Cringe - subtopic flashowy
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Cringe - subtopic flashowy
Lepsze niż zaproszenie na manifę.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
To jest parodia czy autentyczny klip?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Autentyk, chociaż wiadomo, że ta cała postać to zaplanowana akcja.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Tak cała osoba "Sexmasterki" powstała bo wiadomo przecież, że seks i cycki się sprzedają więc generalnie robi filmiki na granicy łamania regulaminu YT ale wyświetlenia i pieniądze wpadają.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Zajrzałem na jej kanał i poziom clickbaitu w tytułach filmików i miniaturach over the limit
Jeżeli chcecie codziennie na FB dostać filmik, jak koleś pije butelkę wody, to mój znajomy wychodzi naprzeciw:
https://www.facebook.com/OneBottleMan/
Zbiera lajki, bo chce udowodnić, że na wszystkim można się w dzisiejszych czasach dorobić popularności. Jak Wam nie wstyd, to polubcie.
https://www.facebook.com/OneBottleMan/
Zbiera lajki, bo chce udowodnić, że na wszystkim można się w dzisiejszych czasach dorobić popularności. Jak Wam nie wstyd, to polubcie.
Since 2001.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Oszczędzę wam oglądania.
Na logikę: jeśli to obejrzycie, to popełnicie przestępstwo, bo ten film jest dowodem w sprawie i jeśli nie zgłosicie tego do prokuratury, staniecie się częścią problemu. Ewa Wachowicz odprawia rytuały satanistyczne na kotach, a Watykan odprawiał czarną mszę na dzieciach, podczas gdy w Polsce odbywały się Światowe Dni Młodzieży - skąd to wiem? 2 miliony osób to jest potężna modlitewna energia. Zły jest inteligentny, więc żeby to zrównoważyć, duchowni z Watykanu musieli odprawiać jakieś rytuały. Kilkoro dzieci na pewno poszło na przemiał. Obudź się, zanim sam trafisz do burdelu. Rocznie 3 tysiące kobiet znika z polskich ulic - tego się nigdzie nie mówi, ale wiem to od pogranicznika, która kontroluje pograniczników. Dobrze, żeby usiąść z dzieckiem i poinstruować, żeby po porwaniu wyciszyło swój telefon. Promieniowaniem na odległość wywołuje się olbrzymiego raka, więc po nagraniu tego filmiku jadę w Bieszczady. Bóg, honor i ojczyzna.
Brzmi legitnie.Ptaszor pisze:Oszczędzę wam oglądania.Na logikę: jeśli to obejrzycie, to popełnicie przestępstwo, bo ten film jest dowodem w sprawie i jeśli nie zgłosicie tego do prokuratury, staniecie się częścią problemu. Ewa Wachowicz odprawia rytuały satanistyczne na kotach, a Watykan odprawiał czarną mszę na dzieciach, podczas gdy w Polsce odbywały się Światowe Dni Młodzieży - skąd to wiem? 2 miliony osób to jest potężna modlitewna energia. Zły jest inteligentny, więc żeby to zrównoważyć, duchowni z Watykanu musieli odprawiać jakieś rytuały. Kilkoro dzieci na pewno poszło na przemiał. Obudź się, zanim sam trafisz do burdelu. Rocznie 3 tysiące kobiet znika z polskich ulic - tego się nigdzie nie mówi, ale wiem to od pogranicznika, która kontroluje pograniczników. Dobrze, żeby usiąść z dzieckiem i poinstruować, żeby po porwaniu wyciszyło swój telefon. Promieniowaniem na odległość wywołuje się olbrzymiego raka, więc po nagraniu tego filmiku jadę w Bieszczady. Bóg, honor i ojczyzna.
Mocne. Założę się, że w ciągu tygodnia zacznie się narracja o dręczeniu biednej dziewczyny przez złych internautów, potem parę występów w telewizji śniadaniowej i nadanie statusu II-ligowej celebrytki.
Zdaje się, że już ma ten status
http://ttv.pl/aktualnosci,926,n/byc-ksi ... 27709.html
http://ttv.pl/aktualnosci,926,n/byc-ksi ... 27709.html
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Naprawdę, dziwne strony odwiedzasz...
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
"nigdy przecież nie został przez nikogo ujarzmiony w zupełności;"
A o rozbiorach to ten Pan słyszał ?
A o rozbiorach to ten Pan słyszał ?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
"myślenie noworyszy, mówię oczywiście mentalnie, ludzi oderwanych od pługa, ja znam takich ludzi" was enough for me...
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Tak, Eliza "Kopiuj/Wklej" Michalik po prostu wymiata. W 14 minucie cytuje Krzysztofa Stnowskiego (lol), mało popularnego (lol) dziennikarza prawicowego (lol). Nie ma to jak dobry risercz.
