Smoleńsk
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Re: Smoleńsk
Ten topic, to katastrofa
Smoleńsk kurwa !!
+1 post
+1 post
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Sith, a teraz oddaj mi wszystkie szare komórki które traciłem czytając to... (nie dotrwałem do końca)
+1Jutsimitsu pisze:Sith, a teraz oddaj mi wszystkie szare komórki które traciłem czytając to... (nie dotrwałem do końca)
+4k postów since 02/2005
Nie dałem rady...
Dobrze przynajmniej, że na pytanie o zamach nie poszła w Macierewicza.
Dobrze przynajmniej, że na pytanie o zamach nie poszła w Macierewicza.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Pogrubienie mojeJa potrzebuje wobec Boga być krystalicznie czysta. Ja nie będę się domyślała tego, co się stało - to należy do fachowców.
Moim obowiązkiem - i to czynię - jest się modlić, aby Pan Bóg przygotował Polaków na przyjęcie, zapewne nietypowych, przyczyn katastrofy smoleńskiej. Moim obowiązkiem jest też się modlić za tych, którzy w jakiś sposób przyczynili się do śmierci tych 96 osób.
- Master of Muppets
- Kill 'Em All
Ja to zawsze podziwiam ludzi, dziennikarzy co rozmawiają "poważnie" z takimi bezmózgami
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Ja się zastanawiam jak niby poważna gazeta może publikować wywiad z "Pania Jadzia od Krzyża"...
Wyklikane z Tapatalk siedząc na kiblu.
Wyklikane z Tapatalk siedząc na kiblu.
- Master of Muppets
- Kill 'Em All
Ja się zastanawiam jak długo LLothar siedzi na kiblu
ja myślę, że albo zapomniał zmienić status, albo celowo trolluje
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Standardowa sygnatura Taptalka . Jest prawdziwa w 40% przypadkow, wiec czemu nie?
- Counterman
- Waniaaa!
A jaka adekwatna do tematu.
Hm a miałem taką cichutką nadzieję, że ten topic nie pojawi się na forum numer tri.
Hm a miałem taką cichutką nadzieję, że ten topic nie pojawi się na forum numer tri.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Forum numer 4!
- Counterman
- Waniaaa!
Dobra dobra któreś tam forum.
IRON MAIDEN are KINGS
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ostre-sl ... kiej/v6ppk
Ziemkiewicz w 'formie". Chyba chciał się przypomnieć szerszej publiczności.
Poza tym ja nie rozumiem co zmienia stwierdzenie: "Nie ma żadnych przesłanek pozwalających na sformułowanie tezy, jakoby piloci Tu-154M chcieli lądować za wszelką cenę". W ogólnym obrazie nic, błędu zejścia poniżej dopuszczalnej to nagle nie zmazuje
No i świetna kontra w samym artykule: "przecież prokuratura chodzi na pasku Tuska. Nagle wiarygodni?".
Ziemkiewicz w 'formie". Chyba chciał się przypomnieć szerszej publiczności.
Poza tym ja nie rozumiem co zmienia stwierdzenie: "Nie ma żadnych przesłanek pozwalających na sformułowanie tezy, jakoby piloci Tu-154M chcieli lądować za wszelką cenę". W ogólnym obrazie nic, błędu zejścia poniżej dopuszczalnej to nagle nie zmazuje
No i świetna kontra w samym artykule: "przecież prokuratura chodzi na pasku Tuska. Nagle wiarygodni?".
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Zeby inni nie musieli dlubac:
RAZ pisze:Biegli prokuratury orzekli: śp. kpt Protasiuk nie próbował lądować za wszelką cenę. I co, wy zaplute z nienawiści do zmarłych k...wy?
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Nie za wszelką cenę, czyli jak? Na pół gwizdka? Jednym kołem? A może do góry kołami?
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lider-ta ... tina/8vjkv
równie dobrze mogłoby to być w humorze politycznym, ale tu też się nadaje
oni mu najpierw dali nagrodę (w związku z czym także kasę), a on teraz takie rzeczy wygaduje...
ciekawe jak mainstream to przetrawi
równie dobrze mogłoby to być w humorze politycznym, ale tu też się nadaje
oni mu najpierw dali nagrodę (w związku z czym także kasę), a on teraz takie rzeczy wygaduje...
ciekawe jak mainstream to przetrawi
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Jak na św Hieronima jest deszcz albo go ni ma to na koniec listopada pada albo nie pada Wałęsa ze swoim "jestem za a nawet przeciw" wymięka"My, krymscy Tatarzy, jesteśmy przekonani na 100 procent, że wasza tragedia to dzieło Rosjan i Putina" - czytamy z fragmentu wywiadu, który zostanie opublikowany w najbliższym numerze tygodnika.
- Oczywiście nie można w teorii wykluczyć, że był to wypadek, ale przecież dobrze wiemy, że to państwo jest do takich działań zdolne - powiedział Dżemilew Dawidowi Wildsteinowi.
Jestem otwarty nawet na słowa Tatara, czekam na dowody, które zapewne posiada
Czytam te cytaty i myslę, kto pyta Tatara o przyczyny katastrofy lotniczej... Czytam dalej i...oczywiście Wildstein junior.
#sgk 4 life.
