Luźno o grach
- Counterman
- Waniaaa!
Re: Luźno o grach
A takie zacne hasło było...
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Stalker1984.pl
- zielony
Dać kasę na powstanie gry na Kickstarterze, następnie pracować nad nią przez kilka miesięcy... Takie rzeczy tylko w QA.
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
Popatrz na plusy, przynajmniej wiesz, że na jakieś testy wydali kasę .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Gracie już w Hotline Miami 2? Nie wiem ile jeszcze przede mną, ale w piątym akcie nadal dupy nie urywa...
UWAGA!!! WAŻNE
Właśnie nabiłem sobie kolejnego posta, proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję.
http://majinfox.blogspot.com/
http://przegralem-zycie.blogspot.com/
Właśnie nabiłem sobie kolejnego posta, proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję.
http://majinfox.blogspot.com/
http://przegralem-zycie.blogspot.com/
Ja narazie słucham OST i urywa mi dupę... mimo, że kompletnie nie jest to mój gust muzyczny
Jakiś % mnie lubi takie pedalskie brzmienie
Jakiś % mnie lubi takie pedalskie brzmienie
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
ten sam, którym wyszukujesz Jutsiego na ulicy?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Na tego brodatego dziada to nawet pies z kulawą nogą by nie spojrzałZolt pisze:ten sam, którym wyszukujesz Jutsiego na ulicy?
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Peasant to w moim mniemaniu wieśniak który nawet się nie przywita, a co dopiero nie poda ręki na przywitanie jednak czego się spodziewać po mieszkańcach ŁODZI
Dzięki Bogu już za trzy miesiące wyjeżdżam stąd i nigdy tu nie wrócę - nie chciałbym się takim stać
(oczywiście to tak zostało napisane żartobliwym tonem)
Dzięki Bogu już za trzy miesiące wyjeżdżam stąd i nigdy tu nie wrócę - nie chciałbym się takim stać
(oczywiście to tak zostało napisane żartobliwym tonem)
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Kto by chciał menelowi rękę podać
I nie bądź pizda, nie pisze się "żartobliwym tonem". Pffff...
I nie bądź pizda, nie pisze się "żartobliwym tonem". Pffff...
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ja tam bym mogl jesli nie jest to czlowiek z LodziJutsimitsu pisze:Kto by chciał menelowi rękę podać
- Stalker1984.pl
- zielony
Piccolo powiem tak, testy testami ale to od programisty/grafika/designera/producenta zależy czy dany błąd zostanie naprawiony Testy nic nie znaczą jak producent wrzuci wszystkie do worka "won't be fixed" Przy okazji dam hinta co wsparłem http://www.eurogamer.net/articles/2015- ... et-its-endPiccolo pisze:Popatrz na plusy, przynajmniej wiesz, że na jakieś testy wydali kasę .
- Mithrandir
- zielony
Stalker, to zapytam wprost - warto preorderować, czy lepiej poczekać na spatchowanie? (odpowiedź może być na priv ).
- Alexandretta
- Współpraca GL
- Kontakt:
+1Mithrandir pisze:Stalker, to zapytam wprost - warto preorderować, czy lepiej poczekać na spatchowanie? (odpowiedź może być na priv ).
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy."
Na Pograniczu
Na Pograniczu
Nie no, nie straszcie... Pillarsy mają być zabugowane...?
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Wracając do wojny PC - Console.
PC MASTER RACE!
PC MASTER RACE!
iDon't even...
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Skończyłem Tomb Raidera. Fajna ta odnowiona Larwa, ciekawe co będzie w kolejnej części
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
http://www.navalaction.com/
Ktoś coś wie o tym projekcie? Oprócz tego, ze wygląda jak czysta zajebistość?
Ktoś coś wie o tym projekcie? Oprócz tego, ze wygląda jak czysta zajebistość?
#sgk 4 life.
I playstation i Star Wars.
Tsss...
Tsss...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Ostatnio zmieniony 16 marca 2015, o 21:33 przez SithFrog, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, a o co chodzi?SithFrog pisze:Żeglowanie jest gejowskie, tak jak śpiewanie szant.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Grałbym! Jak Reksio szynkę!
Hmm... Chyba bez sensu.
P.S. Znowu to Ruski muszą robić jakąś fajną grę?
