Mundial 2018
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Re: Mundial 2018
Taki to ma dobrze, może się odegrać. Mnie jak wkurwia coś z Ikei to mogę sobie tylko pomamrotać pod nosem.
Z innej beczki - dęte reklamy szamponu z Lewandowskim puszczane w przerwie meczu mają w sobie coś z plaskacza albo faka pokazywanego kibicom. Tak w ogóle to można odnieść wrażenie, że już nie ma tematu, nie ma się co pastwić nad naszymi piłkarzami bo przecież reklamowy młynek musi się kręcić, newsy o Ann i dupie Krychowiaka muszą wchodzić, klikać trzeba. Przez moment warto było popsioczyć jak plebs żądał krwi ale już cicho, cicho nic się nie stało, choć kliknij zobacz co prezes Bayernu napisał Lewemu w SMSie. Jak ja bym chciał, żeby oni gdzieś na kilka miesiecy znikneli...
Edit: Ruscy jednak mają charakter...
Z innej beczki - dęte reklamy szamponu z Lewandowskim puszczane w przerwie meczu mają w sobie coś z plaskacza albo faka pokazywanego kibicom. Tak w ogóle to można odnieść wrażenie, że już nie ma tematu, nie ma się co pastwić nad naszymi piłkarzami bo przecież reklamowy młynek musi się kręcić, newsy o Ann i dupie Krychowiaka muszą wchodzić, klikać trzeba. Przez moment warto było popsioczyć jak plebs żądał krwi ale już cicho, cicho nic się nie stało, choć kliknij zobacz co prezes Bayernu napisał Lewemu w SMSie. Jak ja bym chciał, żeby oni gdzieś na kilka miesiecy znikneli...
Edit: Ruscy jednak mają charakter...
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Ruscy mają jaja, że trzeba je na taczkach wozić. Szacunek.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ech, brzydka końcówka.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Kurde Mbappe jest fantastyczny, ale juz conajmniej 3 burackie zachowania widzialem w jego wykonaniu.
Mlody i narwany, czy cham? Czas pokaze, oby z tego wyrosl.
Szkoda Belgow, ale brawo dla Francuzow - rozjada w niedziele Anglikow bez problemu.
Mlody i narwany, czy cham? Czas pokaze, oby z tego wyrosl.
Szkoda Belgow, ale brawo dla Francuzow - rozjada w niedziele Anglikow bez problemu.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Francja gra dokładnie jak kiedyś Niemcy - okropnie ale skutecznie. Udawanie Mbappe żenujące, a szkoda, bo bardzo podoba mi się jego gra. Gdyby nie ogórkowy Giroud, młody miałby ze dwie asysty. A Belgowie wyglądali, jakby od 60 minuty już im się nie chciało. Na początku meczu ładnie wchodzili w pole karne i bramka wisiała w powietrzu, ale potem kompletnje nie mieli pomysłu na grę. Lukaku znowu pokazał, że świetnie gra ze słabeuszami, ale z porządną obroną sobie nie radzi.
Ogólnie mecz strasznie nudny, jeden z najbrzydszych na turnieju. Oby jutro emocje były większe.
Ogólnie mecz strasznie nudny, jeden z najbrzydszych na turnieju. Oby jutro emocje były większe.
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Dla mnie Belgia przegrała przez Rudego w kiepskiej formie w co drugim meczu (z Francją był okrutnie słaby) i przez Lukaku, który jest kurewsko przereklamowany.
- Ptaszor
- zielony
- Lokalizacja: Forum SGK dodaje mi otuchy, gdy brakuje mi jej w czasie dnia.
De Bruyne grał dobrze, jak się go ustawiało z przodu. Jak wracał do rozegrania z obrońcami, to rzeczywiście był rudy.
W grupowych meczach owszem, ale wczoraj to on najczęściej tracił piłkę jak już podchodzili pod pole karne Francji.Ptaszor pisze:De Bruyne grał dobrze, jak się go ustawiało z przodu. Jak wracał do rozegrania z obrońcami, to rzeczywiście był rudy.
