W chwili obecnej Logitecha szanuję już tylko jako producenta klawiatur

na uzytek forum nauczylem sie uzywac guziczka pod walkiem myszy - inaczej przy piramidkach mozna sie zestarzecLLothar pisze:smooth scroll na rolce. Idealne np na naszym forum
Moze po prostu w domu podladowac? Dojezdzi do zimy.hat pisze:Pada akumulator
Ja przez pewien czas patrzylem na to, ale telefon i tak mi kroki liczy, a Mi Band niewiele wiecej umie.Larofan pisze:chodiz za mna dzisiaj Xiaomi Mi Band
liczenie krokow to tam bezuzyteczne anyway jest - mnie bardziej interesuje opcja z wibrowaniem kidy przychodzi polaczenie albo alarm/budzikLLothar pisze:Ja przez pewien czas patrzylem na to, ale telefon i tak mi kroki liczy, a Mi Band niewiele wiecej umie.Larofan pisze:chodiz za mna dzisiaj Xiaomi Mi Band
Ciągle się rozglądam za smartwatchami, ale kurcze zegarek musi dzialac zawsze, a nie 1 dzien na baterii... Patrze teraz powoli na rozne smart paski do zwyklego zegarka, co wydaje sie byc ciekawym rozwiazaniem.
podbijam bo chwilowo jeszcze mnie stać na zmianę grafikiDragon_Warrior pisze:dobra to to samo co w temacie o Wieśku - jakieś konkretne GTX 960 jest warte uwagi bardziej niż inne?
+1, potwierdzone 3-letnim użytkowaniem póki co (tfu tfu)Crowley pisze:Jak kupowałem Eizo i spytałem w sklepie jak z gwarancją w razie jakichś umarłych pikseli czy coś, to facet na mnie spojrzał z dziwną miną i powiedział, że przecież po to kupuje się Eizo, żeby nie myśleć o martwych pikselach ani innych niespodziankach.