SKOŃCZYŁEM KUREWAAAA!!!!!!111111oneoneone
Najpierw achivki.
Teraz statystyki jakie miałem:
Jak widzicie, zmieniłem ciuchy na Wilka, bo Geralt ma w nich lepszą stylówę oraz nie wygląda jak grubas (tak jak w 99% innych zbrojach).
Co do mojego zakończenia:
Keira Metz
Baron
Yen i Triss
Novigrad
Skellige
Spoilery a propos zakończenia:
I tyle! Super gra, cieszę się, że postanowiłem grać do końca jednak. Trochę żałuję, że nie wyczyściłem całego Skellige, bo może miałbym jeszcze jakieś fajne questy, ale też byłem już trochę zmęczony Wiedźminem. Co do fabuły to nie byłem jakoś zachwycony, znacznie bardziej podobał mi się pod tym względem Wiedźmin 2, gdzie świat był może mały, ale za to bardzo starannie uszyty. Tam wybory miały wielkie znaczenie, tutaj ich prawie nie czułem. Z drugiej strony może to wina tego, że przez to jak grałem wszystko strasznie się u mnie rozwlekło. Ale warto było, bo ten świat, po prostu żyje i człowiek się w nim zatapia. Coś takiego czułem wcześniej w Red Dead Redemption. No i te side-questy, mistrzostwo, jeden lepszy od drugiego.
Z minusów przyczepię się tylko do animacji i sterowania. Jedno i drugie obsysa trochę i odstaje dość mocno od całej zajebistości reszty. Gram teraz w MGS V i tam jest mistrzostwo świata pod tym względem, różnica kłuje w oczy. No i te twarze, których jest pięć na krzyż. No i te dzieci, które śnić się mogą po nocach. Ale to tylko szczegół
Poza tym wszystkim polecam, co tu dużo pisać. Dla mnie to jest po prostu instant classic, perła tej generacji i gra, o której będziemy mówić naszym wnukom. 9,5/10.