Kaczyński chce blokować Internet i wprowadzić islam w Polsce.
![:bredzisz: :bredzisz:](./images/smilies/19.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Nie no, to oczywista oczywistość. Koleś, który gdyby miał choć odrobinę przyzwoitości po prostu by sięzapadł ze wstydu pod ziemię, dostaje okładkę jednego z największych tygodników i będzie się żalił jak go zniszczyli źli ludzie. Tomcio zawsze na posterunku.SithFrog pisze:Spoko spoko, to (po tytule) raczej spowiedź i tłumaczenie się z niewinności
"To jest film o wielkiej manipulacji. To jest manipulatorskie huśtanie emocjami."Turtles pisze:Drugi jest fragmentem wypowidzi ustnej. Wypowiedź ta dotyczy puszczania pewnego filmu w telewizji publicznej.
Nie do końca powtarzasz, bo w poprzednim poście rzuciłeś link.Powtarzam - chodzi mi o same wypowiedzi Paradowskiej.
Możemy poszukać, czy Paradowska szukała spisku gdy rozbił się śmigłowiec Millera. Za każdą jej wypowiedź sugerującą spisek, albo schlebiającą komuś kto uważał, że mial wtedy miejsce spisek, albo chociaz odnosząca się do idei spisku w celu strącenia śmigłowca millera jako "ciekawa" stawiam Ci litr wódki na zlocieSithFrog pisze:. Gdyby w Tupolewie rozbił się Tusk z Millerem, a samobójstwo popełniła Szczypińska to idę o zakład, że redaktor Janina miałaby dokładnie odwrotne spojrzenie na sprawy.
Mnie rozwala jak można sie przyczepić do Paradowskiej akruat za te wypowiedzi.SithFrog pisze: Mnie rozwala podejście Paradowskiej do w/w spraw.
I strasznie się szarpali. Skończyło się tak, że film jest zajebisty, a Lucas Irvina kopnął w dupę, bo się nie zna. Po czym dostaliśmy EwokiTurtles pisze:Robił Lucas, tylko nie reżyserował. Był executive producer
Yop. W sensie takim, że i tu i tu sprawa (przynajmniej mi) nie wydaje się do końca jasna i dobrze wytłumaczona. Z grubsza może tak ale sporo detali wygląda co najmniej mgliście.Turtles pisze:Ekhem. A samobójstwo Blidy do katastrofy Tupolowea to niby jest porównywalna sprawa?
Dyskusja o tym co powiedziała Paradowska.
Szacun
+2Razorblade pisze:Dyskusja o tym co powiedziała Paradowska.
Szacun
Nie o to chodzi, tylko o zmanipulowany cytat. Po prawej masz wpis na Twitterze, po lewej to, jak go "zacytowano".Well, rok doświadczenia w pracy >> dodatkowy fakultet.
Gregor pisze:aaaaaaaaaaaaaa