No wlasnie. Jakie są standardy, bo ostatni raz w Mikołajkach brałem udział jak razem z guldanem pojechaliśmy na Łazarz spic maidena,:)
Jakieś sensowne kwoty powinny zostać ustalone. 50 zł? No i termin - ja myślę, że do Wigilii byłoby optymalnie.
limitów bym nie dawał imo - wydawałem na mikołajki różne kwoty tu i w prawdziwym życiu i zawsze przey różnych sumach czułem że jestem kontent - a raz jeden jak się zapisałem na symboliczne do 5 zł to się okazało że tylko ja i 3 osoby się w tych 5 zł zamknęły a reszta w 50+ własnie.
Ja jestem też w czarnej dupie z pomysłem . Ale krzepiąca jest myśl, że nie jestem sam .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
ej, a moze przesłalibysmy dla organizatora (ktory dochowa tajemnicy) jakies zyczenia co do prezentu, albo chociaz wskazowki, tak aby ewentualnie osoba niemająca żadnego pomysłu mogla sie poratowac?
eee... teraz jak to napisalem... glupi pomysł, nie?
Widzę, że nie ma jeszcze tematu z chwaleniem się swoimi prezentami, więc nie tylko ja trochę przysnąłem z wysyłką .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
A do mnie właśnie zadzwonili, że towar, który zamówiłem... to oni go nie mają już na magazynie ale nie zaktualizowali tego wcześniej... i będzie po nowym roku... ja już wysłałem pieniądze bo maila z danymi do przelewu kutwa wysłali ekspresowo...
Mój prezent zaliczy obsuwę ale spoko loko, przyjdzie na pewno.
Wyslalem wczoraj. Oczywiście z tego biegu zapomnialem dołączyć listu z życzeniami, więc jak ktoś dostanie moją paczkę to wszystkiego najlepszego i wesołych świat
Halaster pisze:Oczywiście z tego biegu zapomnialem dołączyć listu z życzeniami, więc jak ktoś dostanie moją paczkę to wszystkiego najlepszego i wesołych świat
Moja paczka będzie po świętach, więc tutaj mogę, zawczasu, życzyć wszystkiego najlepszego i wesołych świąt .
Możemy zrobić małe podsumowanie, kto już dostał prezent? Dostaje pytania od mikołajów, czy taki a siaki nicpoń paczkę dostał. Zatem zapraszam do grupowego chwalenia się, a ja będę aktualizował listę:
Piotroslav Jutsimitsu - TAK
Halaster
colgatte boncek - TAK Dragon_Warrior - TAK
DaeL Zolt - TAK
Piccolo
Alpha_Gear
pquelim
Kurcze. Jak to jest, że FŚGK zawsze organizuje Mikołaja, a paczki nie dochodzą na czas. Co z Wami ludzie? Ja rozumiem, że przypadki chodzą po ludziach, ale...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"