WygrałeśMatthias[Wlkp] pisze:Czy tak lepiej?LLothar pisze:Wygląda że Xiaomi Redmo 4X jest najlepszy w tych widełkach. Jest jeszcze Moto G5 ale z dużo mniejszą baterią.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
WygrałeśMatthias[Wlkp] pisze:Czy tak lepiej?LLothar pisze:Wygląda że Xiaomi Redmo 4X jest najlepszy w tych widełkach. Jest jeszcze Moto G5 ale z dużo mniejszą baterią.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
W sensie działało tak samo kijowo jak Chromecast Audio? Polecam to samo co LLo.Gregor pisze:Są jakieś chińskie odpowiedniki google chromecast audio (żeby obsługiwały google cast tak samo)?
A to słabo. Myślałem, że za taką kasę śmiga aż miło A dzyngiel na Bluetooth będzie dawał akceptowalny dźwięk? Ja tam koszernych kabli nie potrzebuje, ale żeby dało się słuchaćMatthias[Wlkp] pisze:W sensie działało tak samo kijowo jak Chromecast Audio? Polecam to samo co LLo.Gregor pisze:Są jakieś chińskie odpowiedniki google chromecast audio (żeby obsługiwały google cast tak samo)?
Mam Chromecast Audio i na różnych telefonach jest ten samo problem - zawsze pierwsze 1-2 utwory przestają grać, bo google myśli, że próbuję odtwarzać Google Play na kilku urządzeniach z tym samym loginem... Może ze Spotify jest inaczej...
ja mam takie cosGoro pisze:Przymierzam się do zakupu powerbank'u - chciałbym taki z możliwością ładowania dwóch telefonów naraz. Ktoś coś ?
E, tym 50 000 mAh to nie dawaj grosza, przeciez to sciema. Zobacz jaki ma rozmiar typowa bateria o duzo mniejszej mocy.Goro pisze:Dzięki Laro za info
Na szybko znalazłem coś takiego http://allegro.pl/power-bank-ultra-slim ... ml#thumb/1
50000mAh? Trochę nie chce mi się wierzyć Dla porównania Vakoss TP-2574G za 35 zł ma 5000 mAh.
Taki filtr wody nie zmiękczy (filtr to głównie trochę włókniny i węgiel aktywny), poza tym do picia woda twarda też się nadaje i nie potrzebuje zmiękczania. Jeśli nawet kupisz wkład również zmiękczający to znaczy, że dosypują do wkładu odrobinę żywicy jonowymiennej, którą sobie radośnie wprowadzisz do organizmu razem z tak "przefiltrowaną" wodą.Crowley pisze:Wodę w kranie mam twardą, więc na pewno byłoby w niej mniej kamienia. A czy poprawia się jej smak w jakiś sposób?
Różnice polegają na jakości plastików z jakich jest wykonany dzbanek (zakładam, że te Brity są odpowiednio utwardzone i nadają się do kontaktu z wodą) więc się dodatkowo nie strujesz.Crowley pisze:I czy jest jakaś różnica między Britą a innymi producentami? Bo zasada działania filtra raczej wszędzie jest taka sama.
JasnePquelim pisze:Nigdy do ust nie wziąłem.
Jak masz tendencję do piaskowania/kamieniowania nerek to raczej nie polecamTheeck pisze:Taki filtr wody nie zmiękczy (filtr to głównie trochę włókniny i węgiel aktywny), poza tym do picia woda twarda też się nadaje i nie potrzebuje zmiękczania.
most recent epidemiological studies [...] say that water hardness ranging between the values commonly reported for drinking water is not a significant factor in urolithiasis (Singh et al, 1993; Ripa et al, 1995; Kohri et al, 1993;Kohri et al, 1989).SithFrog pisze:JasnePquelim pisze:Nigdy do ust nie wziąłem.
Jak masz tendencję do piaskowania/kamieniowania nerek to raczej nie polecamTheeck pisze:Taki filtr wody nie zmiękczy (filtr to głównie trochę włókniny i węgiel aktywny), poza tym do picia woda twarda też się nadaje i nie potrzebuje zmiękczania.
I jeszcze kopał kryptowaluty Taki SI murz... yyy dziecko z Banglad... taki tani robotnikMatthias[Wlkp] pisze:A nie moglibyśmy postawić swojego bota, który by komentował w podobny sposób i linkował do koszernych kabli?
jak chcialem naprawic sluchawki w 'salonie' to gosciu zaspiewal chyba 100pln (polowa ceny sluchawek), podczas gdy randomowy nieznajomy z dzielnicowej grupy sasiedzkiej na fejsie zlutowal mi to za darmo i bylem zachwycony rezultatem1. Nie pytaj kumpli, którzy się nie znają, bo więcej Ci namieszają
2. Nie pytaj foruma, gdzie trolli pełno
3. Rusz piękny zadek do sklepu audio, dobiorą Ci tak sprzęt że będzie grał z Twoim amplitunerem. I nawet będziesz go mógł przez nich zainstalować, co znacznie ułatwia sprawę przy puszczaniu kabli w ścianie. Najlepiej wydane dodatkowe 3-4 stówki ever