Wizyta jest przed II tura Zabski... nie podpalaj kraju!SithFrog pisze:Tak mnie jeszcze tknęło: debata przed I turą nie przystoi urzędującemu prezydentowi, a już wizyta u Wojewódzkiego jest ok. Klasa.
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Wizyta jest przed II tura Zabski... nie podpalaj kraju!SithFrog pisze:Tak mnie jeszcze tknęło: debata przed I turą nie przystoi urzędującemu prezydentowi, a już wizyta u Wojewódzkiego jest ok. Klasa.
Przecież Wojciechowski o tej złotej klatce zaczął później odpowiadać jak zorientował się, że przesadził. Bo najpierw napisał:snt pisze:Swoja droga, trzeba być totalnym nieukiem, żeby przyczepic się do stwierdzenia o złotej klatce
A to sorki, nie doczytałem.grel3gargamel pisze:Przecież Wojciechowski o tej złotej klatce zaczął później odpowiadać jak zorientował się, że przesadził. Bo najpierw napisał:snt pisze:Swoja droga, trzeba być totalnym nieukiem, żeby przyczepic się do stwierdzenia o złotej klatce
"Według standardów UE, dla kur zalecany jest wolny spacer (ang. free-walking hen), a nie klatka. Odwrotnie dla prezydenta Komorowskiego."
Gmyz podlinkował ten słynny wywiad Mazurka z Krajewską, w którym Krajewska zjechała program PO, myśląc że to postulaty Kaczyńskiego. Następny tweet to odpowiedź innej działaczki platformy.Razorblade pisze:ocb? - to do DaeLa
Lepiej rzuca gównemPquelim pisze:Ogólnie rzucają w siebie gównem jak gówniarze.
Ale Komorowski faktycznie lepiej.
Sugerujesz, że 35% wyborców nie wiedziało, że Duda jest z PiS?boncek pisze:Duda dotychczas skutecznie udawał, że nie jest z PiS, bo go nikt nie kojarzył.
No tak. Straszenie PiSem działa coraz słabiej, ale nadal tym grają.boncek pisze:Wiedziało, że jest z PiS, ale nie kojarzyło go z rządami PiS, a to jest mega różnica.
A, to racja. Ja głupi myślałem, że PO rządzi większościowej koalicji. Pływałbym chyba w mamonie gdyby nie ten PiS.boncek pisze:Ale BK chodziło o to, że nie poprawiło się przez te 8 lat, bo PiS blokował stawy PO o modernizacji służby zdrowia.
Ten PiS to jednak sprytny skoro blokowal wiekszosc parlamentarna...boncek pisze:Ale BK chodziło o to, że nie poprawiło się przez te 8 lat, bo PiS blokował stawy PO o modernizacji służby zdrowia.
Ja już tutaj wielokrotnie przypominałem, że nigdy na BK nie głosował ani na PO (poza Zdrojewskim do PE), więc nie wylatuj mi z poglądami.snt pisze:Widzisz, jak poglądy wpływają na percepcje
W niedzielę będzieszboncek pisze:Ja już tutaj wielokrotnie przypominałem, że nigdy na BK nie głosował ani na PO (poza Zdrojewskim do PE), więc nie wylatuj mi z poglądami.snt pisze:Widzisz, jak poglądy wpływają na percepcje
Ziemiec nie startuje na Prezydenta RP ale przynajmniej ma poszetkeSithFrog pisze:Razor, Ty weź zobacz co ma na sobie Ziemiec. Ja spadłem z fotela, kto go tak ubrał?
W niedzielę będę kupował ciuchy na ślub kuzynki.SithFrog pisze:W niedzielę będzieszboncek pisze:Ja już tutaj wielokrotnie przypominałem, że nigdy na BK nie głosował ani na PO (poza Zdrojewskim do PE), więc nie wylatuj mi z poglądami.snt pisze:Widzisz, jak poglądy wpływają na percepcje