Niewielką antologię otworzy "Lód"Alexandretta pisze:Nie wiem czy słyszeliście, ale ma powstać antologia w uniwersum Frostpunka. Opiekę nad projektem sprawuje sam Jacek Dukaj.
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Niewielką antologię otworzy "Lód"Alexandretta pisze:Nie wiem czy słyszeliście, ale ma powstać antologia w uniwersum Frostpunka. Opiekę nad projektem sprawuje sam Jacek Dukaj.
Widzę, że nie tylko mnie to zastanawia.Halaster pisze:Straszna tragedia, aczkolwiek okoliczności wydają mi się nieco hmm... dziwne.
Przeciez poza tymi tytulami ktore widac reszta to "poczytaj mi tato" , "krowa robi muuuu", "wiejskie zwierzaki" czy "wierszyki na dobranoc"Halaster pisze:O w mordę - z niemowlakiem? Szacun! Kiedy Ty to robisz?
Nocami, czasem w pracy mam okazję (np teraz dogladam skryptu, który sobie chodzi, wiec zerkam tylko co 30minut czy coś się nie wykrzaczyło) i sporo w czasie jak się nie zajmuję aktywnie dzieckiem.Halaster pisze:O w mordę - z niemowlakiem? Szacun! Kiedy Ty to robisz?
Źródło: http://www.sedenko.pl/2022/11/02/osma-ksiega-calosci/I kiedy wszystko zmierzało do wielkiego finału, Witek zachorował. Miał skończone ponad połowę drugiej części ostatniego tomu.
Jego żona, która od samego początku była powiernikiem pisarza, jego muzą, pierwszą czytelniczką, wspomagała go w tworzeniu tej serii, jest w tej chwili jedyną osobą, która wie, jak miało wyglądać zamknięcie Księgi Całości. Czy tom powstanie, nie wiadomo. Pozostaje cierpliwie czekać.
ThimGrim pisze:Lepiej zobacz Pierścienie Władzy, bo to najlepsza produkcja serialowa ostatnich lat. Co się będziesz męczył z książkami.
Miałem dokładnie odwrotnie. Wszystko do Syberii było super, a potem tak jakby książka się skończyła i zaczęła druga od nowaPtaszor pisze:Jak już dojedziesz na Syberię, najtrudniejszy fragment będzie z głowy. Mnie najbardziej wymęczyła jazda pociągiem właśnie. Później akcja rusza z kopyta.