Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
ja zostaje wolontariuszowo dzisiaj, od 14 mam wolne i myślę czy wyjść teraz czy jeszcze 1h przebimbać
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Ale czary mary tutaj się dzieją! Tyle chęci i zaparcia na działanie i pisanie postów. Nie ogarniam już co się dzieje
Ja chyba zacznę Was zatrudniać do jakiś swoich działań filmowych i będziemy się rozliczać barterem...
Ja chyba zacznę Was zatrudniać do jakiś swoich działań filmowych i będziemy się rozliczać barterem...
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Wróciłam z kina! Edge of Tomorrow było super, nawet pomimo Toma Cruise'a!
Jeszcze raz zapraszam do udziału w MŚ FLEP 2014... frekwencja jest na chwilę obecną, gorzej niż mizerna. Na początek obstawiamy TOP 4 konkursu i króla strzelców. Nie musisz być znawcą, najważniejsza jest ilość uczestników i dobra zabawa.
Wybieramy TOP 4 do 10 czerwca, godz 23:59
I kolejka już niedługo do obstawiania (puszczę ją od poniedziałku 09.06)
Wybieramy TOP 4 do 10 czerwca, godz 23:59
I kolejka już niedługo do obstawiania (puszczę ją od poniedziałku 09.06)
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
A jak wypada w porównaniu do ksiązki? Czytałaś?Killashandra pisze:Wróciłam z kina! Edge of Tomorrow było super, nawet pomimo Toma Cruise'a!
https://www.goodreads.com/book/show/625 ... ed-is-kill
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Niestety nie czytałam. Ale widać że są tam japońskie pomysły
- Don_Chichot
- Czujny Czytelnik Adam
Pierwszy raz jadę autobusem z Krk do rodziców (ok. 210 km.). Całkiem wygodnie się jedzie, klima chodzi, a sam bilet wyszedł o ponad połowę taniej, niż benzyna przy wycieczce samochodem. Nawet 4 godziny (zamiast 3 autem) w drodze nie przerażają jakoś specjalnie.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Mam nadzieję, że dzisiaj w stolycy nie ma żadnych obamów, prezydentów czy innych papieży i będę mogła się normalnie po mieście poruszać! Jaka ładna autostrada jest teraz z Łodzi do Wawy!!
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Biorę udział w takim wydarzeniu tanecznym
http://facebook.com/events/712214765508973
Ale mam jeszcze co nieco do załatwienia na mieście przed wieczorem i nie chcę spędzić czasu w korku..
http://facebook.com/events/712214765508973
Ale mam jeszcze co nieco do załatwienia na mieście przed wieczorem i nie chcę spędzić czasu w korku..
Jak na taptalku znaleźć nasze forum? Szukam wpisując fsgk i fsgk.pl, dodawałem też słowo forum i nic. Ręcznie po kategorii też nie widzę
Widzieliście nowe miedziaki? Średnio mi sie podobają, ale może kwestia przyzwyczajenia.
#sgk 4 life.
jeszcze nie mialem okazji. ale podobno cos lekkie sa.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Dziwne Zabski. Mi po fsgk.pl znalazlo bez problemu...
wyslane bo tak. i juz.
wyslane bo tak. i juz.
Trzy razy próbowałem i za każdym brak wyników
Ktokolwiek ma pomysł? Boncek?
Fatalnie się czyta ze zwykłego chrome na telefonie :p
Wyloguj się, wpisz FSGK (duże litery koniecznie).
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Przeinstaluj aplikacje? Dodalem jeszcze plugin wordpressa i zmienilem adres na fsgk.pl/forum/ ktory jest teraz defaultowt.SithFrog pisze:Trzy razy próbowałem i za każdym brak wyników
rowniez nie mialem zadnego problemu, samomnie przenuoslo
Próbowałem, reinstalacji też. Dupa. Jestem poza krajem ale to nie powinno mieć znaczenia, prawda?Dogy pisze:Wyloguj się, wpisz FSGK (duże litery koniecznie).
