A przynajmniej chcialem podziekowac, mozliwe ze nie wyszlo i napisalem dlaczego pierdzieli

PS. Jakis czas temu stwierdzilem ze dyskusje nie maja sensu. Nie mozesz uwazac ze covid jest ale inne choroby tez i nie mozna wylewax. Jest albo "morderczy covid jak AIDS" albo "klamio wszedzie, spiseg i czipy!" Ze przez medialna nagonke i powszechny dostep do informacji "dla wszystkich" robi sie akcje pod publiczke i bez pomyslu zeby pokazac ze "cos sie robi" wydaje sie byc wiedza tajemna (mam na mysli chocby lockdown w stylu polskim czyli bez sensu otwarte koscioly czy wielkopowierzchniowki ale zamkniete kluby fitness, mniejsze sklepy w galeriach czy restauracje - wszystkie zostawiine same sobie bez wsparcia ale z nqdal obiwiqzujacymi oplatami chocby za koncesje na alko). To ze rok w rok w naszym pięknym kraju nad Wisłą jest burdel ze szpitalami i przyjeciami z powodu grypy i chorób podobnych nagle staje sie tajemnica poliszynela i Twoje stwierdzenie ze szok iz mamy zapchany system przez covida jest absurdalne powoduje jakies totalnie bzdurne porownania i wlasciwie to wyzywanie od gluptaskow i innych takich. Mozesz byc albo faszysta albo lewakiem, demokrata albo republikaninem, pisowcem albo sprzedajnym pacholkiem berlina. A mi sie nie chce w tym babrać i powtarzac tego samego po kilka razy patrzac jak ktos potem to przeinacza, serio. Stary juz jestem.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka