Gumek recepturek nie miałem, więc "domowymi" sposobami odpaliłem bestię Wino + 2x 5 groszy
Moje statystyki z tej metody (z dedykacją dla naszego łowcy pucharków - Jareckiego )
Wczoraj konsola pracowała od 22 do 7 nad ranem. Przez ten czas nabiło mi około 11k killów. Na chwilę obecną mam 35k. Czyli morał jest następujący... moją konsolę czeka conajmniej 6 nocek w najbliższym czasie
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Gumek recepturek nie miałem, więc "domowymi" sposobami odpaliłem bestię Wino + 2x 5 groszy
Moje statystyki z tej metody (z dedykacją dla naszego łowcy pucharków - Jareckiego )
Wczoraj konsola pracowała od 22 do 7 nad ranem. Przez ten czas nabiło mi około 11k killów. Na chwilę obecną mam 35k. Czyli morał jest następujący... moją konsolę czeka conajmniej 6 nocek w najbliższym czasie
Miałem podobny patent w jednym pucharku w GT6. Zablokowałem gaz w padzie i wypuściłem Red Bulla na ten olbrzymi owalny tor. Napier..... kilometrów aż miło a na łukach po prostu obijał się od band na zewnętrznej
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ajjj, Jarecki szkoda, że dzisiaj wieczorem Cię nie było. Levelowałem dziś kumpla od godziny 20:30 do teraz w Helldivers i z poziomu 12 nabiłem mu 23 (aż pewien randomowy frajer wsiadł, a ja zajęty wskrzeszaniem nie zauważyłem - @Dogy wie o co kaman).
Teraz będę potrzebował 50 pkt wpływu u cyborgów (chyba, że sam masz to super), żeby taki manewr zrobić - powiedzmy jutro.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Naprawdę nigdy mi się to na zdarzyło, a kilkanaście razy zostawiałem na Helldiversach konsolę. Jedyne co mi przychodzi na myśl to 2 opcje/przyczyny:
- masz ustawiony pokój na prywatny?
- przeciążasz neta (w sensie jak używasz intensywnie neta w tym czasie jak jeździsz to gra może Ci paść. Ta głupia gra jest online only, wiec jakiekolwiek spadek prędkości jest odczuwalny).
Sobies pisze:Naprawdę nigdy mi się to na zdarzyło, a kilkanaście razy zostawiałem na Helldiversach konsolę. Jedyne co mi przychodzi na myśl to 2 opcje/przyczyny:
- masz ustawiony pokój na prywatny?
- przeciążasz neta (w sensie jak używasz intensywnie neta w tym czasie jak jeździsz to gra może Ci paść. Ta głupia gra jest online only, wiec jakiekolwiek spadek prędkości jest odczuwalny).
Oczywiście, że ustawiam pokój prywatny, a jak śpię to raczej nie przeciążam neta Na szczęście dzisiaj w nocy wszystko zagrało jak trzeba i wzbogaciłem się o dobre 10 tyś. rozjechanych robali. Jeszcze tylko 40 tyś.
Sobieś cała reszta trofików faktycznie okazała się banalna, a najprostszy okazał się 80% of the time, I hit every time trophy . Wystarczy jeden mech i transportowiec
Dziś po 20:00 reaktywujemy rozgrywki w Rocket League, gra fajnie się rozwineła, szczególnie nowe stadiony robią wrażenie (Ten zniszczony jest świetny!).
zapraszamy!
Postaram się, chociaż nie ukrywam, że pozamiatał mną Overwatch i jak tylko mam chwilę to tylko w niego gram. Nawet dodatek do Wieśka uległ i poszedł na 2 plan (a to już wiele znaczy!!).
EDIT: +priv Dogy
Mamy świadomość problemów z dostępem do serwerów, które nie pozwalają części graczy cieszyć się otwartą betą Battlefield 1. Pracujemy nad tym, aby jak najszybciej je wyeliminować.