Kaman, wszystkie wielkie media zapraszają, a oni wybiorą telewizję Republika? Get real. Kto to ma zobaczyć? Grupka ludzi, którzy mają TV Republika w pierwszej dziesiątce na telewizorze?
A no tak... radio Wnet dostalo AZ 143 tys w roku 2012 wiec jest finansowane (!) Przez PiS... brawo brawo... no i jak radio Wnet dostalo to wszystkie media wymienione w art. sa "finansowane" przez PiS... ze tez tego nie widzialem wczesniej 2:
Swoją drogą ja się dzisiaj rano zacząłem zastanawiać czy ta cała akcja z Ogórek to nie jest jakaś większa sprawa. W sensie każdy w tym momencie wie kto to jest, więc mogłaby się spokojnie stać twarzą czegoś nowego. Nie zdziwiłbym się gdyby w najbliższym czasie okazało się, że powstaje nowa inicjatywa na lewo, coś w stylu dawnych demokratów pe el.
Do jesieni jeszcze jest sporo czasu, a w ten sposób nie muszą promować nowej osoby. Żyjemy w czasach post polityki, a atrakcyjna kobieta na czele nowej partii jest całkiem sensowną opcją. Lepszy chyba tylko byłby Biedroń, ale nie wiem czy on by chciał w coś takiego się pakować.
boncek pisze:Zresztą ona wcześniej gadała z sensem jak ją zapraszali jako ekspertkę.
To mnie właśnie zdziwiło. Że kobieta z jako takim obyciem w mediach, wykształcona wypadła tak beznadziejnie w trakcie kampanii, nie wypowiadając spontanicznie chyba nawet jednego zdania.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Crowley pisze:To mnie właśnie zdziwiło. Że kobieta z jako takim obyciem w mediach, wykształcona wypadła tak beznadziejnie w trakcie kampanii, nie wypowiadając spontanicznie chyba nawet jednego zdania.
Nie musi być spontanicznie, może być nawet z kartki jak prezydent GaJOWy, ale na boga, niech będzie z sensem. Mi postulat "napisze prawo od początku" do teraz dzwoni w uszach
Razorblade pisze:
A no tak... radio Wnet dostalo AZ 143 tys w roku 2012 wiec jest finansowane (!) Przez PiS... brawo brawo... no i jak radio Wnet dostalo to wszystkie media wymienione w art. sa "finansowane" przez PiS... ze tez tego nie widzialem wczesniej 2:
A no tak jak dostali w 2012 to wszystko spoko. I powszechnie wiadomo, że dawanie pieniązy dziennikarzom to nie jest finansowanie
Polecam też poczytać o powiązaniach Apelli, Fratri i SKOKów
No ale ja bym chcial dalej dowod na to "finansowanie" mediow bo te 143k nie wiem czy na miesiac jakiejkolwiek dzialalnosci by starczyly wiec jak to jest to wielkie "finansowanie" to ok... wiecej pewnie kosztuje blok spotow Prezydenta Komorowskiego w tvn na tydzien.
A co do obrazania sie dowody... dziecko. Na dowody jak sa to sie nie obrazam. Ale niech sa
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Razorblade pisze:No ale ja bym chcial dalej dowod na to "finansowanie" mediow bo te 143k nie wiem czy na miesiac jakiejkolwiek dzialalnosci by starczyly wiec jak to jest to wielkie "finansowanie" to ok...
Ja nie znam budżetu radia Wnet, ale wnioskuję, że uważasz, że jak dziennikarz bierze niby mało od partii to jest spoko
Razorblade pisze:
A co do obrazania sie dowody... dziecko. Na dowody jak sa to sie nie obrazam. Ale niech sa
No właśnie. Zaskakuje mnie jak mało jest w mediach tradycyjnych i społecznościowych jakiś błyskotliwych uwag/opinii/ocen/ironii dotyczących tych wyborów.
Totalna plaża.
Czy wszyscy błyskotliwi Polacy wyjechali już na zmywak?