Media, czyli sztuka manipulacji
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Re: Media, czyli sztuka manipulacji
http://wiadomosci.tvp.pl/44673225/przep ... nfederacji
Urocze.
EDIT: Ohoho! To ma kolejne dna!
http://www.wykop.pl/ramka/5157931/jak-t ... -circa-x9/
Nagroda Złotego Goebbelsa już czeka.
Urocze.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
No, NZG na pewno. Tak jak i Żelazna logika i Logikatory. Manipulujące przybudówki PiS-u na pewno o tym napiszą.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Ja pierdolę, kurwa.Crowley pisze:http://wiadomosci.tvp.pl/44673225/przep ... nfederacji
Urocze.
Niektórzy się oburzają na stawianie tezy, iż w nachalnej propagandzie jest całkowita symetria pomiędzy TVP i TVN. Więc tak gwoli demonstracji - jak zrelacjonować nagranie Neumanna.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Crowley
Mówisz może o Faktach? Bo aż przerwałem MŚ w lekkiej, żeby zobaczyć tę gimnastykę i nie zawiodłem się. Walka o Złotego Goebbelsa będzie zacięta do ostatniego dnia w tym roku.
About Mankind
About Mankind
Fakty po Faktach. Wkleiłem tweeta z fragmentem wideo - ale jeśli oglądasz forum przez taptalka, to chyba go nie zobaczysz.
Symetria między TVP i TVN - dobre. Ktoś ostatnio wrzucał w okolicach tego tematu ciekawy materiał o TVP. Nie wiem, czy było w nim o dostępie TVP do spraw w prokuraturze, ale to tylko jeden z rodzynków.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Crowley
Tweet się nie wyświetla, chociaż oglądam forum przez przeglądarkę na komórce. Ale oglądałem te Fakty i dowiedziałem się, że:
1) Pisiorki, w tym Mateusz, też klną
2) Zdania Sławomira są wyrwane z kontekstu i nie wiadomo, kogo tak naprawdę nazywa pojebami.
3) Tenże Sławomir gardzi kodziarzami, ale tylko niezorganizowanymi. Tych prawdziwych szanuje.
No kurwa...
1) Pisiorki, w tym Mateusz, też klną
2) Zdania Sławomira są wyrwane z kontekstu i nie wiadomo, kogo tak naprawdę nazywa pojebami.
3) Tenże Sławomir gardzi kodziarzami, ale tylko niezorganizowanymi. Tych prawdziwych szanuje.
No kurwa...
About Mankind
About Mankind
Czego byś się nie dowiedział o sprawie z FAKT-ów a czego byś się dowiedział z TVP czy innych źródeł, a jest to dla ciebie tak bulwersujące,że trzeba o tym wspomnieć?
Ja nie oglądałem ani Tak Jest, ani Faktów, ani Faktów po Faktach, więc biorę twoje słowa za dobrą monetę i zakładam, że rzeczywiście tak powiedzieli.
1) Przecież to prawda. W TVP nie dowiedziałybyś się o misce ryżu Morawieckiego, bo nawet o tym by nie wspomnieli.
2. Może nie wyrwane z kontekstu, ale na pewno materiał jest mocno pocięty - tak aby wyszło jak najgorzej dla Neumanna (vide - swego czasu pocięta wypowiedź Sikorskiego we Wprost). A kogo nazwał poje*ami, wiadomo - struktury PO w Tczewie. Nie mieszkańców Tczewa.
3) Powiedział, że KOD bez zorganizowania jest nic niewarty - też prawda.
Jak już wspomniałem - próbuje się generalnie z gówna (i to zwietrzałego - https://www.google.com/amp/s/natemat.pl ... u-z-tczewa ) ukręcić bicz. Piszę z gówna, bo w tej sprawie nic nie ma poza przekleństwami i jechaniem po kodzie i po. Zarzucanie TVN-owi, że nie skręca i nie opisuje rzetelnie tego gówno-bicza i tak dobrze jak TVP jest niepoważne.
Ps. Nie wiem, w którym momencie programu były te słowa Morozowskiego, ale przypuszczam, że w tej części informacyjnej ("sprawy najciekawsze"), która trwa ~5 minut zaraz po rozpoczęciu programu i jeszcze przed rozmową z gośćmi na zupełnie inne tematy. Nie ma nawet chyba tej części nigdy online na TVN i tvn go.
