lepsze to? na oko wyglada na ciezsze a w komentach pisza ze sa 'vibrating ads'
Vibrating ads byly z 2 lata temu.
Nie wiem, jakos mi najbardziej pasuje. Dobra nawigacja miedzy komentarzami, jak klikniesz na wpis to dostajesz najpierw komentarze a strona z linka laduje sie w tle. Dobra rzecz.
Zamiast endomonto mam to runcośtam i mi wystarczy.
O do reddita faktycznie coś się przyda .
Co to jest color switch i two dots?
W sumie mi apka FB śmiga bez problemów, messenger też więc na razie nie czuję potrzeby zmiany.
Co to jest swarm/foursquare ?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Zamiast Endomondo niezły jest Geo Tracker. Wydaje mi się szybszy i wygodniejszy w obsłudze.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Feedly właśnie wywaliło mi się do pulpitu po 5 sekundach... kilkukrotnie xD...
Zajebista aplikacja, 5 gwiazdek .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Gregor pisze:
Piccolo popsuł całego androida! Wracaj do windows phone siło nieczysta!
Muahuahuahuahuahuahuahuahuaha
Piccolo pisze:
Co to jest color switch i two dots?
(...)
Co to jest swarm/foursquare ?
color switch i two dots to takie gierki nieskomplikowane graficznie i wciagajace
swarm i foursquare to apki do 'logowania' sie w miejscach roznych, czytania recenzji miejsc takie tam.. ja kiedys sie wkrecilem i korzystam do dzisiaj ale wyobrazam sobie ze na naszym forum nitk z tego nie skorzysta bo Tusk bedzie podgladal
Na fali tego, że goły android idzie w stronę szpanowania jak bardzo każdego google inwigiluje 24/7 zainstalowałem sobie Nova Launcher... WTF? Dlaczego tego wszystkiego nie ma w podstawowym androidzie?
Kojarzycie może jakąś apkę, która pozwala na rozdzielenie internetu z wifi i LTE na poszczególne aplikacje? Chodzi mi o to, że w pracy mam wifi, ale jak się z nim łączę to nie działa mi 98% rzeczy. Ale działa mi Spotify, który na LTE zżera internet w przerażającym tempie.
Idealnie ustawiłbym wifi tylko na Spotify, a całą resztę na LTE.
Matthias[Wlkp] pisze:A nie da się w apce Spotify ustawić, żeby nie korzystała z sieci komórkowej?
Masz jeszcze taką opcję ustawieniach androida jak 'data saver' - wyłącza on dostęp do sieci komórkowej wszystkim apkom, ale możesz dodać wyjątki.
Nie o to mi chodzi. Chcę, żeby tylko Spotify korzystał z WiFi, a cały ruch poza tym był realizowany przez LTE. Po prostu mam tyle ograniczeń w wifi w pracy, że nawet nie mogę sprawdzić poczty na kom.
Kalten pisze:
Larofan pisze:Nie słyszałem o czymś takim.. Spotify ci zjada na LTE dużo neta? To dziwne trochę ja tego nie zauważyłem a używam chyba często
Sent from my OnePlus 5t using Tapatalk
Jak masz ustawioną najwyższą jakość to żre jak cholera
no to wzrost o niecala 1/3.. a ale skoczylo ci zuzycie ponad trzykrotnie
cos tu smierdzi moze ja slucham na wifi? ale raczej nie.. nigdy nie pamietam zeby wlaczyc wifi
ja mam w nju 39pln miesiecznie i ani grosza wiecej
ale czy LTE bez oporow? nie sadze.. chyba z 8gb mam a potem lejek
@boncek 18?? moze ja tez mam 18 i nawet nie wiem.. rzadko zblizam sie nawet do 9 w miesiacu
EDIT:
zajrzalem se na swoje konto na nju i mam tak:
pozostało 32.61 GB z 39 GB
transferu internetowego
z czego 1.64 GB z 2.52 GB
do wykorzystania w roamingu w UE
oraz
rozmowy, SMSy, MMSy i internet
max. 39zł za nielimitowane rozmowy, SMSy/MMSy w kraju i w roamingu w UE oraz 39 GB internetu w kraju (z czego 2.52 GB do wykorzystania w roamingu w UE)
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Czy są jakieś apki, które pozwajają np. wyłączyć i włączyć bluetooth pod określonymi warunkami? Np. o 6 rano włącz/wyłącz bluetooth. Albo, jeśli nie ma aktywnej rozmowy, włącz/wyłącz BT i tak co godzinę.
Mam w telefonie jakiś dziwny problem, przez co w losowych momentach nagle nie działa mi bluetooth - niby wszystko jest ładnie pięknie, ale ani zegarek, ani radio w aucie nie chce się podłączyć, ale jak zrobię włącz/wyłącz, to działa...
Przy okazji odkryłem, że nie mogę podzielić płatności pomiędzy konto play i kartę. Miałem $5.10 reszty za jakiś prezent kiedyś tam, a apka kosztowała $4.60, z podatkiem $5.19. Google nie pozwolił mi zapłacić tą resztką, a jak wybrałem kartę, to ściągnął całość...
No i lipa... Nie można dać permanentnego pozwolenia apce na włączenie/wyłączenie BT... Jak tylko każę mu to zrobić automatycznie, system prosi o pozwolenie, ale nie daje opcji permanentnego pozwolenia. W opcjach od 15 minut grzebię i nic nie widzę. Wygooglałem, że ludzie mają ten sam problem i nikt nie znalazł rozwiązania... Lipa
Dobra ryje, mam pytanie.#1stworldproblems
Mam chiński telefon, przesiadając się z Samsunga okazało się, że android Androidowi nie równy i taki chińczyk nie ma wielu wygodnych funkcji.
Przykładowo, wszystkie aplikacje mam na pulpicie (w samsungu były domyślnie chowane w menu? wyskakującym menu po pociągnięciu palcem w górę), albo np oprócz włączenia funkcji Hotspot, mogłem kliknąć na napis, który mnie automatycznie przenosił do jego ustawień - w chinolu muszę ręcznie iść w ustawienia, wyszukać tam hotspota i dopiero wejsc w ustawienia.
Wiecie co trzeba zrobić, zeby ten android się zbliżył do samsungowego? To jakies ustawienia? Jakiś upgrade systemu?
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Kazdy producent ma swoj soft. Ktorego chinczyka masz?
Ogolnie na pewno masz opcje menu i aplikacji chowanych w menu (ktore zapewne bedzie orzewijane gora/dol a nie prawo/lewo. Tylko jak w Samsungu afair nie da sie tego wylaczyc, tak w czystszych androidach (nakladkach) mozna. I zapewne to masz zrobione. Do tego jak chcesz przejsc do ustawien hotspota (i ogolnie ustawien a nie tylko wlaczac funkcje) to na rozwijanej belce przytrzymaj dluzej ikone danej funkcji. Wtedy przerzuci Cie do jej ustawien - to akurat jest raczej androidowy standard, aczkolwiek nie wypowiem sie za wszystkie nakladki.