World of Tanks
Re: World of Tanks
Sith! Nie ignoruj mnie!
![Obrazek](http://i.imgur.com/cSFFJ5A.jpg?1)
![Obrazek](http://i.imgur.com/pClpU2T.jpg?1)
Polecam czołg O-I,
zespół Myslovitz
Niemoralny wręcz pancerz jak na VI tier i stockowa pukawka taka, że głowa mała. Co prawda ogromy cel dla arty i kiepska mobilność, ale dayum... Jak nie ma arty na mapie to można poszaleć, że hej!
Que?Rojek pisze:Sith! Nie ignoruj mnie!
A giera mocarna, zrobić Mastera w przegranym pojedynku, podziwiam.
Wczoraj Cię koło 16:30 na serwerze, jak byłeś w Bitwie Treningowej (?) no i myślałem, że chcesz poplutonić. Napisałem nawet. Nvm.
Ten poprzedni O-I Experimental to trochę mordęga, bo ogromny i ma chujowy pancerz, ale już ten VI tier jak jest na topie i nie ma arty to potrafi dać do pieca. Oczywiście o ile drużyna nie spierdoli gry koncertowo.
Ten poprzedni O-I Experimental to trochę mordęga, bo ogromny i ma chujowy pancerz, ale już ten VI tier jak jest na topie i nie ma arty to potrafi dać do pieca. Oczywiście o ile drużyna nie spierdoli gry koncertowo.
A to przepraszam, nie zauważyłem. Instalowałem i sprawdzałem ten nowy celownik czy się dograł do modów i nawet nie planowałem grać. Nie widziałem, że coś pisałeś.
Spoko, udało mi się z tego otrząsnąć do dzisiaj. Nie ma problemu
Jakby co to jestem chętny na jakiś plutonik w przyszłości.
EDIT: Nick w grze taki jak na forum.
![:] :]](./images/smilies/13.gif)
EDIT: Nick w grze taki jak na forum.
Wiem, chyba nawet razem graliśmy już w plutonie. We trzech, z jakimś noobem. Żów, Rzuff, czy jakoś tak ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
A Zodi to widzę stary TDkowiec jest![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
A Zodi to widzę stary TDkowiec jest
A nie, rzuff to pedał jest. To się nie liczy.
iksDe
iksDe
kampienie to wszystko co umiemSithFrog pisze: A Zodi to widzę stary TDkowiec jest
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
no czasem tez cos przyszarzuje ale to tylko w chwilach nieuwagi
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
No nie mogie z tym czołgiem...
![Obrazek](http://i.imgur.com/qMtI5cC.jpg?1)
Do tego ~1600 obrażeń zatrzymanych przez pancerz. Churchill III stał i płakał rzewnymi łzami jak próbował mi cokolwiek zrobić tą swoją pukawczyną.
![Obrazek](http://i.imgur.com/qMtI5cC.jpg?1)
Do tego ~1600 obrażeń zatrzymanych przez pancerz. Churchill III stał i płakał rzewnymi łzami jak próbował mi cokolwiek zrobić tą swoją pukawczyną.
Czasem nie jest tak źle, bo przy co sensowniejszych medalach przegrywając dostaje się XP jak za zwycięstwo na osłodęSithFrog pisze:A giera mocarna, zrobić Mastera w przegranym pojedynku, podziwiam.
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
aaaarrrgghhh...już tydzień jestem bez neta (wymiana operatora, ale są kłopoty z synchronizacją) i boję się, że nie zdążę kupić Focha 155 zanim skończy się zniżka...
bo zdaje się, że do 25 stycznia jest a jeszcze trochę expa i kredytów muszę nabić ![;] ;]](./images/smilies/13.gif)
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
![;] ;]](./images/smilies/13.gif)
No cóż, nie zdążyłem przed końcem zniżki... ![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Ale tak czy siak, w ten weekend "155-tka" powinna stanąć w moim garażu![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Już tylko 10k expa! I 5 mln kredytów....![:] :]](./images/smilies/13.gif)
Ale tak czy siak, w ten weekend "155-tka" powinna stanąć w moim garażu
Już tylko 10k expa! I 5 mln kredytów....
Od 15 lutego ma ruszyć misja na brytyjską, średnią premkę 8-tieru - FV4202P (czyli zdegradowaną i znerfioną dyszkę). Już się nie mogę doczekać ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Zauważyłem, że od pewnego czasu gram głównie pod kątem robienia misji weekendowych, osobistych, albo tego właśnie typu maratonów na czołgi. Nawet jak gram z kumplem w plutonie, to staram się robić jakieś misje. Samo granie, bez dodatkowego celu jakoś straciło dla mnie powab. Starość?
Zauważyłem, że od pewnego czasu gram głównie pod kątem robienia misji weekendowych, osobistych, albo tego właśnie typu maratonów na czołgi. Nawet jak gram z kumplem w plutonie, to staram się robić jakieś misje. Samo granie, bez dodatkowego celu jakoś straciło dla mnie powab. Starość?
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Szczegóły poniżej:
http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-brows ... n-fv4202p/
Nawet jeśli jeszcze nie masz w garażu Centuriona Action X, to zostały jeszcze 3 tygodnie żeby go wygrindować i kupić.
http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-brows ... n-fv4202p/
Nawet jeśli jeszcze nie masz w garażu Centuriona Action X, to zostały jeszcze 3 tygodnie żeby go wygrindować i kupić.
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
Foch 155 ma dostać buffa!! ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Ale jednocześnie i nerfa...
Dalej może być jednym z 2-3 najsłabszych (ponoć) td 10 tieru....
A już dawno wargaming przyznał, że go zepsuł - chyba kiedyś tu o tym pisałem...![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Nieważne, teraz już za późno by się zatrzymać![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Ale jednocześnie i nerfa...
A już dawno wargaming przyznał, że go zepsuł - chyba kiedyś tu o tym pisałem...
Nieważne, teraz już za późno by się zatrzymać
Baaardzo długo zbierałem na tego Focha. Chciałem go mieć mimo tego, że nerfią go od lat ![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Nie raz, nie dwa, mecząc się IX, miałem momenty zwątpienia.
Tym bardziej, że czytając wątek o nim na forum WOT-a można było odczuć, że ta dycha to żałość, dno i zaraza....
Ale jednak go KUPIŁEM!! I PODOBA MI SIĘ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Wiem, zagrałem nim dopiero dwie bitwy a do tego jestem w euforii, że w końcu JEST, ale...no kurczę....JEST DOBRZE!!![:) :)](./images/smilies/1.gif)
dwie wygrane, 4 fragi, średnio prawie 2k dmg. dinguję, przebijam...FAJNY CZOŁG
Nie raz, nie dwa, mecząc się IX, miałem momenty zwątpienia.
Tym bardziej, że czytając wątek o nim na forum WOT-a można było odczuć, że ta dycha to żałość, dno i zaraza....
Ale jednak go KUPIŁEM!! I PODOBA MI SIĘ
Wiem, zagrałem nim dopiero dwie bitwy a do tego jestem w euforii, że w końcu JEST, ale...no kurczę....JEST DOBRZE!!
dwie wygrane, 4 fragi, średnio prawie 2k dmg. dinguję, przebijam...FAJNY CZOŁG
No to super, każda czołga znajdzie swojego amatora, czy jakoś tak ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Jakiż ja jestem miękki i zmienny.... ![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=guwv_vv55M0
Obejrzałem i zacząłem znów grać wutefakiem...
Ale to też dlatego, że może w tym miesiącu WT auf E100 zniknie z garaży graczy zastąpiony czymś bez magazynka.
![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=guwv_vv55M0
Obejrzałem i zacząłem znów grać wutefakiem...
Ciekaw bardzo jestem jakie to będzie.
