Frajda jak przy pierwszym Colinie!

Doznania nieporównywalnie bardziej intensywne niż w takim Project CARS!
Co kilka odcinków muszę zrobić przerwę bo ręce bolą od ściskania kierownicy z całej siły...
Ale MIÓD!!

Nie mam pojęcia. Raczej nie jest to nikt znany. Szkoda, że nie wzięli np. Kajto.Voo pisze:Kalten - kto tam dyktuje opis w Sebastian Loeb Rally Evo?
Potwierdzam, gram właśnie na PC. Bardzo ładna gra BTW.Halaster pisze:A ja gram na xboksie w Ori and the Blind Forest - gra jest naprawdę świetna, to już trzeci tytuł z tego roku (po wieśku i life is strange) który tak mnie wciągnął, polecam.
A na ps4 kiedy? Super mi się grało w poprzednią część.boncek pisze:Nowy Tomb Raider na PC już w styczniu. Nice.
Imho nie jest straszna. Raz po raz chodzą takie ludki i musisz przed nimi się po prostu schować. Może za pierwszym razem czułem niepokój, ale potem raczej zirytowanie. Zresztą, na PC są już mody usuwające ludki.Voo pisze:Jak straszy to nie dla mnie.
porażają!!!!!zodi pisze: ale muzyka i klimat wciąż miażdżą
Czemu? tam i tak w dwóch wymiarach się głownie latało a tutaj główna baza też się przemieszcza i wypluwa mniejsze rzeczy z siebie.Piccolo pisze:Homeworld to nie był zawsze taki kosmiczny RTS gdzie statkami w okół głównego statku matki się latało?
Tak tylko pytam bo pod tym względem to średnio Homeworld przypomina.
Ta gra prezez długi czas była "duchowym nastepcą" Homeworlda, miała przypominać głównie w założeniach i nazywała się Hardware: Shipbreakers. Dopiero jak Gearbox przejał prawa do marki to twórcy tego się z nimi dogadali i gra zmienila nazwę na Homeworld: Shipbreakers, a potem, jak zdecydowano się dorzucić fabularyzowana kampanią (wczesniej to miało być tylko z multiplayer) zmieniono nazwę raz jeszcze i zrobili z tego prequel dla Homeworld 1.Piccolo pisze:Homeworld to nie był zawsze taki kosmiczny RTS gdzie statkami w okół głównego statku matki się latało?
Tak tylko pytam bo pod tym względem to średnio Homeworld przypomina.
To jest chyba na laptopie odpalone. Na pewno topowym, ale nadal to lapek a nie high endowy desktop.Crowley pisze:Właśnie wygląda tak se i do tego działa tak se. Mam nadzieję, że to mylne wrażenie. Chociaż gameplay wygląda obiecująco, taki Ground Control z interfejsem a'la Homeworld. Oby fabuła była fajna, bo nawiązań do Homeworldów widać nie zabraknie.
Fajnie wygląda chowanie się za grzbietem wydmy. Kto grał w czołgi, ten wie o co chodzi.Bambusek pisze:To i tak ma działać w trójwymiarze w tym sensie, że wpływ terenu na starcie nie będzie zerojedynkowy (czyli albo jednostka jest wyżej niz cel albo nie jest), tylko ma to być obliczane na bieżąco z uwzglednieniem w którym dokładnie miejscu podwyższenia atakujacy sie znajduje.