W 1/8 będzie jeszcze po jednym strzelcu i Jokerze i to by było na tyle.
PODSUMOWANIE!
To była zaiste szalona kolejka! Gdyby nie Joker, to chyba poza Zodim, nikt by nie zdobył więcej niż 6 punktów! Przeważnie zdobywamy ponad 10... Zabójcze jest tempo tegorocznego FLEPa!
Królem kolejki jest zdecydowanie Zodi, który utrafił Jokera i zdobył 11 punktów, co pozwoliło mu odrobić straty i wskoczyć na 11 miejsce. Tymczasem w czołówce - katastrofa MajinFoxa! Tylko 4 punkty i spadek na 5 pozycję. Aż trudno uwierzyć, że zawodnik w takiej formie przewodził naszej stawce...
Zbliża się 1/8 finału i przypominam, że liczba punktów do zdobycia jest podwojona i będzie dalej się podwajać w kolejnych rundach. Jak wszystko dodałem do siebie, to łączna liczba punktów w ostatnich 2 kolejkach (czyli od 1/8 do końca) jest warta tyle co cała faza grupowa! Także spodziewam się solidnych przetasowań!
Matthias pisze:Jak wszystko dodałem do siebie, to łączna liczba punktów w ostatnich 2 kolejkach (czyli od 1/8 do końca) jest warta tyle co cała faza grupowa!
Przegram.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Tak jak zawsze było - liczy się wynik po regulaminowych 90 minutach.
Pojawił już się raport za 6-tą kolejkę i już trochę czuję w kościach, że turniej się kończy... Już tylko dwie kolejki do końca... Za to punkty popłyną szerokim strumieniem!
Za trafienie JOKERA w tej kolejce będzie można zgarnąć aż 12 punktów! Także nastawcie swoje radary!
Matthias pisze:Tak jak zawsze było - liczy się wynik po regulaminowych 90 minutach.
Nie zawsze tak było.
About Mankind
Znalazłem 3 flepowe tematy tu na forum i wszędzie liczony był wynik po 120 minutach. We wcześniejszych też wydaje mi się, że tak było.
About Mankind
Ale ostatecznie postawienie na przekór na ARG jednak nie przyniosło rezultatu
Po takim meczu to nawet mniej szkoda straconych punktów. Myślałem, że będzie nudny mecz do jednej bramki, a tu takie cuda. A Urugwaj zrobił to, co myślałem, że zrobi Portugalia. Szybka bramka i w sumie można się rozejść.
About Mankind
Nic nie wchodzi, nic nie wchodzi... W pizdu... Dwa dni bez złamanego punktu.