Na forum WOT jest cały temat poświęcony zamiennikowi - wygląda tak sobie, ale może estetyka będzie jego najgorszą cechą![:] :]](./images/smilies/13.gif)
Na forum WOT jest cały temat poświęcony zamiennikowi - wygląda tak sobie, ale może estetyka będzie jego najgorszą cechą
Sith, od czasu jak zaproponowałeś pluton wcale nie ma Cię w grze ?!?!
Przypadek ?![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
Przypadek ?
Akceptowalna wymówka ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Ja właśnie dostałem Zagończyka, tedekiem![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Ja właśnie dostałem Zagończyka, tedekiem
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
8/8 strzałów i ponad 5k dmg - jak tu nie kochać Objekta 704 ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Ja pierdooooole. Odpaliłem te gre na weekend. Ależ ona wkurwia. Jezu. Ale jak.
![Obrazek](http://i.imgur.com/ELx7bXi.jpg)
#sgk 4 life.
Pełna zgoda.
Robię teraz misję na FV 4202 (P) i takich stad noobów i retardów od bardzo dawna nie widziałem. To co się wyprawia na dychach, to jakaś parodia grania - gracze zieloni i niebiescy potrafią tak dawać dupska, zajmować beznadziejne miejscówki, olewać flanki, nie współpracować, że już chyba nawet na pierwszych tierach jest lepiej,
Dramat.
Robię teraz misję na FV 4202 (P) i takich stad noobów i retardów od bardzo dawna nie widziałem. To co się wyprawia na dychach, to jakaś parodia grania - gracze zieloni i niebiescy potrafią tak dawać dupska, zajmować beznadziejne miejscówki, olewać flanki, nie współpracować, że już chyba nawet na pierwszych tierach jest lepiej,
Dramat.
mnie za to jakoś łagodnie w ten weekend WG traktował - ponad 40 bitew i 65% win rate więc nie mogę narzekać.
ale coś innego jest ważne - chyba pierwszy raz jesteśmy naprawdę blisko polskiego czołgu (czołgów?)!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... czy-czolg/
można też o tym poczytać na profilu fejsbukowym.
gram 99% niszczarkami, ale polską linię, mimo ich braku, i tak wiadomo, że bym robił![:) :)](./images/smilies/1.gif)
ale coś innego jest ważne - chyba pierwszy raz jesteśmy naprawdę blisko polskiego czołgu (czołgów?)!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... czy-czolg/
można też o tym poczytać na profilu fejsbukowym.
gram 99% niszczarkami, ale polską linię, mimo ich braku, i tak wiadomo, że bym robił
Aż się zaśliniłem ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
NoobTurtles pisze:Ja pierdooooole. Odpaliłem te gre na weekend. Ależ ona wkurwia. Jezu. Ale jak.
Nom. Trochę tak. Ja nie wiem czy wszyscy teraz grają złotem, czy ja jestem taki marny, że nie moge nic przebić a mnie każdy dziurawi.
A JAK JUŻ WEJDZIE BITWA To patrze, że z 3 fragami, albo po prostu kilkoma ładnymi trafieniami zostaje 5 vs 12 bo reszta mojej druzyny nie czuje jakby to była ich bitwa.
A JAK JUŻ WEJDZIE BITWA To patrze, że z 3 fragami, albo po prostu kilkoma ładnymi trafieniami zostaje 5 vs 12 bo reszta mojej druzyny nie czuje jakby to była ich bitwa.
#sgk 4 life.
Przed samym wejściem do bitwy coś mi się zwiesiło...
I to jeszcze na ISU. Myślę "K.RWA!!!!"
Ale zdążyłem zresetować kompa, wejść z powrotem do bitwy zrobić 4 fragi i 4k dmg![:D :D](./images/smilies/3.gif)
I to jeszcze na ISU. Myślę "K.RWA!!!!"
