7,25 był kurs. Czyli 440 / 7,25 * 4,5 = 273,11 złboncek pisze:Ale znów zmieniając euro na miejscu byłoby chyba taniej (nie pamiętam teraz po jakim kursie zmienialiśmy, sprawdzę potem paragon z kantoru w Jelsie).
Czyli w sumie na jedno wychodzi.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
7,25 był kurs. Czyli 440 / 7,25 * 4,5 = 273,11 złboncek pisze:Ale znów zmieniając euro na miejscu byłoby chyba taniej (nie pamiętam teraz po jakim kursie zmienialiśmy, sprawdzę potem paragon z kantoru w Jelsie).
Jakby nie był, to by było trochę bez sensuMatthias[Wlkp] pisze:A był w Kłajpedzie?
Na forum zarejestrowanych jest 204 użytkowników. Standardowo do nadania rangi potrzebna jest większość kwalifikowana 70% Kto nie wyraża zdecydowanego sprzeciwu w tym topicu domyślnie jest za nadaniem rangi Zoltowi. Musimy mieć demokratyczne standardySithFrog pisze:Za to dorobił się nowej rangi. Kłajpedał Apeluję o przyjęcie mojego wniosku przez aklamację
Wiecie co z nim zrobić, wszystko na mój koszt.Matthias[Wlkp] pisze:A jeśli ja też byłem w Kłajpedzie?
Zawsze możesz dać mu za to mniej gwiazdek. To jest spoko w Uberze, że ty oceniasz kierowców, więc generalnie muszą się starać. No i oni oceniają ciebie.ja jezdze uberem tez - dotychczas zawsze bylo bardzo ok poza jednym przypadkiem kiedy koles cala droge z lotniska pisal smsy (!) podczas jazdy
oczywiscie ze to zrobilem chodzilo mi ogolnie o wrazenia, nie o jakosc uslugi jako takiejboncek pisze:Zawsze możesz dać mu za to mniej gwiazdek
podobno w poznaniu jest szalenstwo.. spytalem uberowca w lodzi jednego i mowil ze jak tylko wprowadzili usluge w kraju to chetnych jest mnostwo caly czas.. w lodzi jakos bez orgazmuboncek pisze:No i pewnie przez małą popularność są najszybciej
Chyba przeciwgazowymiPiccolo pisze:Najbliższy sklep z maskami gazowymi i automaty z czystym powietrzem.
Niezły czad! Na pewno sprawdzimy, bo część z tych stołów pamiętam plus grałem sporo w Pinball Arcade swego czasu i fajnie będzie ograć je na żywo.PIOTROSLAV pisze:Muzeum flipperow oczywiście.
boncek pisze:Muzeum Lotnictwa, chciałbym, ale nie wiem czy kobieta pozwoli.
Crowley pisze:Więc zostałeś sam w domu i narzekasz... W dupach się poprzewracało.
Na Węgrzech to chyba teraz w rublach najlepiej płacić.Pquelim pisze:Ktoś z Szanownych bywał na Węgrzech? Wybieram się na weekend do Budapesztu i zastanawiam się jak zrobić z walutą? Z przeliczników kantorowych wychodzi mi, że najkorzystniej przywieźć ze sobą EUR, chociaż różnica w porównaniu ze złotówką jest wręcz symboliczna.
Poza tym w necie jedne ceny, a w kantorach drugie. Mógłby ktoś podpowiedzieć?
Elaborate.Jutsimitsu pisze:Byłem na weekend we Wro. Dworzec ukradł mi 2 czapki