Mam nadzieję, że Chorwaci mają jeszcze dość siły, żeby wysadzić z siodła Anglię, a potem niech się dzieje co chce
Chorwacja gra jak Polska, bez kitu
Wysłane z mojego LG-M160 przy użyciu Tapatalka
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
No dobra, tak to by było smutno, że Chorwaci przegrają w finale. Lepiej jak Żabojady zrobią Angolom coming home. Większy ból będzie.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Sterling i Żiru stworzyliby idealny atak w FC Chaos.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ktoś powie czemu jak Vida ma piłkę, to komentator mówi o "tradycyjnych gwiazdach"?
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Gwizdach, nie gwiazdach
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Gwizdach. Autokorekta. Ale dzięki za wyjaśnienie
Brawo Chorwacja za walkę!
Regenerujcie się szybko, podpytajcie Ruskkich o tajniki regeneracyjne i w niedziele będzie zajebisty mecz
Regenerujcie się szybko, podpytajcie Ruskkich o tajniki regeneracyjne i w niedziele będzie zajebisty mecz
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Chorwaci grają do końca i do upadłego. Brawo!
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Vida zadedykował zwycięstwo nad Rosją Ukraińcom.PIOTROSLAV pisze:Gwizdach. Autokorekta. Ale dzięki za wyjaśnienie
Co do meczu to myślałem, że Chorwacja leży na Bałkanach a nie w kosmosie
A Anglicy coming home Sorry za Januszową radość ale ludzie w moim wieku pamiętają te wszystkie upokorzenia Z drugiej strony oczywiście - świetna drużyna!
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Pquelim w początkach Mundialu pisze: A Chorwacja się wystrzela i w końcu gdzieś tam odpadnie, jak zwykle to bywa z underdogami.
Odpadną w finale Są już pewnie tak zabiegani, że nawet Żiru coś im strzeli
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
A widzieliście jak Anglicy próbowali zacząć grę po bramce Mandzukicia, jak Chorwaci jeszcze świętowali? Zero fair play...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
W końcu znalazłem chwilę, zeby załadować fragment alternatywnego (radiowego?) komentarza z meczu Polska - Kolumbia.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Francuzi to mają mega szczęście w tym meczu... Grają taki piach a prowadzą...
Jal wygraja to bedzie najbardziej żenujący miszcz w historii
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
W drugiej połowie Francuzi się trochę zrehabilitowali tymi dwoma bramkami, ale jednak IMHO mieli mocno z górki. Przypadkowe zagranie ręką i oszukany wolny przez Griezmanna ustawiły mecz... Swoją drogą Chorwaci walili głową w mur - strzelili tylko jedną bramkę z gry + wykorzystali błąd Llorisa.
Szkoda, ale jednak prawda jest taka, że te ich wygrane w fazie pucharowej były mocno wymęczone po dogrywkach. Wyszarpali finał, ale pucharu już nie bli w stanie wyszarpać.
Szkoda, ale jednak prawda jest taka, że te ich wygrane w fazie pucharowej były mocno wymęczone po dogrywkach. Wyszarpali finał, ale pucharu już nie bli w stanie wyszarpać.
Drużyna pełna migrantów mistrzem świata w piłce nożnej? Kwo wadis, świecie... No kwo?
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
To nie są imigranci tylko dzieci imigrantów.
Dzieci imigrantów zdobyły już mistrzostwo w 1998 a tak w zasadzie to już w 1930.
Dzieci imigrantów zdobyły już mistrzostwo w 1998 a tak w zasadzie to już w 1930.
Co to za mistrz świata co sie nie potrafi utrzymać przy piłce
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Dużo lepsi byli to wygrali, Chorwacja i tak daleko zaszła.
Ja miałem spinkę w lokalu w Chałupach gdzie oglądaliśmy mecz - gość obok gadał wciąż że głupi czarny strzelił, że czarny costam, że niech będzie żyje biały człowiek etc. Jak usłyszał że nazwałem go debilem to się strasznie wkurwił i zaczął awanturować, ale jak mu powiedzialem że mam czarnoskore dziecko i że nie życzę sobie takich tekstów to zamknal morde
Ale szczerze mówiąc to byłem w szoku że w sumie normalny gość, nie żaden skin czy dresiarz nie czuję problemu żeby bez skrępowania publicznie takie teksty puszczać.
