W odcinku z niebieskim misiem na końcu pojawia się m.in. polska flaga i tekst po polsku "Zmiana i nadzieja" czy jakoś tak. Dobrze, że nie "Dobra zmiana"

Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Jeśli lubisz ten serial i szanujesz siebie to nie rób tego.Piccolo pisze:ostatni sezon Dextera
Ty się nie masz prawa tu wypowiadać. Musisz najpierw obejrzeć 50 razy Poranek kojota i 100 razy Chłopaki nie płaczą. Jak zdasz test z cytowania powyższych filmów bez mylenia ich ze sobą - odzyskasz prawo głosu w filmowymPquelim pisze:fajny serial, chociaż bez rewelacji. rozumiem sobiesia, ze po megapozytywnych opiniach spodziewal sie czegos wiecej niz powrotu do klimatu lat 90 (tym bardziej, ze sam go nie zna). a tam wiele wiecej nie ma - ot taki serial w sam raz na to pasmo disneya, ktore kiedys bylo bodaj w niedziele o 10 na TVP, zaraz po "5, 10, 15" i "Ziarnie".
imho solidne 7/10.
O Cie w dupę, odezwał się niespełna 2 lata starszy typPquelim pisze:fajny serial, chociaż bez rewelacji. rozumiem sobiesia, ze po megapozytywnych opiniach spodziewal sie czegos wiecej niz powrotu do klimatu lat 90 (tym bardziej, ze sam go nie zna).
Serial zamówił ostatni przed PiS-owską zmianą w TVP szef Dwójki Jerzy Kapuściński
No i to widać, bo to jest serial na poziomie zachodnich produkcji HBO czy Foksa w stylu House of Cards (ha, ha, nawet SMS-y wzięli) czy Newsroom czy inny środowiskowy serial.Przez dwa lata oglądaliśmy seriale, Paweł widział chyba wszystko, co wyprodukowano na świecie, łącznie z Filipinami. I uczyliśmy się, co działa, a co nie działa. Ten serial ma szansę na zdobycie prawdziwej popularności. Inspirowaliśmy się zresztą starymi, dobrymi polskimi serialami...
Totalnie nie zrozumiałem co napisałeśboncek pisze:Cage obsysa od połowy, po do niej jest bardzo spoko.
Też mam kilka wątpliwości.Halaster pisze:Ja też nie kumam wszystkiego - szczególnie timeline mi się miesza. Z jednej strony każda doba jest prawie identyczna (jak w dniu świstaka), ale jak tych dwóch gości przyjeżdza to w czasie ich pobytu mija jakby kilka dni, kolejne boty trafiają do naprawy itd.
Mi się wydaje, że to element scenariusza.zodi pisze:Dolores mówi do kowboja o imieniu nie pamiętam jakim "wróciłeś" - czy nie powinna nie pamiętać co się działo we "wcześniejszych dniach". Czy to element ich ról ? czy też może to były już oznaki tego, że system zaczyna się psuć...
Tak, do momentu kulminacji pewnego wątku i pojawienia się pewnej pani serial jest spoko, potem wszystko siada.Piccolo pisze:Totalnie nie zrozumiałem co napisałeśboncek pisze:Cage obsysa od połowy, po do niej jest bardzo spoko.. Cage jest dobry przez pierwsze 6 odcinków i słabszy przez pozostałe 7.