Pierwsze popołudniowe strzelanie i nawet udaje mi się w miarę regularnie trafiać w tarczę tylko gdzieś mi się jedna strzała zgubiła w trawie
11.XI.2006
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Z czego strzelasz?skoob pisze:Pierwsze popołudniowe strzelanie i nawet udaje mi się w miarę regularnie trafiać w tarczę tylko gdzieś mi się jedna strzała zgubiła w trawie
Ja bym się w czwartek połamał jak wydziwiałem przy strzelaniu
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Sith, w Norwegii działa...
Z samick polarisa. Ja nie wydziwialem, ale zapomniałem założyć ochraniacz przedramienia i teraz mam pięknego siniaka
11.XI.2006
Zależy. Pozdrów Kim Dzong Una.SithFrog pisze:Jestem poza krajem ale to nie powinno mieć znaczenia, prawda?
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
moje strzały malowane są na oczojebne kolory, żeby nie zapodziały się w trawie. Chociaż i tak potrafią poziomo zaryć w grunt. Jestem beznadziejnym strzelcemskoob pisze:Z samick polarisa. Ja nie wydziwialem, ale zapomniałem założyć ochraniacz przedramienia i teraz mam pięknego siniaka
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Taaak, te poziome są wredne, szczególnie jak lotka się zagrzebie pod trawę. Faktycznie będę musiał je jakoś pomalować, bo w sumie to więcej czasu zajęło mi szukanie strzał niż samo strzelanie I generalnie jest moc, naciąg ma 30 funtów, więc bez szaleństw, ale jak strzała przebiła 10 warstw tektury, styropian i odstrzeliła kawałek drewnianego stojaka to wiedziałem że jest grubo
11.XI.2006
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Kiedy wracając po imprezie do domu chcesz iść na dziwki i jak się budzisz ciągle ciut pijany, a nie skacowany jeszcze... to wiedz że impreza chyba przekroczyła taką nienajciekawszą granicę...
Jaka granice?
Czyzbys wywalil kasę na panienki, a byłeś juz tak pijany, ze nie stanął?
zrobiliśmy cel ze słomy wielkości przerośniętego człowieka i strzelamy w to od czasu do czasu na działce z odległości gdzieś około 40 kroków. Z różnym skutkiem, ale zabawa jest fajnaskoob pisze:Taaak, te poziome są wredne, szczególnie jak lotka się zagrzebie pod trawę. Faktycznie będę musiał je jakoś pomalować, bo w sumie to więcej czasu zajęło mi szukanie strzał niż samo strzelanie I generalnie jest moc, naciąg ma 30 funtów, więc bez szaleństw, ale jak strzała przebiła 10 warstw tektury, styropian i odstrzeliła kawałek drewnianego stojaka to wiedziałem że jest grubo
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie poszedłem na panienki bo nie byłem w stanie iść jakkolwiek prosto. Dopiero kac mi się załącza.Lobofc pisze:Jaka granice?
Re: Odp: Luźny I
Owszem, przekroczyła granicę smaku! Ot co!Jutsimitsu pisze:Kiedy wracając po imprezie do domu chcesz iść na dziwki i jak się budzisz ciągle ciut pijany, a nie skacowany jeszcze... to wiedz że impreza chyba przekroczyła taką nienajciekawszą granicę...
Bot googla rozumiem, ale co to do cholery jest: Majestic-12 [Bot] ?
WikipediaMajestic-12 (także MJ-12 lub MJ-XII) – kryptonim tajnego zespołu, który miał rzekomo powstać w 1947, podczas kadencji prezydenta Harry'ego Trumana, w celu prowadzenia dochodzeń w sprawie działalności UFO (niezidentyfikowanych obiektów latających). Jest to jeden z głównych elementów spiskowej teorii dotyczącej UFO.