Ale zdążyłem zresetować kompa, wejść z powrotem do bitwy zrobić 4 fragi i 4k dmg
Miałem dziś (nie)przyjemność spotkać w bitwie niesamowitego kretyna.
Szturm na Erlenbergu, nasza drużyna atakuje.
Koleś napisał, że jeśli ktokolwiek będzie kampił to on od razu wychodzi z gry (dodam, że to był IS-4 na topie).
W odpowiedzi dostał kilka odpowiednich komentarzy więc się rzeczywiście utopił
![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
Tak żałosne, że aż śmieszne, tym bardziej, że bez niego i tak wygraliśmy![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Szturm na Erlenbergu, nasza drużyna atakuje.
Koleś napisał, że jeśli ktokolwiek będzie kampił to on od razu wychodzi z gry (dodam, że to był IS-4 na topie).
W odpowiedzi dostał kilka odpowiednich komentarzy więc się rzeczywiście utopił
![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
Tak żałosne, że aż śmieszne, tym bardziej, że bez niego i tak wygraliśmy
Pierwszy raz trafiasz na takiego? Masę już widziałem umyślnych utopień w pierwszej minucie gry. Koleś wchodzi, XVM pokazuje szanse na wygraną poniżej 20% i od razu samobójstwo.
Tak, tak, ale jakoś pierwszy raz tak to ktoś wprost napisał.
No i tym bardziej smakowało zwycięstwo![:) :)](./images/smilies/1.gif)
No i tym bardziej smakowało zwycięstwo
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Been there, seen that, uninstalled.Turtles pisze:Nom. Trochę tak. Ja nie wiem czy wszyscy teraz grają złotem, czy ja jestem taki marny, że nie moge nic przebić a mnie każdy dziurawi.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
uninstalled sruinstalled. - jutro wchodzi 9.14 z zawartości którego najciekawsza wydaje się być nowa fizyka pojazdów. zobaczymy co to będzie,
Kupić to t10 na znizce?
Bo jakoś mnie nie zachwyca jak gram przeciw niemu...
Bo jakoś mnie nie zachwyca jak gram przeciw niemu...
#sgk 4 life.
Kupuj, to przecież i tak czołg przejściowy do dychy, a zniżka 30% na 9 tier trafia się wyjątkowo rzadko.
Mi się dźwięki bardzo podobają!!
Przeładowanie (uderzenie łuski!), wystrzał, trafienie, sygnalizacja wyspotowania - dla mnie na plus![:) :)](./images/smilies/1.gif)
No i fizyka - w pierwszej bitwie udało mi się przewrócić 0 kolega chciał mi pomóc - prawie mu się udało ale miałem 2% hp więc mnie zniszczył![:] :]](./images/smilies/13.gif)
Przeładowanie (uderzenie łuski!), wystrzał, trafienie, sygnalizacja wyspotowania - dla mnie na plus
No i fizyka - w pierwszej bitwie udało mi się przewrócić 0 kolega chciał mi pomóc - prawie mu się udało ale miałem 2% hp więc mnie zniszczył
Raz spadłem e75 na bok, ale gośc mnie przepchnał. Więc chciałem sprawdzić ja się jeździ szybkimi czołgami w tej nowej rzeczywistości... and this happened:zodi pisze:No i fizyka
Nie chcialo mi sie lepszej jakości wgrywać.
#sgk 4 life.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Test łosia niezaliczony.
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
A ja gram od ponad miesiąc na PS4. Początki były tragiczne, ginąłem cały czas. Żona mówiła "po co ty w to grasz?", ale byłem twardy
Dorobiłem się lepszych czołgów np. Shermana Jumbo i już jest fajnie. Nie ginę od jednego strzału, a nawet często pociski nic mi nie robią i mogę też spokojnie startować do cięższych czołgów
Możliwe, że są lepsze maszyny, ale mi się tym dobrze gra. Gram se tak na luzie bez spiny, raz mnie rozwalą, a raz ja rozwalę trzech czy czterech ![:) :)](./images/smilies/1.gif)