KOD
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
-
- sraczkowaty
Re: KOD
Ciekawe jaka będzie frekwencja. Bo jak okaże się, że tydzień temu to nie był tylko jednorazowy wyskok, to powstaje ruch społeczny, który może mieć znaczenie
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Na święta pewnie przycichnie, zobaczymy co będzie po świętach...
Byłem dzisiaj przez chwilę na Wrocławskiej manifestacji i się zdziwiłem, bo jakoś tak, nie wiem... normalnie było. Bałem się trochę, że jakieś jełopstwo się zdarzy, bo zawsze chyba tak bywa, ale jełopstwa nie dostrzegłem. A uczestnicy w wieku różnym byli. Niektórzy z laskami, niektórzy o lasce, młodzi, Ci co uważają się za młodych (coś ala Voo). Najwięcej of course było tych z dwóch ostatnich grup. Cośtam pośpiewali (baju baju baju nocą...) i pogadali przez godzinkę, a potem się rozeszli. Trochę się spóźniłem więc przybyłem chwilę po kulminacji aglomeracji aglomeratu ludzi. Ale w sumie sporo tego było. Dużo było typów, którzy tylko okręcali się wokół głównego zgromadzenia także nie wszystkich sympatyzujących z KODem było dobrze widać.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
AAAaaaaa..... Czyli to taka hipsterska nowa moda na manifestacje jest
Czy fejsik jest zalewany selfies z transparentami?
Czy fejsik jest zalewany selfies z transparentami?
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ja się wcale nie uważam za młodego. Ja się tylko tak zachowuję.Ci co uważają się za młodych (coś ala Voo).
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
A to przepraszam. Myślałem, że jak motocross, śruby i złamania to teges. Ale pewnie masz rację.Voo pisze:Ja się wcale nie uważam za młodego. Ja się tylko tak zachowuję.Ci co uważają się za młodych (coś ala Voo).
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Well. Przekonałeś mnie. Kaczyński ma rację z Trybunałem, a KOD to krwiożerczy psychopaci. Inny przekaz niż to jedno zdjęcie to zmanipulowana papka medialna (wstyd mi za forumowiczów, którzy piszą o fajnej atmosferze. Albo nie byli i kłamią, albo byli i kłamią - bo to zdjęcie mówi wszystko).snt pisze:Ryszard Cyba lubi to.
To nie są te pokojowe marsze gdzie krzykiem żąda się wieszania swoich przeciwników na drzewach i pali kukły.
#sgk 4 life.
Nie zaprzeczaj potwierdzając Turt. To nie jest fajka.Turtles pisze:Well. Przekonałeś mnie. Kaczyński ma rację z Trybunałem, a KOD to krwiożerczy psychopaci. Inny przekaz niż to jedno zdjęcie to zmanipulowana papka medialna (wstyd mi za forumowiczów, którzy piszą o fajnej atmosferze. Albo nie byli i kłamią, albo byli i kłamią - bo to zdjęcie mówi wszystko).snt pisze:Ryszard Cyba lubi to.
To nie są te pokojowe marsze gdzie krzykiem żąda się wieszania swoich przeciwników na drzewach i pali kukły.
- Załączniki
-
- magritte028tx.jpg (11.16 KiB) Przejrzano 10493 razy
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Pomijając fakt, że Twoim argumentem jest "a u was biją Murzynów" i to, że masze z racami i kostkami były organizowane przez Ruch Narodowy, oraz to że KOD pozuje na zupełnie pokojowy ruch który nie ma z takimi akcjami jak przemoc symboliczna nic wspólnego to się z Tobą zgadzam. Obrazek nie istnieje.LLothar pisze:Zmanipulowane dzieci namawiaja do morderstwa. Straszne. Gdzie sie podziały te fajne marsze, z racami, latającą kostką brukową, petardami...
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Odnoszę się do fotki dwóch dziewczynek które mają słabej jakości nudny obrazek którą snt podpisał "Ryszard Cyba lubi to." Myślę, że moja odpowiedź była adekwatna.peterpan pisze:Pomijając fakt, że Twoim argumentem jest "a u was biją Murzynów" i to, że masze z racami i kostkami były organizowane przez Ruch Narodowy, oraz to że KOD pozuje na zupełnie pokojowy ruch który nie ma z takimi akcjami jak przemoc symboliczna nic wspólnego to się z Tobą zgadzam. Obrazek nie istnieje.LLothar pisze:Zmanipulowane dzieci namawiaja do morderstwa. Straszne. Gdzie sie podziały te fajne marsze, z racami, latającą kostką brukową, petardami...
Ale wiesz, że to jest kontra do oburzenia na transparent z martwym Lisem, który był koronnym dowodem na to, że zwolennicy PiSu to oszołomy?LLothar pisze:Odnoszę się do fotki dwóch dziewczynek które mają słabej jakości nudny obrazek którą snt podpisał "Ryszard Cyba lubi to." Myślę, że moja odpowiedź była adekwatna.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Nie rozumiem - martwy lis był równie beznadziejny.SithFrog pisze:Ale wiesz, że to jest kontra do oburzenia na transparent z martwym Lisem, który był koronnym dowodem na to, że zwolennicy PiSu to oszołomy?
Ja też nie. To przekraczanie granic, których przekraczać się nie powinno, obojętne po której stoi się stronie.
U mnie też wiele obrazków nie istnieje. Trzeba dopiero najechać na tekst kursorem wcisnąć PKM i wybrać "pokaż obrazek".peterpan pisze:Obrazek nie istnieje.
-
- sraczkowaty
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Wow... Chyba namówili Kukiza na takie manewry, żeby odwócić uwagę od Kaczora. Innego wytłumaczenia (poza głupotą oczywiście) nie widzę.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Znajomy ostatnio zalinkował na fb kolesia z kanału niezależna.tv wrzucił z mojego punktu widzenia ciekawy komentarz o tym kodzie. Całkiem interesujące fakty się tam pojawily i nawet cytaty z Brauna i Michalkiewicza jakieś takie do przełknięcia, mimo że w pierwszej chwili facepalm że ktoś ich wyciąga z odmętów niepamięci.
A na fb już wypominaja że krawat po wiejsku zawiazany, że barwa głosu jak na przemówieniu wójta, że właśnie Braun...
A na fb już wypominaja że krawat po wiejsku zawiazany, że barwa głosu jak na przemówieniu wójta, że właśnie Braun...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Razorblade
- Mr. Kroper
Znaczy mnie to rozbraja. KOD powstal kiedy? 26.11? Facet ma 2k alimentow (mial 3). Dlug ma 100k. To kiedy on do tej wojny sie szykowal? W polowie rzadow PO?
No i najwiekszy obronca prawa i demokracji w PL lamie prawo...
Przepraszam, logika zostala zgwalcona.
No i najwiekszy obronca prawa i demokracji w PL lamie prawo...
Przepraszam, logika zostala zgwalcona.
-
- sraczkowaty
Kijowski nie płaci alimentów? A to przeprasza, to co PiS zrobił z TK jest ok
- Razorblade
- Mr. Kroper
2:boncek pisze:Kiedy już się wydawało, że grel MASAKRUJE Sithfroga, ten znienacka ZMIAŻDŻYŁ grela!
- Razorblade
- Mr. Kroper
Pffff... jak to kto? bonzo ZAORAL obu swoim komentarzem