Since 2001.
to ogarnalem. to ze to crawler sieciowy rowniez. ale do kogo nalezacy, to juz niekoniecznie
- Larofan
- Social Media Ninja
przez tyn portal na froncie o pare klikow iwecej trwa docieranie do foruma no me gusta
- LLothar
- A u nas w Norwegii
To zalinkuj sobie fsgk.pl/forum/Larofan pisze:przez tyn portal na froncie o pare klikow iwecej trwa docieranie do foruma
- Larofan
- Social Media Ninja
duzo klikania :< traci klimat!
Na tapatalku też mi wpierw wyświetla jakieś gówno z rozkręconym zegarkiem...
...
...
...
...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Tia, człowiek sie chce wyspać po długim weekendzie, a słońce zachodzi dopiero za pół godziny x_x
Zobaczymy, co bedziesz pisac we wrzesniu czy tam listopadzie!
- Stalker1984.pl
- zielony
Ja przeczytałem książkę przed premierą i ton książki oraz filmu jest zupełnie inny. W książce mamy szeregowego żołnierza tutaj spec od PR. Spotkanie Rity jest w innych okolicznościach. Poza tym bohater używa innego uzbrojenia niż w filmie. Akcja dzieje się w Japonii i wojna jest na zupełnie innym etapie. Plus jest informacja skąd się wzięli obcy i jak bardzo ludzkość ma przerąbane. Plus standardowo w przeciwieństwie do ekranizacji mamy więcej psychologii głównego bohatera. I zakończenie również jest inne. Także można sobie spokojnie książkę przeczytać, bo jest dużo zmian w stosunku do filmu. A film oraz książkę gorąco polecam.Killashandra pisze:Niestety nie czytałam. Ale widać że są tam japońskie pomysły
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Przeczytałam wczoraj jakieś 70 stron książki i albo polskie tłumaczenie jest straszliwie marne, albo książka jest słabo napisana. Nie podoba mi się zupełnie. Nie będę jej porównywać w ogóle z filmem, bo nie jest to ekranizacja tylko "luźno na motywach":-)Stalker1984.pl pisze:Ja przeczytałem książkę przed premierą i ton książki oraz filmu jest zupełnie inny. W książce mamy szeregowego żołnierza tutaj spec od PR. Spotkanie Rity jest w innych okolicznościach. Poza tym bohater używa innego uzbrojenia niż w filmie. Akcja dzieje się w Japonii i wojna jest na zupełnie innym etapie. Plus jest informacja skąd się wzięli obcy i jak bardzo ludzkość ma przerąbane. Plus standardowo w przeciwieństwie do ekranizacji mamy więcej psychologii głównego bohatera. I zakończenie również jest inne. Także można sobie spokojnie książkę przeczytać, bo jest dużo zmian w stosunku do filmu. A film oraz książkę gorąco polecam.Killashandra pisze:Niestety nie czytałam. Ale widać że są tam japońskie pomysły
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Wtedy caly czas pada i nie widac slonca caly dzien, wiec to nie problemcolgatte pisze:Zobaczymy, co bedziesz pisac we wrzesniu czy tam listopadzie!
Poznań zapowiedzi meteorologiczne na biezący tydzień: 32 stopnie w cieniu, zero wiatru do środy, potem jakieś burze
Poznań rzeczywistość: 30 stopni wczoraj do 17, potem burza, dzisiaj od 9 burza.
Poznań rzeczywistość: 30 stopni wczoraj do 17, potem burza, dzisiaj od 9 burza.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Larofan
- Social Media Ninja
Ciemno jak u LLo za oknem...
Sent from my toaster using Tapatalk
Sent from my toaster using Tapatalk
chwile po tym, jak napisałem tego posta wysadziło mi prąd we firmie
since 22/4/2003
since 22/4/2003
tak z innej beczki: Widzial ktoś gdzieś terminarz gier na MŚ2014 w pdf z polskimi godzinami? szukam szukam i c*uj wielki
(..)
Drag
Keep running.
Drag
Keep running.