Hmm... Chyba bez sensu.
P.S. Znowu to Ruski muszą robić jakąś fajną grę?
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ja tam lubię szanty . Jak już pisałem w innym wątku, lubię statki
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Już widzę te emocje w grze. To napięcie i akcję...
"O nie wiatr się zmienia! Halsuj! Aaaaaa! Halsuj! O nie, płyniemy za wolno!"
Ale to będzie potwornie nudne.
"O nie wiatr się zmienia! Halsuj! Aaaaaa! Halsuj! O nie, płyniemy za wolno!"
Ale to będzie potwornie nudne.
chyba nigdy jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś krzyczał do kogoś "Halsuj!". Człowiek uczy się całe życie.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Ja gram. Narracja jest chaotyczna w tej grze i już dawno zgubiłem się fabularnie, muzyka też słabsza niż w jedynce. Jedyne co na plus to to, że misje są bardziej wymagające. Tylko ze dwa razy udało mi się ukończyć na B. Jestem dopiero gdzieś na 11 misji.MajinFox pisze:Gracie już w Hotline Miami 2? Nie wiem ile jeszcze przede mną, ale w piątym akcie nadal dupy nie urywa...
+4k postów since 02/2005
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Jutsi - musi być albo realistyczna, nudna i atrakcyjna tylko dla fanatyków albo nierealistyczna i ciekawa dla przeciętnego gracza. Co w tym dziwnego? Każda symulacja tak ma.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Tak sobie wyobrażam jak ktoś by oglądał grającego zza pleców.Zolt pisze:chyba nigdy jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś krzyczał do kogoś "Halsuj!". Człowiek uczy się całe życie.
Wiem, ale nadal to jest śmieszne, tak jak symulator śmieciarki, czy innego traktorzysty. Z tym że tu jeszcze gorzej, bo tam chociaż masz cel, a tu? Płyniesz, weeeee....Voo pisze:Jutsi - musi być albo realistyczna, nudna i atrakcyjna tylko dla fanatyków albo nierealistyczna i ciekawa dla przeciętnego gracza. Co w tym dziwnego? Każda symulacja tak ma.
Rozumiem, że nie grałeś w Sid Meier's Pirates! ?
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ba, nawet w Assassin's Creed 4, któremu pewnie było jeszcze bliżej do tego symulatora. Nawet mi się podobało... jak rozpieprzałem kolejne bazy wroga z dział. Tu jest mój punkt - jeśli to będzie samo pływanie, dla pływania to będzie potwornie nudna gra. Ale jak będzie coś poza tym jak bitwy morskie, może nawet pogram
Czyli masz zarzuty jakie o symulatorze śmieciarki mógłbyś mieć, pisząc "no nic się tam nie robi tylko jeździ śmieciarką... gdyby jeszcze się zbierało śmieci, to pewnie by mi się spodobało..."
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
A czy jak wsiadasz na żaglówkę to od razu bierzesz ze sobą działa, żeby zatopić inne żaglówki?
Ja się zastanawiałem czemu taki Sith ma postów ile ma, teraz rozumiem. Pisze w takich tematach jak ten, rozwijając wątki zupełnie bez sensu! Panowie, mamy szansę go pokonać, teraz nam się uda!
Ja się zastanawiałem czemu taki Sith ma postów ile ma, teraz rozumiem. Pisze w takich tematach jak ten, rozwijając wątki zupełnie bez sensu! Panowie, mamy szansę go pokonać, teraz nam się uda!
jaką, kurwa, żaglówkę? Otwierałeś linka? O_o
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Tak otwierałem, to był sarkazm...
Dobra, halsuj.
edit: "spoko", nie "halsuj".
edit: "spoko", nie "halsuj".
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- PIOTROSLAV
- Parmezan
a co jak w tej grze będzie trzeba wszystkie komendy wklepywać z klawiatury?
i zanim wpiszesz 'do zwrotu przez sztag! Ster na mordechajburtę 15stopni!', to już Cię koreańczyk rozwali salwa burtowa...
i zanim wpiszesz 'do zwrotu przez sztag! Ster na mordechajburtę 15stopni!', to już Cię koreańczyk rozwali salwa burtowa...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
http://www.shipsim.com
TO jest nudny symulator. A lubię statki, jak już zdążyłem napisać.
