądałem parokrotnie, pierwszy raz zapewne jeszcze w ubiegłym tysiącleciu. Nic stamtąd nie pamiętam.
Zarejestrowałem się późną jesienią 2001 roku, w październiku, bądź listopadzie. Pierwszy temat był o "grach z serii FIFA". Ktoś odpisał, że temat o FIFIE już jest.
Gratuluję Wam pamięci do ksywek nieobecnych już forumowiczów, ja bym sobie 90% nie przypomniał za żadne skarby.
Ja czarne forum przeglądałem parokrotnie, pierwszy raz zapewne jeszcze w ubiegłym tysiącleciu. Nic stamtąd nie pamiętam.
Zarejestrowałem się późną jesienią 2001 roku, w październiku, bądź listopadzie. Pierwszy temat był o "grach z serii FIFA". Ktoś odpisał, że temat o FIFIE już jest.
Gratuluję Wam pamięci do ksywek nieobecnych już forumowiczów, ja bym sobie 90% nie przypomniał za żadne skarby.
Since 2001.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Przestańcie pisać, bo chcę iść spać a tu ciągle nieprzeczytane wątki...
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
Wysoko w CDP jest. Siedzi tam już kilka lat.Pquelim pisze:Nawiasem mówiąc, co teraz robi Pan Nowakowski? kiedyś coś słyszałem, że CDP, że tłumaczenia, ale nie jestem pewny.
To jest pożegnanie z czarnym forum. Chyba na drugi dzień miało być zmienione na nowe.Larofan pisze:wlasnie sobie zdalem sprawe to jest post o pozegnaniu Lordiego to znaczy ze juz tam dluzszy kawalek musielismy figurowac...
Nie wiem, o czym mówisz.Halaster pisze:Edit - Animol - dobrze rozumiem ze to jest coming out?
Zgadnij.Dra'gon pisze:Ps.Animol siemasz! Pamietasz mnie? ;O
Jezu jakie dzieciaki, oczywiscie poza Lobo ktory nic sie nie zmienil
Elita Kolibra haha
Elita Kolibra haha
Nabijacie posty jak szaleni więc napiszę jakiś idiotyczny post który coś wniesie do dyskusji:
- Co robi Trynkiewicz w Gostyninie?
- Rżnie głupa
- Co robi Trynkiewicz w Gostyninie?
- Rżnie głupa
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Fotka musi miec z 10 lat najmniej, Koobsa i Draga poznalem w 2005 na Imladrisie i wygladali juz odrobine starzej
Pyrkon 2004 zdaje się.Halaster pisze:Fotka musi miec z 10 lat najmniej, Koobsa i Draga poznalem w 2005 na Imladrisie i wygladali juz odrobine starzej
Może to pomoże.SithFrog pisze:Na 99% Imlal rok wcześniej, na Pyrkonie 04 nie było Lobo, tak wynika z moich zapisków
Daaamn, teraz ja jestem busted .Zolt pisze: penny arcade
To raczej będzie jak "We're putting band back together. We are on the mission from God!"
Ale się nam temat wspominkowy zrobił . Skoro już zastanawiamy się nad starymi forumowiczami. Myślał ktoś czy poinformować Przybyłka n nowym forum ?
Długo się już, nawet w książkach, nie udzielał, ale swego czasu mocno mocno forum wspierał .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
to już nie Przybyłek, a Martin Ann. Nazwisko zmienił.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Larofan
- Social Media Ninja
Dyskietki Animola obfituja w kompromitujace materialy
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk