#FSGK14 - organizacyjny
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: #FSGK14 - organizacyjny
I ja spie w aucie
Głupie pytanie - jesteście bardziej wódczani czy piwni przy takich hm.... małych masówkach?
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Ja osobiście wódki nie lubię, ale nie wykluczam jakiegoś bourbonu na własne potrzeby.
Słuchajcie, wysłałem wszystkim priva z trzema pytaniami odnośnie Waszego przyjazdu, będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
Słuchajcie, wysłałem wszystkim priva z trzema pytaniami odnośnie Waszego przyjazdu, będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
Ważne info bo mam wrażenie, że jest pewne niedomówienie - Zlot kończy się w niedzielę moim wyjazdem z działki i nie ma możliwości pozostania tam do poniedziałku.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Ja prostej wódki i taniego piwa raczej unikam ale dobre/ciemne piwa, cydry, miody i nalewki jak najbardziej.peterpan pisze:Głupie pytanie - jesteście bardziej wódczani czy piwni przy takich hm.... małych masówkach?
Dragon_Warrior pisze:Ja prostej wódki i taniego piwa raczej unikam ale dobre/ciemne piwa, cydry, miody i nalewki jak najbardziej.peterpan pisze:Głupie pytanie - jesteście bardziej wódczani czy piwni przy takich hm.... małych masówkach?
Ja tam sobie piwko będę popijał. Wódka śmierdzi.
Pierwszego dnia napewno jest grill, a do grilla piwko musi byc. Problem solved
Mnie to wlasnie ta pogoda ciekawi...wszedzie gdzie zagladam zapowiadaja akurat ocieplenie i calkiem przyjemna pogode. Z drugiej strony to jest juz prawie wrzesien, wiec noca to i tak zimno jak skurwysyn
Mnie to wlasnie ta pogoda ciekawi...wszedzie gdzie zagladam zapowiadaja akurat ocieplenie i calkiem przyjemna pogode. Z drugiej strony to jest juz prawie wrzesien, wiec noca to i tak zimno jak skurwysyn
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Ja tam chętnie zagram, pewnie będzie śmiesznie.
@Sobies jak faktycznie będzie 14 nocą to imho rewelacja.
@Sobies jak faktycznie będzie 14 nocą to imho rewelacja.
Ja nie bardzo moge grac - chyba ze tak total lajtowo
Rosjanie "oficjalnie" na Ukrainie, jutro zlot... Koniec świata panowie
Blisko las, można uprawiać partyzantkę.
Swoją drogą powoli ściągam ostatnie data packi do PESa (choć pewnie nikt nie będzie w to grał :p), pakuję graty i lecę na Milicz. Tylko o fryzjera zahaczę. :p
Swoją drogą powoli ściągam ostatnie data packi do PESa (choć pewnie nikt nie będzie w to grał :p), pakuję graty i lecę na Milicz. Tylko o fryzjera zahaczę. :p
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ludzie, to już jutro! Wszyscy stracimy cały internetowy imidż, inaczej będziemy patrzeć na posty na forumie, będziemy utożsamiać literki z osobami, a nawet przestanę się podobać Sithowi.
W PESa oczywiście zagram. Zależy w którą wersję, bo w pierwszą (jeszcze na psx) to pewnie jestem teraz najlepszy na świecie
swoją droga, przydałoby się zrobić relacje ze Zlotu na portal. W końcu to dla nas, co nie?
swoją droga, przydałoby się zrobić relacje ze Zlotu na portal. W końcu to dla nas, co nie?
Ja tam liczę bardziej na to, że powstanie legenda o Dwunastu, którzy byli na Pierwszym Zlocie... I wtedy dopiero się zacznie ;DJutsimitsu pisze:Ludzie, to już jutro! Wszyscy stracimy cały internetowy imidż, inaczej będziemy patrzeć na posty na forumie, będziemy utożsamiać literki z osobami, a nawet przestanę się podobać Sithowi.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Tylko proszę, jak wrócicie, to nie piszcie do siebie po imieniu.
Since 2001.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Tylko może bez zdjęćswoją droga, przydałoby się zrobić relacje ze Zlotu na portal. W końcu to dla nas, co nie?
Melduję, że jednego pada do PS3 już mam w plecaku. Jestem u brata któremu dałem swoją plejkę i sprawdziłem co on ma z ciekawych rzeczy do pogrania w większym gronie i mogę wziąć NFS Most Wanted oraz Fight Night Round 4
Brać ?
Brać ?
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Dobra to biorę pada tylko. I tak coś czuję że hitem zlotu zostanie coś innego co pewnie ktoś po pijaku odpali hehe
BTW: już się nie mogę doczekać jutrzejszej walki słownej pt: PC vs KONSOLE
BTW: już się nie mogę doczekać jutrzejszej walki słownej pt: PC vs KONSOLE
Bardziej bym się martwił, że po odcięciu od świata na zlocie wrócimy do domów, a tu ruskie T-90 śmigają po ulicach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Chcesz dojechać na miejsce normalnie, czy w plastikowym worku?Sobies pisze:BTW: już się nie mogę doczekać jutrzejszej walki słownej pt: PC vs KONSOLE
Sobieś, Fight Nighta wziąć mogłeś, jeszcze nie widziałem wersji na ps3
apropo ąę:
apropo ąę:
Ja właśnie nie zdążę, dopiero wczoraj wróciłem do Pzn. Także bede troche nieuczasny ;/boncek pisze:Tylko o fryzjera zahaczę. :p
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
nie byłem u fryzjera za 2 lata
No jeszcze kurwa ubierzcie się w garnitury
To niech Sith jeszcze weźmie padzika i jest komplet, bo ja mam dwa. Gier jest sporo, w tym kilka tytułów na 4 pady (choćby Spelunky czy Joe Danger, ale też Bomber Man i chyba PES też).
Brac jakies planszowki? Zagramy w Gre o Tron na rody po 2 osoby?
ja mogę wziąć Munchkina. Albo Ryzyko Władca Pierścieni - ale to lipa, bo tylko dla 4 osób. Albo PSX-a z PES 1 i PES 2 (dwa pady).
Sith, brać korki? Będzie ta piłka?
Sith, brać korki? Będzie ta piłka?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Korki to chyba przesada - to jest las, ja jestem po operacji, nie wiem czy ktos poza Zaba w ogole grywa
ale ja nie mam innych butów do kopania
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ja nie biorę butów do grania... Po 5 minutach zdychałbym ze zmęczenia.
Bierzcie buty do grania. Nikt z nas nie jest (chyba) Lewandowskim. Pokopiemy na luzaku. Piłka już w aucie. Pada też wziąłem.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
No ja już po pracy nie wracam do domu, także odpadam raczej
EDIT: Chyba że kupię w Tesco w przerwie jakieś trampki za 20 zł...
EDIT: Chyba że kupię w Tesco w przerwie jakieś trampki za 20 zł...
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
jakiś nr na priv daj ;pw razie czego dzwonić.
Pogoda wysmienita sie zrobila, bedzie dobrze. A bagazu jak na wojne;) ja tu w plecak staram sie upchac + spiwor pod pache i wio
Lol, właśnie jestem w serwisie Citroena w Kaliszu, coś mi się zjebało z zawieszeniem.
za dużo butelek tam poupychałeś
ale seriously, czy to może jakkolwiek wpłynąć na #fsgk2014?
ale seriously, czy to może jakkolwiek wpłynąć na #fsgk2014?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Koniec zlotu bylo fajnie chlopaki hehehe
Niee, już jest ok. Jakiś dowcipniś odkręcił mi śruby w przednim kole. Ale fakt, że jeszcze ze 20 km i byście mieli Zlot na moim pogrzebie.
Oszukac przeznaczenie normalnie...
No to musisz sie dzis porzadnie napic za ta akcje
oko, zaraz wychodze z pracy więc...
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Spakowany w torbe i plecak