Jak można strzelać, to przestaje być nudny.
Sid Meier Pirates! Nawet zakupiłem w promocji. Tylko niestety moja przerywająca klawiatura trochę utrudnia zabawę
EDIT: Jeszcze w Sea Dogs kiedyś grałem - też była zabawa
TO jest nudny symulator. A lubię statki, jak już zdążyłem napisać.
Jak można strzelać, to przestaje być nudny.
Sid Meier Pirates! Nawet zakupiłem w promocji. Tylko niestety moja przerywająca klawiatura trochę utrudnia zabawę
EDIT: Jeszcze w Sea Dogs kiedyś grałem - też była zabawa
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
nie no ja również mam nadzieję, że strzelanie będzie - i dobrze by było gdyby było mniej Assasinowe a bardziej hitboxowe z opcją unieruchamiania czy blokowania steru statków
Podejrzewam, że konkretny symulator żaglowca byłby cholernie ciężki. Taki, gdzie trzeba by się zastanawiać jakie żagle podnosić na jaki wiatr, gdzie więcej żagli by spowolniło statek, gdzie zagroziłoby masztom, dryf, odpowiednia praca na brasach i szotach, zachowanie na fali, że zwrot przez sztag na takich jednostkach to sprawa bardzo skomplikowana... to rzeczy raczej trudne do odwzorowania w grze komputerowej. Wystarczyłoby mi żeby gra była trochę skomplikowana i w miarę grywalna. Bo pamiętajmy, że bitwy największych liniowców polegały czasem na tym, że podpływało się, cumowało i strzelało do siebie do skutku na kotwicy. No i chyba abordaże, też odpuszczają.
Szkoda, że tylko multi robią. Z tego co widzę ma być pvp, takie troche World of Tanks z rozbudową drzewka, xp i sandbox. Zobaczymy.
Natomiast zarzutów Jutsiego to w ogóle nie rozumiem. W senie - w ogóle. Można się tak czepiać każdego symulatora praktycznie. I nie tylko. CS - łazisz, strzelasz... nuda.
Szkoda, że tylko multi robią. Z tego co widzę ma być pvp, takie troche World of Tanks z rozbudową drzewka, xp i sandbox. Zobaczymy.
Natomiast zarzutów Jutsiego to w ogóle nie rozumiem. W senie - w ogóle. Można się tak czepiać każdego symulatora praktycznie. I nie tylko. CS - łazisz, strzelasz... nuda.
#sgk 4 life.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
http://www.stormpowered.com/stormcloud/ ... /index.asp
To są fachowe symulatory okrętów i bitew morskich. Jak grałem w demo to prawie zasnąłem, serio
Co do śmieciarek i traktorów to mnie takie gry nie dziwią. Przeciętny wielkomieszczanin prędzej teraz może sobie postrzelać z łuku albo połazić w zbroi niż przejechać się traktorem. O śmieciarce nawet nie wspominam, to było moje marzenie od dziecka. Nie wiem co można mieć do symulatora smieciarki
To są fachowe symulatory okrętów i bitew morskich. Jak grałem w demo to prawie zasnąłem, serio
Co do śmieciarek i traktorów to mnie takie gry nie dziwią. Przeciętny wielkomieszczanin prędzej teraz może sobie postrzelać z łuku albo połazić w zbroi niż przejechać się traktorem. O śmieciarce nawet nie wspominam, to było moje marzenie od dziecka. Nie wiem co można mieć do symulatora smieciarki
Pchaj meble.Jutsimitsu pisze:Ja się zastanawiałem czemu taki Sith ma postów ile ma, teraz rozumiem. Pisze w takich tematach jak ten, rozwijając wątki zupełnie bez sensu!
- Stalker1984.pl
- zielony
No i najnowszy Metal Gear Solid rzeczywiście będzie ostatnim. Z udziałem Hideo Kojimy oczywiście http://www.gamespot.com/articles/kojima ... 0-6426024/
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
- Counterman
- Waniaaa!
Niezły odlot.
IRON MAIDEN are KINGS
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Zainteresowałem się trochę Pillarsami i mam takie pytanie - dlaczego SirArtus gra już w tą grę, jak ona jeszcze nie wyszła?