- Crowley
My, Crowleye polscy, jesteśmy przekonani, że to mógł nie być zamach. Albo mógł być. W 100%
About Mankind
About Mankind
To jest tak chamskie i smutne, że brak słów. Ta baba jest zwyczajnie popierdolona. Tak dokumentnie.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Yup, tego sie nie spodziewalem....
Najbardziej mnie rozwala takie samo tłumaczenie za każdym razem. Czy to Stankiewicz czy to Herr Nowak z PO. To wściekły atak mediów, nagonka, zło i womity, a oni tacy niewinni. Rzygać się chce.
Co ma Nowak do tej wariatki?
Dla mnie niezrozumiałe skojarzenie, Nowak to typowy dla mnie przedstawiciel grupy cynicznych skurwieli wykorzystujących politykę do robienia interesikow, prostak i menda.
Ta wariatka pisząca o rosjanach wysadzajacych kamienice jest dla mnie tak odległa od Nowaka jak to tylko możliwe, stad pytanie o związek?
Ta wariatka pisząca o rosjanach wysadzajacych kamienice jest dla mnie tak odległa od Nowaka jak to tylko możliwe, stad pytanie o związek?
Ech...
Chodzi o sam sposób tłumaczenia i o to, jak u nas za każdym razem można się zasłonić w ten sposób.
Stankiewicz broni się, że tylko pytała, a to atak medialny ciemnych mocy. Nowak złapany za rękę tłumaczył, że to polityczny spisek, żeby go zniszczyć. Tusku aferę hazardową tłumaczył spiskiem kasyn i podobnych. Miller aferę Rywina nazwał chyba wściekłym atakiem opozycji.SithFrog pisze:Najbardziej mnie rozwala takie samo tłumaczenie za każdym razem.
Chodzi o sam sposób tłumaczenia i o to, jak u nas za każdym razem można się zasłonić w ten sposób.
- Counterman
- Waniaaa!
A to jest, niestety smutny i doskonały dowód na to, że możliwość publikacji swoich racji od tak w nota bene środkach masowego przekazu ma swoje wady. Na miejscu krewnych ofiar bym dostał krowotoku wewnętrznego ze złości.
IRON MAIDEN are KINGS
http://www.polskatimes.pl/artykul/37831 ... ,id,t.html
"poziom zależności rosyjskiego sądownictwa od władz podważa możliwość przeprowadzenia jakiegokolwiek bezstronnego i uczciwego dochodzenia".
Hmmmm....
"poziom zależności rosyjskiego sądownictwa od władz podważa możliwość przeprowadzenia jakiegokolwiek bezstronnego i uczciwego dochodzenia".
Hmmmm....
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Wow... Ale Macierewicz wodę na młyn dostał... I to przed wyborami...
eeee... od pięciu lat żyłem w spokoju z przeświadczeniem, że winni byli tylko piloci (ew. pijany Kaczor), a tu dzisiaj prokuratura takie numery wykręca...
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Czytałeś raport komisji Laska i Millera?snt pisze:eeee... od pięciu lat żyłem w spokoju z przeświadczeniem, że winni byli tylko piloci (ew. pijany Kaczor), a tu dzisiaj prokuratura takie numery wykręca...
Tam było o winie pilotów i o niekompetencji obsługi naziemnej. Poza zarzutami formalnymi, ustalenia prokuratury nie wnoszą niczego do sprawy. Mam nadzieję, że będą jeszcze zarzuty dla organizatorów lotu za zaniedbania.
O właśnie, o to chciałem zapytać, dlaczego dopiero teraz. Śmierdzi mi to jakąś kampanią wyborczą.
Ale najśmieszniejszy jest Giertych, który mówi cyt.: "W imieniu moich klientów (którzy utracili najbliższych w katastrofie smoleńskiej) zgłosimy roszczenia cywilne wobec Państwa Rosyjskiego."
Jeśli Rosjanie zapłacą choćby złotówkę, to oficjalnie przyrzekam, pocałuję Romana w dupę.
Ale najśmieszniejszy jest Giertych, który mówi cyt.: "W imieniu moich klientów (którzy utracili najbliższych w katastrofie smoleńskiej) zgłosimy roszczenia cywilne wobec Państwa Rosyjskiego."
Jeśli Rosjanie zapłacą choćby złotówkę, to oficjalnie przyrzekam, pocałuję Romana w dupę.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Chyba będziesz musiał go najpierw porwać i związać
O, jeszcze coś takiego fajnego w sprawie Smoleńska znalazłem, w głównym nurcie w ogóle się to info nie przebiło:
http://www.polskatimes.pl/artykul/38017 ... ,id,t.html
http://www.polskatimes.pl/artykul/38017 ... ,id,t.html
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
http://www.rmf24.pl/fakty/news-rmf-fm-u ... 98,nPack,1
Niezła bomba przed rocznicą. Czekam na potwierdzenie.
Niezła bomba przed rocznicą. Czekam na potwierdzenie.
Ehe, ciekawe kto ma to potwierdzić: Rosjanie czy zmarli piloci? Antka i Jarka chcą sprowokować do jakiejś tyrady i tyle... Polityka w tym kraju to bagno do sześcianu.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Crowley
Uff. Już się bałem, że w tym roku nie będzie nowych sensacji na rocznicę. Teraz mogę spokojnie zapalić świeczkę, wyciągnąć popcorn i śledzić.
About Mankind
About Mankind