Główny bonzo w Mafii 2 na koniec jak biedny Joe okazał się być zbyt kłopotliwy, żeby po incydencie w planetarium czy tam obserwatorium nadal robić z nim interesy.
SithFrog pisze:Główny bonzo w Mafii 2 na koniec jak biedny Joe okazał się być zbyt kłopotliwy, żeby po incydencie w planetarium czy tam obserwatorium nadal robić z nim interesy.
W sumie to nie wiem czy to je dobrze. Ale grałem w demo i koleś miał astmę. Trzeba bylo zrobic kombo → ↓↑ ← ↓↑ → ↓↑ → ↓← ↓↑ ↑ → ↑ ↓ ↑ ← ↓↑ → ↓→ ↓← ↓↑ ↑ → ↓→ ↓←→ ↓← ↓↑ ↑ → ↓ i potrząsać padem, żeby gostek złapał inhalator i se wziewnął.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Cytat z głowy, to musi być jedna z ulubionych gier...
Trzeba będzie wykonać ciężką, detektywistyczną pracę - przejrzeć Twoje posty, sprawdzić o jakich grach się aktywnie wypowiadałeś itd. Jeszcze jakieś 22 godziny, może ktoś zdąży
Nie wiem, czy się gdzieś wypowiadałem... Ale dam wam mega podpowiedź, taką że już wszystko będzie jasne i oczywiste. W mig odgadnięte. To gra z czasów, w których jeszcze użytkownikiem forum śgk nie byłem (żadnego forum w sumie... Ba internatu nie miałem nawet) ani śgk nie kupowałem (był taki okres...) . To gra na PC. Była recenzja w śgk. I nie tylko recenzja. Mówi menszczyzna do menszczyzny - to na pewno wam pomoże.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
BLADE MOTHERFUCKING RUNNER. Jedna z najlepszych przygodówek w historii gatunku. Może po prostu najlepsza. Niesamowita gra.
edit: A, jeszcze miałem powiedzieć kto to mówił... Kurde, jeden z gości przepytywanych w trakcie śledztwa. Wiem, że pytanie dotyczyło tej dziewczyny, co pracowała w sklepie ze zwierzętami. Ale nie pamiętam jak ten gościu się nazywał.
X: If you try to look down my shirt one more time, I'm leaving.
Y: I'm just trying to refresh my memory.
X: I know what you're trying to refresh, and it isn't your memory, get down!
UWAGA!!! WAŻNE
Właśnie nabiłem sobie kolejnego posta, proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję.
Gabriel Knight 1. X: Grace Nakimura, Y: Gabriel Knight
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Are you afraid? What is it you fear? The end of your trivial existence? When the history of my glory is written, your species shall only be a footnote to my magnificence.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
30 kwietnia stuknie miesiąc życia zagadkowego tematu - można by wtedy jakieś małe podsumowanie zrobić, podliczyć punkty, wręczyć nagrody...ekhm ekhm...podliczyć punkty i kropka
To ja kilka:
1.
N: We had such hopes for you and your brother. It appears you are not as loyal as we expected.
X: Loyalty to what Simons and agents like you have made of YYY - I would rather die.
N: We are thinking the same thought.
[N cocks her gun]
(Wystarczy tytuł gry i osoba X, N jest mniej istotna)
2.
It's been three weeks since we set sail for X. Slaves and mercenaries freed under our skirmishes speak of the turmoil of Y. I assume the rumors are true, but I must see the evidence with my own eyes. With no survivors, only the battlefield could tell me what happened here. This was the work of the Dungeon overlords. This event tore my heart and fueled my anger. I think of my husband Roland and my son Nicholas, and how much further this war will take me from them. But I must not fail. Y must not fall to its enemies.
3.
Moja oberza jest czysta, jak tyłeczek elfiej panny!
4.
X: Y, this weapon is an advanced design, and may give us tactical advantage.
Y: [teasing] I think someone's in love...
X: The human concept of love requires admiration, attraction, devotion, and respect. Conclusion: I am 50% in love.
5.
Czy wiesz, że mogem ciem *wyczuć* z pienćdziesienciu kroków, ten zapach formaliny, co siem roznosi od ciebie jak od zombich Grabów. Może jeśli byś siem nieco wymył, byłbyś niezłym konskiem. Tak bym ciem uwielbiała, że byś spadł z iglicy. Wienc... podobam ci siem?"
3) to tekst karczmarzy w BG1 (na pewno Winthroppa w Candlekeep)
5) to z Planescape Torment, ale nie jestem pewien kto to powiedział albo Anna (ona chyba sepleniła jak Imoen w BG1), albo ktoś z podziemnego miasta trupów...
Zgaduję, że 4 to gadający miecz z BG2
1 i 2 nie kojarzę...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"