Luźno o sporcie
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Re: Luźno o sporcie
Na plaży wygląda trochę inaczej niż po tonie fotoszopa. Narciarki są fajowe, ale w udach mają tyle co ja w pasie 

- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tutaj nie chodzi o to, czy za chuda, czy za gruba. Brak wyraźnej talii i szerokie bary to atrybuty typowo... męskie...
Nie zrozumcie mnie źle - na żywo sprawa wygląda na pewno inaczej, ale jeśli chodzi o jaranie się na odległość, to raczej gustuję w bardziej kobiecych kształtach.
Nie zrozumcie mnie źle - na żywo sprawa wygląda na pewno inaczej, ale jeśli chodzi o jaranie się na odległość, to raczej gustuję w bardziej kobiecych kształtach.
- Razorblade
- Mr. Kroper
This.Matthias[Wlkp] pisze:Tutaj nie chodzi o to, czy za chuda, czy za gruba. Brak wyraźnej talii i szerokie bary to atrybuty typowo... męskie...
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
To teraz wróćmy do pierwszego posta w temacie, może teraz frakcja chudych tyłków zrozumie o co w tym chodzi 

Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Nie przetłumaczysz raczej, są straceni.

You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

Im nawet nie da się wytłumaczyć, że twerking pozbawia kobietę seksapilu równie skutecznie jak strój klowna, a wy o niuansach wielkości tyłeczków... 

http://www.sport.pl/pilka/1,64946,17713 ... odjac.html
Sędzia skorzystał z powtórki i teraz ma problem. Uczciwość w cenie.
Sędzia skorzystał z powtórki i teraz ma problem. Uczciwość w cenie.
nowoczesność jest tępiona przez tępaków. Najs.

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

Przeciwnie Zolt, to nie tepaki. To ludzie, którzy umieją liczyć pieniadze i wiedzą, ile by stracili gdyby powtórki dla arbitrów były dostepne.
nagle aktorzy musieliby trochę więcej się nabiegać. Daj pan spokój 

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

cały czas taki jest. tym bardziej podziwiam ze momentami widać starą klasę i automatyzm w panowaniu piłką.
No i Zidane - klasa sama w sobie. Spokojnie dzisiaj mógłby grać w MLS takim.
No i Zidane - klasa sama w sobie. Spokojnie dzisiaj mógłby grać w MLS takim.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Ronaldo ciagle mi wisi 5 ziko za swoją przegraną w '98.

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

+1Pquelim pisze: No i Zidane - klasa sama w sobie. Spokojnie dzisiaj mógłby grać w MLS takim.
a Nike pewnie wisi mu z 5 miliona za to, że zmusili lekarzy żeby go naćpać i wysłać na boisko w tamtym meczu...Zolt pisze:Ronaldo ciagle mi wisi 5 ziko za swoją przegraną w '98.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
serio tak było? To mu odesetek nie naliczę, niech ma 

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

ok, poczytam. Thx 

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

- Counterman
- Waniaaa!
Dzisiaj po sporej przerwie idę na ściankę wspinaczkową. Obawiam się wyniku, ale w sumie cały czas ćwiczyłem, więc liczę że tragedii nie będzie.
Pochwalę się po powrocie.
![;] ;]](./images/smilies/13.gif)
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Counterman
- Waniaaa!
Kurde umówienie się z drugą osobą na wspólne uprawianie sportu to ciężka rzecz. W końcu poszedłem sam pobulderować. O ile z pleców i rąk jestem zadowolony, to przedramiona i dłonie wołają o pomstę do nieba. Po prostu nie mogłem utrzymać tego co chciałem. Teraz ćwiczę kółeczkiem łapy, co by wrócić do jako takiej formy.
IRON MAIDEN are KINGS
Wiem, że są różne opłaty i licencje na skróty czy nawet zdjęcia. Że nie promuje się czegoś, co pokazuje konkurencja...
...ale żeby w głównym wydaniu wiadomości sportowych na Polsacie nie padło dziś pół słowa o półfinałach Ligi Mistrzów? Nawet wzmianki o wyniku Juve-Real, nawet ćwierć zdania o Barca-Bayern?
Dramat.
...ale żeby w głównym wydaniu wiadomości sportowych na Polsacie nie padło dziś pół słowa o półfinałach Ligi Mistrzów? Nawet wzmianki o wyniku Juve-Real, nawet ćwierć zdania o Barca-Bayern?
Dramat.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
A ja powiem, że poprawiłeś mi humor Sith i bardzo się z tego powodu cieszę 

- Counterman
- Waniaaa!
Ej, czy to normalne, że po basenie czuję brzuch? Czy to oznacza, że słabo strasznie u mnie z mięśniami korpusu? 

