Na początek zatem karta graficzna z 1TB pamięci
![:o :O](./images/smilies/14.gif)
http://www.pcgamer.com/amds-solid-state ... _pcgamerfb
To było przez tę wersję z 48 klatkami na sekundę (czy ile tam) jeśli dobrze pamiętamMatthias pisze:no chyba, że od początku film był kręcony w hd - chyba przez to na Hobbita ludzie narzekali, że wygląda jak teatr telewizji.
Yup, bo TV typowo jest 525 linii 50i i stad przyzwyczajenie, ze wyzszy framerate to telewizja.Gregor pisze:To było przez tę wersję z 48 klatkami na sekundę (czy ile tam) jeśli dobrze pamiętamMatthias pisze:no chyba, że od początku film był kręcony w hd - chyba przez to na Hobbita ludzie narzekali, że wygląda jak teatr telewizji.
Turtles pisze:Gdzieś tu niedawno był temat o ekpresach, kawie itp. Na święta rodzicom kupiliśmy
https://www.tommycafe.pl/kawowe-aboname ... nizki.html
Ciekawe czy dobra kawa urywa dupę czy nie aż tak
Oprócz pliku pagefile.sys jest też plik hibernacji. Wyłączając hibernację też możesz zwolnić miejsce.PIOTROSLAV pisze:Ta, przeniosłem plik stronicowania na drugi dysk i jest bosko
To zależy od rodzaju switchów jakich używa klawiatura. Są mechaniczne z małym przeskokiem i ciche - i właśnie z nich korzysta większość progamerów. Generalnie te z dużym przeskokiem i głośne są najlepsze do pisania. Ja mam klawiaturę mechamembranową (Razer Ornata Chroma), która jest hałasuje średnio, ale przeskok ma spory. To jest takie rozwiązanie pośrednie - pisze się fantastycznie, ale da się też grać całkiem sympatycznie.SithFrog pisze:Po co komuś klawiatura mechaniczna jeśli nie jest pro gamerem? Byłem ostatnio w Staurnie i podotykałem klawiatur mechanicznych najlepszych producentów. Ostatni raz taki duży skok miałem w klawiaturze z 1996 roku, a hałas jaki robią to jakiś kosmos Po co to komu jak nie gra turniejowo?
Nie mam pojęcia dlaczego, ale po prostu to pisanie jest fizycznie przyjemniejsze. Zdaje się, że mówią na to "tactile feedback", czyli "namacalne karmię plecy"SithFrog pisze:W czym to polepsza pisanie?