Ja nie oglądałem ani Tak Jest, ani Faktów, ani Faktów po Faktach, więc biorę twoje słowa za dobrą monetę i zakładam, że rzeczywiście tak powiedzieli.
1) Przecież to prawda. W TVP nie dowiedziałybyś się o misce ryżu Morawieckiego, bo nawet o tym by nie wspomnieli.
2. Może nie wyrwane z kontekstu, ale na pewno materiał jest mocno pocięty - tak aby wyszło jak najgorzej dla Neumanna (vide - swego czasu pocięta wypowiedź Sikorskiego we Wprost). A kogo nazwał poje*ami, wiadomo - struktury PO w Tczewie. Nie mieszkańców Tczewa.
3) Powiedział, że KOD bez zorganizowania jest nic niewarty - też prawda.
Jak już wspomniałem - próbuje się generalnie z gówna (i to zwietrzałego - https://www.google.com/amp/s/natemat.pl ... u-z-tczewa ) ukręcić bicz. Piszę z gówna, bo w tej sprawie nic nie ma poza przekleństwami i jechaniem po kodzie i po. Zarzucanie TVN-owi, że nie skręca i nie opisuje rzetelnie tego gówno-bicza i tak dobrze jak TVP jest niepoważne.
Ps. Nie wiem, w którym momencie programu były te słowa Morozowskiego, ale przypuszczam, że w tej części informacyjnej ("sprawy najciekawsze"), która trwa ~5 minut zaraz po rozpoczęciu programu i jeszcze przed rozmową z gośćmi na zupełnie inne tematy. Nie ma nawet chyba tej części nigdy online na TVN i tvn go.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
W Faktach po Faktach było jeszcze ociupunkę lepiej. Wklejam link, skoro całego tweeta nie widać.Crowley pisze:Tweet się nie wyświetla, chociaż oglądam forum przez przeglądarkę na komórce.
https://twitter.com/antoszu/status/1180156752781807624
ThimGrim jak widać królestwo lemingów ma się świetnie
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Ale lemingi biegną od prawa do lewa?Pquelim pisze:ThimGrim jak widać królestwo lemingów ma się świetnie
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
-
- sraczkowaty
Muszę przyznać, że TVP p oraz kolejny zaskoczyła relacją z pierwszego lotu Polaka bez wizy (ponoć nielegalnego)
Ale oni w tym TVP będą mieli ból dupy przez te orędzia. Aż miło patrzeć.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Crowley
Czyżby w końcu udało się sprowokować Wojciecha Manna, żeby zwolnił się z radiowej Trójki? Zwolnili Nogasia, wywalili Bukartyka i nic. Wczoraj poleciała Anna Gacek, przez jednych znienawidzona z powodu wady wymowy i specyficznego gustu, przez innych uwielbiana z powodu poczucia humoru i wysokiego profesjonalizmu oraz specyficznego gustu. Ciekawe, czy to będzie o jedno zwolnienie za daleko? Bo ponoć w redakcji duże oburzenie, nikt nie chce prowadzić audycji w zastępstwie zwolnionej, jutro Mann ma coś ogłosić.
Powiem wam, że takiego szamba, jakie zrobiono z Trzecim Programem Polskiego Radia, nie powstydziłby się żaden szkodnik. Oczywiście nigdy nie była to stacja dla każdego i nie wszystkim musiała się podobać, ale od lat stanowiła przystań dla wielu znakomitych dziennikarzy, zarówno muzycznych, jak i publicystycznych. Poziomem profesjonalizmu, ale i pluralizmu niemal zawsze Trójka mogła być stawiana za wzór innym stacjom. I zarżnęli tę stację jak wieprza w imię partyjnego interesu, nie osiągając w zamian żadnych korzyści. Słuchalność szoruje po dnie, starzy słuchacze, nawet ci okazjonalni, odwracają się od stacji, a nikt nowy nie przybywa. I tylko Lisicki może sobie codziennie przeprowadzać wywiad z kolejnymi przedstawicielami rządu.
