Magicka

... czyli wszystko o grach, konsolach i ustawkach na gry online

Moderatorzy: boncek, Zolt

Awatar użytkownika
Matthias[Wlkp]
purpurowy

Magicka

Post autor: Matthias[Wlkp] »

Ktoś się bawił w to coś na kontrolerze? Piszę już trochę po fakcie, bo kupiłem na wyprzedaży pod wpływem pozytywnych komentarzy (szukałem czegoś, w co można bezstresowo z żoną pograć, najlepiej z kontrolerem) i zastanawiam się, czy idzie jakoś opanować to czarowanie stickiem. Jak sobie sam próbowałem coś ugrać, to w pewnym momencie zamiast wytrzelić Fireballa, wystrzeliłem healballa i wrzystkie przypieczone gobliny wyzdrowiały z powrotem...
Awatar użytkownika
Piccolo
Bambus Junior

Re: Magicka

Post autor: Piccolo »

Dziś się dowiedziałem, że moja współlokatorka ogarnia Magickę właśnie na padzie. Po opisie jak się padem wybiera elementy, ja bym dostał cipicy domacicznej, ale może po kilku(nastu) latach wprawy da się szybko ogarnąć jakieś kilkuelementowe czary.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Awatar użytkownika
Bambusek
Pacman

Post autor: Bambusek »

Może w dwójce będzie z tym lepiej skoro i na PS4 ma trafić. A z jedynką - olać pada, grać na myszce + klawiaturze. Żadnych problemów.
Awatar użytkownika
Matthias[Wlkp]
purpurowy

Trochę niewygodnie się z myszki korzysta siedząc na kanapie...
Awatar użytkownika
Dragon_Warrior
Brienne of Tarth

Post autor: Dragon_Warrior »

a na huśtawce byłoby pewnie jeszcze mniej wygodnie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Matthias[Wlkp]
purpurowy

Nie jest tak źle z tym padem. Bardziej raczej wkurzają informacje trudne do znalezienia, jak np to, że w cyber-szacie leczenie nie działa i trzeba się prądem reanimować... No i niestety na moim kompie bez karty graficznej trochę się tnie...
ODPOWIEDZ