Ja miałem spinkę w lokalu w Chałupach gdzie oglądaliśmy mecz - gość obok gadał wciąż że głupi czarny strzelił, że czarny costam, że niech będzie żyje biały człowiek etc. Jak usłyszał że nazwałem go debilem to się strasznie wkurwił i zaczął awanturować, ale jak mu powiedzialem że mam czarnoskore dziecko i że nie życzę sobie takich tekstów to zamknal morde
Ale szczerze mówiąc to byłem w szoku że w sumie normalny gość, nie żaden skin czy dresiarz nie czuję problemu żeby bez skrępowania publicznie takie teksty puszczać.
PiSowcy i narodowcy potrafią dobrze się maskować.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Autobus w polu karnym plus wykopywanie piłki do przodu - no faktycznie lepsi byli. Dużo.
O i jeszcze to - pierwsza bramka strzelona nieprzepisowo
http://www.sport.pl/mundial/7,154361,23 ... BoxGDImgS4
O i jeszcze to - pierwsza bramka strzelona nieprzepisowo
http://www.sport.pl/mundial/7,154361,23 ... BoxGDImgS4
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
https://sport.onet.pl/mundial-2018/repr ... ar/g0sd35f
Casillas i Suarez też uważają, że pierwsze bramka dla reprezentacji Francji zdobyta nieprawidłowo.
Casillas i Suarez też uważają, że pierwsze bramka dla reprezentacji Francji zdobyta nieprawidłowo.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
O ile bramki zdobywa się prawidłowohat pisze:Byli lepsi w zdobywaniu bramek a zdaje się o to chodzi w piłce nożnej.
Ojoj Suarez cóż to za autorytet od czystej gry, gość ma nieskazitelną opinię, naprawdę mnie przekonał
Nawet zakładając że jedna bramka była nieprawidłowo zdobyta to ciągle jest trzy do dwóch.
Nawet zakładając że jedna bramka była nieprawidłowo zdobyta to ciągle jest trzy do dwóch.
Nie jedna, pierwsza. Chorwacja nagle musiała gonić wynik i rzucić więcej sił zamiast się nadal czaić z zerem z tyłu. To zawsze zmienia obraz meczu.hat pisze:Nawet zakładając że jedna bramka była nieprawidłowo zdobyta to ciągle jest trzy do dwóch.
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-12923371
Alan Shearer z kolei podważa rzut karny
Alan Shearer z kolei podważa rzut karny
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Pierdolenie. Wygrali Francuzi? Wygrali. Nikt im pucharu teraz nie zabierze znad kominka. Chorwaci zrobili co mogli, grali z werwą, następnym razem może im się uda.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Karny było 50/50. Jak dał to się wybroni, jakby nie dał też by się wybronił.
Tzn.? Nikt tu nie mówi, żeby puchar zabrać, bo to niemożliwe, ale chyba podywagować sobie o ewidentnych błędach czy dyskusyjnych sytuacjach można, co?Zolt pisze:Pierdolenie. Wygrali Francuzi? Wygrali. Nikt im pucharu teraz nie zabierze znad kominka.
Zmienił ręką tor lotu piłki i wywalił ją poza boisko, nie wiem nad czym tu można dyskutować.SithFrog pisze:Karny było 50/50. Jak dał to się wybroni, jakby nie dał też by się wybronił.
Nie no pewnie. Dobrze, że nikt nie wyciągnął jeszcze zwycięskiego meczu na WembleyTzn.? Nikt tu nie mówi, żeby puchar zabrać, bo to niemożliwe, ale chyba podywagować sobie o ewidentnych błędach czy dyskusyjnych sytuacjach można, co?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
A widziałeś na jakiej wysokości? Potrafisz skakać wysoko i jednocześnie z kierunkiem i z rękami wzdłuż tułowia?hat pisze:Zmienił ręką tor lotu piłki i wywalił ją poza boisko, nie wiem nad czym tu można dyskutować.
Chociaż ja powtarzam: jakby nie gwizdnął to bym się nie gardłował, a teraz też uważam, że się wybroni. Po prostu taka sytuacja, że jeden może dać, inny nie. Tyle