IRON MAIDEN are KINGS
jedno i drugie 
po basenie mozesz czuć zasadniczo każdy mięsień (zalezy też jak pływałeś). Brzuch, ramiona, plecy i nogi - jak najbardziej.

po basenie mozesz czuć zasadniczo każdy mięsień (zalezy też jak pływałeś). Brzuch, ramiona, plecy i nogi - jak najbardziej.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Próbowałeś umyć?Counterman pisze:Ej, czy to normalne, że po basenie czuję brzuch?
- Counterman
- Waniaaa!
Mycie jest dla słabych, ja tylko wietrzę.SithFrog pisze:Próbowałeś umyć?Counterman pisze:Ej, czy to normalne, że po basenie czuję brzuch?
@Pq: bo widzisz, o dół brzucha to ja się nie martwię, tam wiem że jest ok. Czyli korpus może być trochę zaniedbany. Trzeba by poćwiczyć jakieś fitnessy, to świetnie działa na te partie.
Aha, a pływam żabką krytą, mocnymi ruchami barków.
IRON MAIDEN are KINGS
Bardzo ładnie ich Kanadyjczycy pojechali, 6:1 kurde, to był dobry mecz
A Ruscy chyba nie wszyscy chcieli zjechać, ale tych paru co zostało miałoby potem pewnie przewalone.

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

- Counterman
- Waniaaa!
Faktycznie część marudziła na lodzie. Ale zachowanie strasznie bucowate, masakra.
IRON MAIDEN are KINGS
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... Czolka3Img
Jak to jest, że przez dziesięciolecia odbywa się korupcja, niemal jawne przekręty jak w przypadku wyboru gospodarzy MŚ, niewolnicy giną na budowach stadionów i nikt nie może nic z tym zrobić, niezawisłe federacje blablabla, poklepywanie po plecach, koperty i uśmiechy i nagle wchodzą w to Amerykanie, są aresztowania, jest panika itd? Sądząc po sprawie Armstronga, to jak się za coś koledzy zza oceanu biorą to chyba tym razem nie rozejdzie się po kościach.
Jak to jest, że przez dziesięciolecia odbywa się korupcja, niemal jawne przekręty jak w przypadku wyboru gospodarzy MŚ, niewolnicy giną na budowach stadionów i nikt nie może nic z tym zrobić, niezawisłe federacje blablabla, poklepywanie po plecach, koperty i uśmiechy i nagle wchodzą w to Amerykanie, są aresztowania, jest panika itd? Sądząc po sprawie Armstronga, to jak się za coś koledzy zza oceanu biorą to chyba tym razem nie rozejdzie się po kościach.

Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Bo oni są skuteczni, mają w tym polityczny cel i mają wyjebane na Blattera i jego mamonę.
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2015, o 09:55 przez SithFrog, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Myślę, że chodzi o dołożenie Rosjanom. Jak skompromitują FIFA chwilę przed MŚ w Rosji, to na tapecie będzie właśnie temat wyboru gospodarza 2018, będą w telewizji mówić, że Putin sobie mistrzostwa kupił, ktoś postraszy bojkotem i będzie temat do gadania przez dwa lata. Wcześniej widać nie było sensu się w to angażować przy okazji mundiali w RPA, Brazylii, ani tym bardziej w Niemczech, Japonii, czy Francji.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Dokładnie to miałem na myśli pisząc:
Już przecież przyjaciel Putin mówił, że ta akcja to bezpodstawne ataki na jego przyjaciela Blattera.SithFrog pisze:mają w tym polityczny cel.
SZOK.
Sepp Blatter sam się wyautował. FBI musi być bardzo, bardzo blisko doprowadzenia łańcucha dowodów na korupcję do byłego już szefa FIFA.
Sepp Blatter sam się wyautował. FBI musi być bardzo, bardzo blisko doprowadzenia łańcucha dowodów na korupcję do byłego już szefa FIFA.
-
- sraczkowaty
Może dostał ultimatum: albo podasz się do dymisji albo...
A u nas Grenia zdyskwalifikowali. Boniek przynajmniej zachowuje pozory
A u nas Grenia zdyskwalifikowali. Boniek przynajmniej zachowuje pozory
Jakie pozory? Boniek ideałem nie jest, ale jak wygląda PZPN dziś, a jak wyglądało za Laty?
Raczej nie. Co FBI obchodzi kto szefuje fifą, zeby na układy iść. Też trochę w szoku jestem, podejrzewam naciski sponsorów.Może dostał ultimatum: albo podasz się do dymisji albo...

#sgk 4 life.
[quote="Turtles"]Co FBI obchodzi kto szefuje fifą, zeby na układy iść./quote]
Tak jak pisałem, mam wrażenie, że to się skończy mundialem 2018 w innym kraju.
Tak jak pisałem, mam wrażenie, że to się skończy mundialem 2018 w innym kraju.
Mnie tam akurat mundial w Rosji jakoś bardzo nie przeszkadza, zresztą mogło by być ciężko z chętnymi na organizację mając 3 lata na przygotowanie. Natomiast nieporozumieniem są te MŚ w Katarze. Mundial w styczniu? srsly? 

11.XI.2006
No proszę Cię: Anglia, Włochy, Niemcy, Hiszpania z dnia na dzień mają stadiony infrastrukturę i wszystko inneskoob pisze: mogło by być ciężko z chętnymi na organizację mając 3 lata na przygotowanie.

*Nie wymieniałem opcji łączonych - czyli dwa z tych państw jednocześnie = pewna i udana impreza.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Szef odszedł, kandydat jest jeden.

#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024

Zdzisiek to za 5 lat na prezydenta Polski powinien kandydować 

Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Zolt troche szacunku: