Kalten pisze: Gram se tak na luzie bez spiny, raz mnie rozwalą, a raz ja rozwalę trzech czy czterech
Najlepsze i najzdrowsze podejście
Tak w ogóle to ponoć wersja na PS4 jest bardzo dobra! W zeszłym miesiącu był opis w CDA i część elementów ocenili wyżej niż w odmianie na pc. Zresztą wersję na ps4 robiło amerykańskie studio Wargaminga więc też trochę inne spojrzenie na wszystko mieli.
Turtles pisze:To ciekawe, bo mnie wkurza za duży skok w mojej kijowej myszce przy celowaniu, wiec nawet nie mam pojęcia jak się w to gra na padzie
to na pewno kwestia myszki ?
już dokładnie nie pamiętam zasad, ale na forum wot były tematy o celowniku serwerowym i jakimś jeszcze - do wyboru w ustawieniach, ale zdaje się, że używając serwerowego skoki są związane z pingiem i możliwymi lagami.
Ja pograłem chwilkę tylko na najniższych tierach, szło mi nieźle, bo znam mapy i mniej więcej mechanikę, ale sterowanie padem to jak jedzenie zupy widelcem. Celowanie jest ok, ale poruszanie się - masakra.
No tak, poruszanie jest takie sobie. Ja mam największy problem z cofaniem kiedy lufę mam jakoś na bok i wtedy zamiast odchylić gałkę prosto do tyłu to biorę ją mimowolnie na skos i czołg się obraca zamiast jechać.
Dziś będziesz? Używasz skajpa czy timspika? Masz jakiś serwer do tego drugiego? Na jakich tierach grasz? Ja mam jedną dychę, ze 3 ósemki i chyba 2x VII.
5 pytań w półtorej linii... czuję się pod ostrzałem
jestem wręcz teraz. timspika, co do serwera to zaraz sprawdzę i dam znać - kiedyś do kilku miałem dostęp, może coś zostało pustego. tiery najchętniej 8+ także wygląda na to, że się dogadamy
trochę dupa - stare niedostępne a te do których wejść mogę to od kumpli ze starego klanu - nie chcę tam wchodzić bo potem muszę się tłumaczyć dlaczego nie chcę wrócić
w związku z powyższym albo tylko text czat albo zainstaluję skype. szkoda, że ten wotowski czat głosowy jest tak fatalny
Ja nie mam
Jakoś przeoczyłem moment kiedy można go było kupić. Teraz to już chyba niemożliwe.
Pozostaje czekać na polskie drzewko, które ma się pojawić może jeszcze w tym roku!
Turtles - nie gratuluję bo obrazki mi się nie wyświetlają
Możliwe, od czasu do czasu wrzucają Rudego do sklepu na kilka dni. Ostatnio był do kupienia przez jeden dzień w tegorocznym kalendarzu adwentowym. Musisz polować
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Wybaczta, ale dziś jednak już nie pojeżdżę.
Teraz jeszcze skonfundowała mnie akcja z battlenetem. Chciałem tylko na chwilę go odpalić, zaktualizować diablosa bo może niedługo znów coś pobiegam szukając legend. Odpalam klienta a tam w polu gracza jakiś bloody.artisto@gmail.com... ?WTF ??
Nie znam nikogo takiego ani tym bardziej nikt takowy nie logował się z mojego kompa.
Ja pierdolę. Ta gra powinna mieć taką opcję. Zaznaczasz i jak mnożnik tego dnia za zbicie jest x5 to gra się nie odpala, rzuca errorem i nie ma grania.
Co za kurwa festiwal idiotów. Miałem dziś już nawet takich co na Malinovce jechali środkiem. Ciężkim czołgiem. Na VIII kurwa tierze...