Ale może pomoże rozkręcić temat fakt, że jako boost można ciągnąć za sobą tęczę. Rozumiecie. Tęczę. Geje. Homoadopcja. Halo Sith?! *wink* *wink*
Aaa.. Jeden z botów nazywa się..... Tusk! DUM DUM DUMMMMM!!! *wink* *wink*
Kurde ciekawa historia mnie spotkała powiem wam, wchodzę na forum, wiecie jak co dzień i myślę sobie a napiszę, że nienawidzę pedałów czy coś albo, że imigranci powinni utonąć albo wszyscy wyjechać do boncka na działkę, tylko jakiś temat znajdę, szukam szukam MAM pacze a tu gupie gierki. Co za rozczarowanie....
Kurde bonzo zluzuj. Naprawdę myślisz, że niejeden z nas nie zamieniłby swojej codzienności na twoją z nowymi grami, konsolami i gadżetami? Teraz muszę się cieszyć jak znajdę godzinę wieczorem na granie, nie rezygnując przy tym z wszystkiego innego. To nie jest tak, że siedzę zapluty z nienawiści przed monitorem, wywaliłem gry do kosza bo moje hobby to pisać źle o PO (chociaż przyznaję lubię to robić

). Przyjdzie jesień, zima, trzeba będzie siedzieć w czterech ścianach to sobie chętnie pogram w to czy w tamto. Myślę, że nie ja jeden tak mam.