Powiem wam, że takiego szamba, jakie zrobiono z Trzecim Programem Polskiego Radia, nie powstydziłby się żaden szkodnik. Oczywiście nigdy nie była to stacja dla każdego i nie wszystkim musiała się podobać, ale od lat stanowiła przystań dla wielu znakomitych dziennikarzy, zarówno muzycznych, jak i publicystycznych. Poziomem profesjonalizmu, ale i pluralizmu niemal zawsze Trójka mogła być stawiana za wzór innym stacjom. I zarżnęli tę stację jak wieprza w imię partyjnego interesu, nie osiągając w zamian żadnych korzyści. Słuchalność szoruje po dnie, starzy słuchacze, nawet ci okazjonalni, odwracają się od stacji, a nikt nowy nie przybywa. I tylko Lisicki może sobie codziennie przeprowadzać wywiad z kolejnymi przedstawicielami rządu.
About Mankind
About Mankind
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Nigdy nie słuchałem radia.
Od listopada dopiero zacząłem słuchać Halo Radio - takiego internetowego. Bardzo różni redaktorzy, bardzo różne tematy.
Od listopada dopiero zacząłem słuchać Halo Radio - takiego internetowego. Bardzo różni redaktorzy, bardzo różne tematy.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Ciekawa sprawa. Czy odejdzie i jeżeli tak to czy gdzieś jeszcze będzie nadawał. Szkoda Anny Gacek, miała fajne poczucie humoru, dobrze się z Mannem przekomarzała.Crowley pisze:Czyżby w końcu udało się sprowokować Wojciecha Manna, żeby zwolnił się z radiowej Trójki? Zwolnili Nogasia, wywalili Bukartyka i nic. Wczoraj poleciała Anna Gacek, przez jednych znienawidzona z powodu wady wymowy i specyficznego gustu, przez innych uwielbiana z powodu poczucia humoru i wysokiego profesjonalizmu oraz specyficznego gustu. Ciekawe, czy to będzie o jedno zwolnienie za daleko? Bo ponoć w redakcji duże oburzenie, nikt nie chce prowadzić audycji w zastępstwie zwolnionej, jutro Mann ma coś ogłosić.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
-
- sraczkowaty
- Crowley
Cudowne.
About Mankind
About Mankind
- Counterman
- Waniaaa!
Idealnie pod swoją docelową publikę, nie da się ukryć - profesjonalnie.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Od razu jesteśmy bezpieczni przed, kurwa, boreliozą
Wysłane z mojego Moto G (5) Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Moto G (5) Plus przy użyciu Tapatalka
To już jest wyższa szkoła jazdy
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
2 miliardy na to. Ja pierdole.
- Counterman
- Waniaaa!
Money well spend, nie Jutsi?
IRON MAIDEN are KINGS
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
No przecież! Im się należy!
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Chlopaki, bez przesady, nie ma tam nic takiego niezwyklego. Ja za 2 miliardy bym puscil, ze badania genetyczne wykazaly, ze rodzicami Tuska sa Hitler i Goebbels!
To wiadomo i bez badań
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
rzuff - naprawdę? nie? stać? Cię? na? więcej?
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
Znalazłem tem miemik jakis czas temu jak sie kurzył w zakładkach i chciałem w koncu wrzucic
#sgk 4 life.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
https://youtu.be/0aWHpehz3KQ?t=1454
Piękny materiał. Aż nie wiem co napisać. Może to dowód na to, że się zaczyna sypać?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Piękny materiał. Aż nie wiem co napisać. Może to dowód na to, że się zaczyna sypać?
