Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
w przypadku Milionerów dotarcie do ostatniego pytania świadczy raczej o wysokiej zawartości nowotworu w organizmie, niż wiedzy potocznej.
Pytanie za milion: "Ile to jest 1111 razy 1111 jeśli 1 razy 1 to 1, a 11 razy 11 to 121? "
Pytanie za 250 tysięcy: "Symbol waluty euro to stylizowana grecka litera. Która?"
i nie zdziwiloby mnie, że gdzieś w środku stawki pytali o obsadę i twóców jakiegoś flagowego filmu/serialu/celebrytę stacji, typu "Oblicz roczny koszt ubezpieczenia należącego do Kuby Wojewódzkiego Porsche Cayenne 2011, wiedząc że właściciel jest o pół kopy starszy od odwórczyni głównej roli w "Diagnozie", a auto zaliczyło już dwie naprawy gwarancyjne w ASO."
Tak, a dziś pani ogłasza, że większość pójdzie na siepomaga.pl
Ustawka i reklama taka, że aż zęby bolą. Aczkolwiek jeśli z kasą to nie jest ściema i naprawdę jakieś setki tysięcy trafią na siepomaga.pl - jestem 3x za takimi kampaniami promocyjnymi.
Larofan pisze:mieliscie juz okazje obejrzec jakis odcinek 'hipnozy' w tvn?
to jest poziom żenua niemal jak te yoyo costam costam
niesamowite
Napisałbym "oczywiście kurwa, że nie, bo szanuję swój czas", ale przed chwilą wyrzuciłem do śmieci dwie godziny czasu stracone na Pacific Rim 2 (jak ktoś powie, że jedynka była słaba to w ryj dać, mogę dać). CO ZA GÓWNO
nie oglądałem Transformersów 4 i 5, powołałem się na klauzulę sumienia. Ale trailer Pacific Rim 2 mówił mi już sporo. Widzę, że intuicja mnie nie zawiodła
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526 MISTRZ FLEP EURO 2024
Miałeś nadzieję, że dwójka da radę? Serio? Po jedynce?
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Taka sytuacja: termin badania technicznego auta mam do 25 maja. Miejsc w dowodzie na stempelki brak, więc wypadałoby go wymienić*. ALE, od czerwca ma wejść ustawa, że jak się skończą miejsca w dowodzie to wystarczy mieć ze sobą dokument od diagnosty. I tak sobie myślę, że bez sensu wymieniać dowód, nie?
* nie wymieniałam wcześniej bo mieliśmy samochód sprzedać, ale się plany trochę pozmieniały i póki co zostaje.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy." Na Pograniczu
Mleko bez laktozy rozumiem, ale mleko sojowe czy mleko migdałowe to jest kurwa tak jak comber z brokuła, albo udziec z kalafiora. W chuj sensowna nazwa
Hej, ale laktoza może być szkodliwa dla kogoś, kto mimo to chce nadal pić mleko. To samo kawa bez kofeiny - smak podobny, ale bez składnika, który ma jakiś tam niepożądany wpływ na organizm.
Natomiast mleko sojowe czy ryżowe czy migdałowe to jest gówno, a nie mleko. Jakieś popłuczyny z orzeszków. Niedługo będzie mleko pierogowe, parówkowe i emulsyjne. Kolejno: woda po pierogach, po parówkach i ta, w której moczysz pędzel po malowaniu sufitu.
Mam takie problem i może macie pomysł jak go rozwiązać.
Od jakiegoś czasu codziennie, kilka razy w ciągu dnia, dzwoni do mnie prywatny numer. Próbowałem go ze dwa razy odebrać, usłyszałem ciszę i oczywiście zaraz się rozlaczyłem w obawie, że dostanę na rachunku dodatkowe koszty za połączenie z Mozambikiem czy innym Burkina Faso.
Za bardzo nie mam pomysłu co z tym zrobić. Normalnie numery, które są natrętne wrzucam do spamu, ale tutaj jest numer prywatny i tak się po prostu nie da. Mieliście podobny problem? Jest sens dzwonić na infolinię Plusa? Pewnie zaraz się dowiem, że RODO, bla bla, nic nie mogą zrobić.