Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Counterman
- Waniaaa!
Re: Luźny I
W porównaniu do minionego weekendu tydzień może być dla mnie tylko udany.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Counterman pisze:W porównaniu do minionego weekendu tydzień może być dla mnie tylko udany.
O Ty łajzoJutsimitsu pisze:Po czym poznać że tydzień będzie nieudany? Boli kolano? Nieeeee... wystarczy spotkać Sobiesia w drodze do pracy
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Trzeba było go w kolano kopnąć
Albo siatką he he
Albo siatką he he
http://dziennikustaw.gov.pl/du/2015/321/1
wszyscy z kat. A idą w kamasze? Wie ktoś coś o tym? MajinFox?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
W radio słyszałem, że każdy będzie mógł odbyć szkolenie wojskowe z własnej woli. Ale nie wiem czy to o to chodzi.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
nie pamiętam czy był temat o crowdfundingu więc daję tutaj ciekawostkę:
http://kiciputek.blogspot.com/2015/03/d ... 3090441695
http://kiciputek.blogspot.com/2015/03/d ... 3090441695
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Podobno jest tak:Zolt pisze:http://dziennikustaw.gov.pl/du/2015/321/1
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-o ... Id,1679996
Ale inni twierdzą, że tak:
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... zdego.html
Ze swojego wojskowego doświadczenia mogę powiedzieć tyle, że użyto słowa "Ćwiczenia", a nie "przeszkolenie", czy "służba". Ja odbyłem przeszkolenie w czasie studiów, które trwało 6 tygodni, a pod koniec mieliśmy ćwiczenia na poligonie razem z żołnierzami rezerwy po zasadniczej.
Domyślam się, że nasz rząd chciał sobie otworzyć furtkę, żeby w razie potrzeby, móc każdego ściągnąć na 2 tygodnie na poligon. Chociaż wątpię, żeby nawet 3 tygodnie na poligonie komuś coś dało...
A tak naprawdę wywiozą wszystkich na Ukrainę. Jak Ruscy!
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Razorblade
- Mr. Kroper
Tak na prawde to nikogo nie wywioza na Ukraine. Jak Ruscy!ThimGrim pisze:A tak naprawdę wywiozą wszystkich na Ukrainę. Jak Ruscy!
If U know what I mean
Podejrzewam, że tutaj zagląda więcej osób niż do ustawek online więc jeśli ktoś ma PS4 to :
http://fsgk.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=330
http://fsgk.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=330
Jutsi - przestań mnie nachodzić pod wydziałem!!
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
To Ty wyczekujesz jak idę/wracam do/z pracy... kurde normalnie trzeba odganiać jak menela.
Nono, więc tak sobie tłumaczycie te niby "przypadkowe" schadzki...
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Wygląda na to, że Jutsi wreszcie otrząsnął się po odrzuceniu przez Żabę i zaczyna nowe życiesnt pisze:Nono, więc tak sobie tłumaczycie te niby "przypadkowe" schadzki...
Tylko, że target nie trafiony... bo nie jestem ŁYSY
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Dragon_Warrior pisze:Wygląda na to, że Jutsi wreszcie otrząsnął się po odrzuceniu przez Żabę i zaczyna nowe życiesnt pisze:Nono, więc tak sobie tłumaczycie te niby "przypadkowe" schadzki...
Sith przeżył to bardziej, musiał zmienić avatara.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
I znowu Żaby nie ma już ponad dzień na forum...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
To, jak Chelsea odpadla zupelnie go dobilo i teraz wybiera nowego avatara
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Counterman
- Waniaaa!
Żałobnego?
IRON MAIDEN are KINGS
a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Larofan
- Social Media Ninja
budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Zolt pisze:Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Razorblade
- Mr. Kroper
Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
11.XI.2006
+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Larofan
- Social Media Ninja
czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym
1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
+4k postów since 02/2005
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
- Larofan
- Social Media Ninja
to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Larofan
- Social Media Ninja
piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnymLarofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:a on nie na urlopie? powinniśmy to uczcić piramidką na kilka stron w luźnym1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:()
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"