Ale klaczy czy ogierów?
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Zolt pisze:Fajnie. Rodzina też jedzie?
Wszyscy jadą! To będzie niezapomniana impreza!Voo pisze:Tylko kochanka.
Nie zapytamy skąd wasz dane porównawcze.narty to gorzej niz dziewictwo - pierwszy raz tak bardzo boli).
Jak skąd? Zdobyte za pomocą klasycznej metody w naukach społecznych, zwanej metodą obserwacji uczestniczącejVoo pisze:Nie zapytamy skąd wasz dane porównawcze.
Też się sporo nasłuchałem od znajomych przez większość dotychczasowego życia. Ale prawda jest taka, że na stoku możesz sobie co najwyżej solidnie wszystko poobijać, jak zaliczysz te 30-40 upadków pierwszego dnia. A jak pada śnieg to nawet upadki bywają całkiem przyjemneGregor pisze:Yhy, praktycznie wszystkie przypadki poważnej kontuzji przez sport, które znam osobiście zaczynają się od "jechałem sobie na nartach/desce i...
Mimo wszystko piłka nożna pozostaje number 1, ale przyznam że ostatni raz taką ekscytacje czułem 20 lat temu jak uczyłem się kopać do bramki. Zdecydowanie moje nowe hobby, rozglądam się już za własnym sprzętemSithFrog pisze: poznałeś najfajniejszy sport po seksie!
Co ty pieprzysz. Albo samemu albo z żoną.Larofan pisze:pierwszy raz samemu z zona
jakies story za tym stoi? teraz sie zaczynam bacSithFrog pisze:Laro: kask koniecznie. Koniecznie.
Story takie, że przy nartach zawsze masz spore prędkości (Twoje, czyjeś albo oba na raz) i nieprzyjemne zderzenia z podłożem, z oblodzonym podłożem, elementami przy stoku czy (ele)mętami ludzkimi.Larofan pisze:jakies story za tym stoi? teraz sie zaczynam bac
Żałuj, umieściłem dowcip z penisem między wierszami.Zolt pisze:tl;dr
to jakby ktoś nie przeczytał, ja zawsze czytam Twoje dowcipy o penisach. Są zwykle krótkie.SithFrog pisze:Żałuj, umieściłem dowcip z penisem między wierszami.Zolt pisze:tl;dr
Karnet na cały dzień 60-90 pln, na początek zdałby się instruktor: 40-60 pln za godzinę. Wypożyczenie sprzętu 35-50pln za dzień. Jakieś ciuchy warto mieć, mało kto jeździ nawet na początku w polarowych rękawicach do przerzucania węglaLarofan pisze:czemu malo osiagalny? wyjazd w alpy moze tak ale jakis karpacz? czarna gora? chyba calkiem osiagalna
SithFrog pisze:Zrób z tego parę albo parę z dzieckiem i policz, a potem zobacz na rozkład zarobków w Polsce
To nadal jest naprawdę droga zabawa.