A propos riserczu, za chwilę mówi o tym, że wcale nie było romansu 39 letniej mężatki, matki trójki dzieci i 15 letniego ucznia. Wtedy się tylko poznali, a miłość przyszła dużo później jak już dzieci pani Bryżyt były dorosłe.
Wg źródeł w necie dużo później to mniej więcej rok czyli pani miała 40, chłopak 16, a dzieci musiały strasznie szybko dorosnąć
Edit: haha, jest riposta:
https://www.facebook.com/stanowski.krzy ... 3034909407
A propos riserczu, za chwilę mówi o tym, że wcale nie było romansu 39 letniej mężatki, matki trójki dzieci i 15 letniego ucznia. Wtedy się tylko poznali, a miłość przyszła dużo później jak już dzieci pani Bryżyt były dorosłe.
Wg źródeł w necie dużo później to mniej więcej rok czyli pani miała 40, chłopak 16, a dzieci musiały strasznie szybko dorosnąć
Edit: haha, jest riposta:
https://www.facebook.com/stanowski.krzy ... 3034909407
„nieważne, co o mnie mówią, ważne, żeby poprawnie pisali nazwisko”
#sgk 4 life.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Słuchałeś z 10 minut i dojechałeś do 14 minuty?
Tak, chciałem całe obejrzeć, ale po 5 czy 6 minutach wyczytałem gdzie jest pojazd po Stanowskim i przeskoczyłem do czternastej minuty Panie Dokładny
Na razie zdzierżyłem 1,5 minuty .
Wejściówka na poziomie projektu szkoły średniej, ta gilotyna na pierwszym planie przypomina stylizację Talk Show z wczesnych lat 2000 (coś jak wieczór z wampirem ) a płynność ich monologów to naprawdę żenujący poziom czytania z promptera xD.
Naprawdę opozycja robi wszystko, żeby nas do reszty wkurwić ?
Wejściówka na poziomie projektu szkoły średniej, ta gilotyna na pierwszym planie przypomina stylizację Talk Show z wczesnych lat 2000 (coś jak wieczór z wampirem ) a płynność ich monologów to naprawdę żenujący poziom czytania z promptera xD.
Naprawdę opozycja robi wszystko, żeby nas do reszty wkurwić ?
- PIOTROSLAV
- Parmezan
to chyba tutaj...
https://www.facebook.com/NegraViuda/vid ... 965456975/
https://www.facebook.com/NegraViuda/vid ... 965456975/
Daję tutaj, ale dla tego nagrania powinien powstać osobny temat turbo cringe'u politycznego. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach.
https://twitter.com/LukaszBrzezicki/sta ... 8638257153
https://twitter.com/LukaszBrzezicki/sta ... 8638257153
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
PopieramSithFrog pisze:powinien powstać osobny temat turbo cringe'u politycznego
Pamiętacie jak żartowaliśmy, że już gorzej niż Studio Yayo się nie da? Brak pokory! Brak wiary! Dobrze nam tak.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Skakałem dzisiaj po stacjach radiowych w samochodzie w drodze z roboty...
Wtem...
https://www.youtube.com/watch?v=MC8xfKHDTpc
niedoodsłyszenia
Wtem...
https://www.youtube.com/watch?v=MC8xfKHDTpc
niedoodsłyszenia
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
przynajmniej w oczy nie boli
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
To leci w radiu 0_0? Myślałem, że to słaba beka na jutubach tylko jest...
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
Spoiler:
Srogo.Turtles pisze:http://deser.gazeta.pl/deser/7,83249,22 ... Czolka3Img
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Nieźle się rusza jak na 70-latka. Też tak bym chciał się ruszać w tym wieku.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Polski Fred Astaire... Ja pierdole, Studio Yayo jednak nie było takie złe.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Mistrz. Koleś był pupilem komuny za PRL i odnalazł się za PiSu. Po prostu MISTRZ
Może przybić piątkę z prokuratorem Piotrowiczem.
Może przybić piątkę z prokuratorem Piotrowiczem.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Prawdziwa sztuka kpi sobie z polityki, ustrojów i nastrojów! I broni się sama.
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Aż muszę to zażenowanie rozchodzić...
Nie ma to jak, z około rocznym, opóźnieniem złapać się na dawno obalony bajt i jeszcze w tak chamski, prostacki sposób go skomentować... japierdolę co za combo.
Nie ma to jak, z około rocznym, opóźnieniem złapać się na dawno obalony bajt i jeszcze w tak chamski, prostacki sposób go skomentować... japierdolę co za combo.
Podobno ten koleś bywa w TVP i TVP Info jako gość Rachonia i innych takich w programach publicystycznych.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Podobno nie bywa, od czasu jak został zidentyfikowany jako pracownik służb PRL.
A to ciekawe. Czyli to zły komuszek, nie taki dobry jak Przyłębski czy Piotrowicz.PIOTROSLAV pisze:Podobno nie bywa, od czasu jak został zidentyfikowany jako pracownik służb PRL.