Święta biczys!
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Święta biczys!
Zaraz wybywam na święta do rodziny dlatego wszystkim wam życzę nowych wyzwań w 2015 roku, żeby forum nadal trwało, rozwijało się, a drugi zlot również doszedł do skutku. Oby nie ucierpiał na nim żaden sprzęt (w tym ogrodowy), a ekipa była równie kolorowa co na pierwszym, historycznym i przełomowym spędzie! No i żeby bonc nie dostał przez nas nerwicy!
Wszystkiego dobrego oszołomy i oszołomki!
Wszystkiego dobrego oszołomy i oszołomki!
Re: Święta biczys!
Skoro Sith to wszystko napisał i nabił posta, to ja też chcę złożyć życzenia.
Najlepszego, ludziska
Najlepszego, ludziska
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Zbliża się rodzinny chaos, więc pewnie i mnie tu nie będzie za wiele. Dlatego wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Zdrowych i spokojnych.
A życzenia noworoczne Sith też napiszesz w nowym temacie?
A życzenia noworoczne Sith też napiszesz w nowym temacie?
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Najpierw chciałem tu wstawić półnagie dziewczyny w strojach "mikołajów", potem pomyślałem, że może zabawniej będzie facetów, potem, że może filmik jak dziewczyna się rozbiera przy kolędzie a potem pomyślałem, że zrobię coś naprawdę hardkorowego czyli złożę Wam życzenia Wesołych Świąt Spędzonych w spokoju, w rodzinnym gronie, bez bieganiny, komputera, smartfona, ważnych doniesień i dręczących tematów.
I żebyście po kilku dniach z rodziną nie mieli ochoty zostać pracownikiem platformy wiertniczej na Morzu Północnym, jak mnie się czasem zdarza
I żebyście po kilku dniach z rodziną nie mieli ochoty zostać pracownikiem platformy wiertniczej na Morzu Północnym, jak mnie się czasem zdarza
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ale przecież święta skończyły się wczoraj?
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ja życzę wesołych świąt wszystkim poza Counterem.
Coutermanowi życzyłem już wczoraj.
EDIT: sqpk - spadaj sobie do wulkanu ze swoja syjonistyczną propagandą i cofnij zegarek sobie, bo sie śpieszy o prawie 2800 lat
Coutermanowi życzyłem już wczoraj.
EDIT: sqpk - spadaj sobie do wulkanu ze swoja syjonistyczną propagandą i cofnij zegarek sobie, bo sie śpieszy o prawie 2800 lat
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Najlepszego robaczki. Spokoju ducha i rogatej duszy na co dzień.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Wesołego Przesilenia Zimowego misie moje kochane!
Wesołych Świąt forumowa braci!
LLo - Przesilenie zimowe było w poniedziałek chyba
LLo - Przesilenie zimowe było w poniedziałek chyba
#sgk 4 life.
- Alexandretta
- Współpraca GL
- Kontakt:
Wesołych wszystkim! Przede wszystkim zdrowia i szczęścia - reszta sama przyjdzie
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy."
Na Pograniczu
Na Pograniczu
HoHoHo
Wesołych Świąt.
Mogę tak mówić bo jestem Świętym Mikołajem .
Wesołych Świąt.
Mogę tak mówić bo jestem Świętym Mikołajem .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
To ja Wam życzę, żeby udało się w tym roku poczuć ducha świąt, bo dużo osób narzeka, że nie może wczuć się w klimat. A życzę Wam tego z autobusu gdzieś w połowie drogi do domu, jest wyjątkowo pusto i wyczuwa się przez to w powietrzu specyficzny nastrój.
Since 2001.
U mnie trochę smutno, bo prawdopodobnie są to ostatnie święta z dziadkiem (co zlotowy domek wybudował 50 lat temu), ale życzę Wam misiaczki wesołych i szczęśliwego nowego!
Wszystkiego najlepszego!
- Counterman
- Waniaaa!
Wszystkiego najlepszego szanowne Panie i Panowie. Co by kolejny rok dewiacji forumowych i nie tylko był ciepły i przyjemny. I ewentualnie wilgotny, co kto lubi.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Zdrowka Misie Pysie plci zenskiej, meskiej i nijakiej !