Oddzieliliśmy mężczyzn od chłopców to można się bawić na serio, a co!Voo pisze:Co, dobrze się bawicie bez nas, co?
![:roll: :roll:](./images/smilies/4.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Oddzieliliśmy mężczyzn od chłopców to można się bawić na serio, a co!Voo pisze:Co, dobrze się bawicie bez nas, co?
Umowa stoi, tylko pamiętaj, żeby na pewno nie wysłać.Zolt pisze:A jak będzie remis walkowerów to wygrywam ja
Jeżeli Zolt też chce zagrać to nie ma sprawy.peterpan pisze:To nie gramy o trzecie miejsce meczu przyjaźni?
Chciałem poprosić Sobiesia o wybór meczów na finał, ale jak masz jakieś propozycje to atakujMatthias[Wlkp] pisze:A czy możemy zrobić tak, że mecze do typowania w finale wybiorą FLEP-owicze wcześniej wyeliminowani? Trochę głupio, żeby hat wybierał sobie, co będzie w finale typował...
W jakich terminach mają być mecze?hat pisze:Chciałem poprosić Sobiesia o wybór meczów na finał, ale jak masz jakieś propozycje to atakuj
To dawajcie nasi pseudofinaliścipeterpan pisze:posyłam
Coś jak Zolt vs Sith?Pquelim pisze:Sith vs hat? przeciez to spotkanie gołej dupy z batem![]()
![]()
Dzięki za tę edycję!Zolt pisze:jak odpadać to poza podium
proszę bardzoPIOTROSLAV pisze:Myślę, że powinienem dostać nagrodę pocieszenia jakąś...
Ja ze swojej strony mogę dodać, iż przed tym FLEP'em optowałem za totalnie inną koncepcją rozgrywek, ale po tym wszystkim jestem jak najbardziej za powtórką tej formuły zabawy na identycznych zasadach. Ta opcja jest zwyczajnie mniej czasochłonna dla organizatora, a ja akurat takie imprezy jak MŚ bardzo lubięMatthias[Wlkp] pisze:Będzie edycja na Mistrzostwa Świata? To już za miesiąc!!!