![;P ;P](./images/smilies/6.gif)
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Cytaty? Ja tu widzę dyskusję, w której już chyba każdego oskarżyłeś o nieczytanie ze zrozumieniem albo bycie idiotą. Mam wrażenie, że ostatnio przekroczyłeś granicę, za którą na każdy swój argument masz 3 do 5 obelg pod adresem dyskutanta.Razorblade pisze:No oczywiscie... w sumie jak ktos mnie obraza [...] to wszystko cacy... npm bez
To smutne.Razorblade pisze:No a rzuff oczywiscie dal same cytaty a nie bzdury wyssane z palca...
Jak pech, to pech.Część kamer monitoringu miejskiego w miejscu, w którym zastrzelono Borysa Niemcowa, była w piątek wyłączona z powodu prac remontowych, a nagrania z tych, które działały, są niewyraźne - informuje dziennik "Kommiersant".
Wulgarnie obraża użytkownika forum. Co prawda samego siebie, ale może jednak ban?Razorblade pisze:pojebany?
Dokładnie. Uwielbiam jak to wspominają, zawsze mnie to podbudowujeTurtles pisze:Miło. 400 lat a dalej boli, że im Kreml zajelim.
Po co prowokujesz pq? Po co fakty wyprzedzasz? Zawsze mnie ( u Rzra zreszta) wkurwiało takie "ciekawe co napisze rzuff o kolejnej wpadce sądów/prokuratury/rzady/unii/chuj wie czego"Pquelim pisze:Czekam na komentarz razora.
no właśnie, skoro Was wkurwiaja to chyba Wy macie problem. Ja nikogo nie prowokuje, napisałem że czekam na komentarz użytkownika, który wydaje się bronić rosyjskiego interesu w całym tym konflikcie. Jestem zwyczajnie ciekawy jego wniosków.Turtles pisze:Po co prowokujesz pq? Po co fakty wyprzedzasz? Zawsze mnie ( u Rzra zreszta) wkurwiało takie "ciekawe co napisze rzuff o kolejnej wpadce sądów/prokuratury/rzady/unii/chuj wie czego"
Pquelim pisze:Turtles pisze: no właśnie, skoro Was wkurwiaja to chyba Wy macie problem. Ja nikogo nie prowokuje, napisałem że czekam na komentarz użytkownika, który wydaje się bronić rosyjskiego interesu w całym tym konflikcie.
Edit: Choc w sumie nie wiem czy w robocie niedowidzialem skad ten material czy po prostu brak takiej informacji...SithFrog pisze:Nie no, tu nawet nie ma o czym gadać. To już jest poziom abstrakcji znany z Korei Północnej. Myślałem, że Rosja syf tego kalibru ma już za sobą.
Ktoś mnie wołał?Razorblade pisze:ruski agent w Kanadzie
Warto dodać, że popełnił samobójstwo granatem. Na szczęście żaden policjant nie został ranny podczas obławy.Voo pisze:Podejrzany o zabójstwo Niemcowa popełnił samobójstwo a pozostali podejrzani to Czeczeni.
Wtedy by znaleźli kolejnych Czeczenów, którzy przyznaliby się do przemycenia granatu w torcie.ThimGrim pisze:Bo tak to sobie wcześniej wyobraziłem, tylko doszedłem do wniosku, że granat w celi to już by było ciut za dużo...
Razor blokuje YTPquelim pisze:szkoda, ze ma 40k wyswietlen przy pieciu milionach poprzedniego...
Caly czasSobies pisze:Razor blokuje YTPquelim pisze:szkoda, ze ma 40k wyswietlen przy pieciu milionach poprzedniego...![]()
![]()
Hm, hm. A co dokładnie jest zmanipulowane? Wojna rosyjsko-fińska, okupacja Japonii, wielki głód na Ukrainie, radzieckie interwencje w obronie reżimu w Czechosłowacji i na Węgrzech, czy może wybuch Drugiej Wojny Światowej?Razorblade pisze:Swoja droga jest on niemal tak samo zmanipulowany jak pierwszy wiec troche to komiczne
Hmm, hmm... a co jest nieprawdziwego w rosyjskiej propagandzie? Rowniez niewiele. Moze zmanipulowane jest skupienie na jednym aspekcie pomijajac inny? Bo to ze przecietny kowalski zarabia lepiej niz przecietny wania jest tak samo prawdziwe jak to ze za prl-u w PL jednak te fabryki byly a potem wiekszosc pozamykano, to ze dostep do sluzby zdrowia byl duzo lepszy mimo wszystko itd. Wiec pokazujac ze po "wygonieniu rosjan" wzrosla SREDNIA placa jest tak samo zmanipulowane jak twierdzenje ze po "wygonieniu rosjan" pozamykano fabryki i "zmuszono" do emigracji. Obie rzeczy to prawda i obie to manipulacja. Easy as that.Pquelim pisze:Hm, hm. A co dokładnie jest zmanipulowane? Wojna rosyjsko-fińska, okupacja Japonii, wielki głód na Ukrainie, radzieckie interwencje w obronie reżimu w Czechosłowacji i na Węgrzech, czy może wybuch Drugiej Wojny Światowej?Razorblade pisze:Swoja droga jest on niemal tak samo zmanipulowany jak pierwszy wiec troche to komiczne
Tutaj sie zgadzamPquelim pisze:mimo wszystko uważam, ze materiał promajdanowski jest bardziej zgodny ze stanem faktycznym, tym bardziej ze w znacznym stopniu (choć nie całkowicie) opiera się na faktczynych wydarzeniach, a nie twierdzeniach typu "podczas okupacji tworzono kosmodrony, a po Ruskich już tylko zielsko sieją".