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ale cos konkretniej LLo? Bo nie chce tracic na to 30 minut
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Powinieniem byl uscislic - material w TVP o materiale w TVN, ze Kaczynski odwiedzil rzekomo nielegalnie cmentarz, by odwiedzic grob matki. Bo to oczywiscie klamstwo absolutne, bo przeciez odwiedzil tez inne groby.Razorblade pisze:Ale cos konkretniej LLo? Bo nie chce tracic na to 30 minut
Film sie powinien odpalac od momentu tego materialu.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Moze wina ze na telefonie bo mi wystartowalo od poczatku a tak zdesperowany nie jestem
- Crowley
Z tą nielegalnością to tak nie do końca. Cmentarze nie są odgórnie zamknięte i jest to decyzja zarządców. Powązki Wojskowe, którymi zarządza Zarząd Cmentarzy Komunalnych w Warszawie, na przykład są otwarte normalnie, chociaż w pogrzebach nie może uczestniczyć więcej niż 5 osób. Stare Powązki, gdzie pojechał Kaczorro są pod opieką Kurii i jeśli szefostwo zgodziło się na wjazd, to nic nam do tego. Czyli owszem, cmentarz jest w tej chwili zamknięty (w każdym razie był przed świętami, nie wiem jak teraz), ale swoją wizytą Jarek nie złamał żadnego przepisu w tej kwestii. Tak samo jeśli chodzi o wjazd samochodem na teren cmentarza - płacisz opłatę wjazdową i wjeżdżasz. Nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło.
Ale sam materiał z Wiadomości piękny. W sumie to powinni się cieszyć w tym TVNie, że tylko tyle ich spotkało, a nie od razu wjazd CBA, CBŚ i innych C. Ale nie wiem, czy to faktycznie dowód na cokolwiek. Z jednej strony dziwne zachowanie, bo niby uderza w wiarygodność rządu. Może Kaczyńskiemu na starość jest już wszystko jedno i uznał, że po prostu będzie korzystał z danej mu władzy. Z drugiej strony może chodziło o to, żeby na jakiś czas odwrócić uwagę opinii publicznej? Vateusz majstruje coś z obligacjami skarbowymi, a być może nawet jakiś podatek od oszczędności, żeby sfinansować te swoje tarcze. Na pewno będzie o czym gadać i o co pytać.
Ale sam materiał z Wiadomości piękny. W sumie to powinni się cieszyć w tym TVNie, że tylko tyle ich spotkało, a nie od razu wjazd CBA, CBŚ i innych C. Ale nie wiem, czy to faktycznie dowód na cokolwiek. Z jednej strony dziwne zachowanie, bo niby uderza w wiarygodność rządu. Może Kaczyńskiemu na starość jest już wszystko jedno i uznał, że po prostu będzie korzystał z danej mu władzy. Z drugiej strony może chodziło o to, żeby na jakiś czas odwrócić uwagę opinii publicznej? Vateusz majstruje coś z obligacjami skarbowymi, a być może nawet jakiś podatek od oszczędności, żeby sfinansować te swoje tarcze. Na pewno będzie o czym gadać i o co pytać.
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
Zaczynaja od ulubionego dorocznego tematu Polakow czylo aborcji. Pytanie czy Kaczka swoom zachowaniem chcial przyslonic wlasnie ja czy debilne pomysly rzadowe...
IMO temat aborcji ma zaciesnic szeregi wyborcow, polechtac twardy elektorat, a po wygranych wyborach sie go znowu odstawi na polke.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Lepszego momentu na wprowadzenie zakazu aborcji nie będą mieli. Teraz nikt im nie zaprotestuje i nie fiknie. Ale też myślę, że projekt poleci do zamrażarki.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Crowley
Ja bym to przepchnął chociaż troszkę, żeby zobaczyć ten fatal error na twarzach niektórych celebryckich aktywistów. Z jednej strony trzeba iść protestować, zwłaszcza że przy okazji policja mogłaby kogoś pobić, więc byłby dobry dym. Z drugiej sami wzorem zachodnich kolegów namawiają do siedzenia w domach. Interesujący eksperyment.ThimGrim pisze:Teraz nikt im nie zaprotestuje i nie fiknie.
Przegłosowanie takiego zakazu to w wykonaniu PiSu byłoby zastrzelenie zakładnika w czasie negocjacji. Niby można, ale tracisz kartę przetargową i prowokujesz przeciwnika to ukręcenia ci łba.ThimGrim pisze:Ale też myślę, że projekt poleci do zamrażarki.
About Mankind
About Mankind
Podsumujmy ostatnie 24 godziny w polskiej polityce.
1. TVN robi materiał o tym, że Kaczyński wjechał na cmentarz, żeby odwiedzić grób matki. TVP robi materiał, że TVN kłamie, bo nie tylko grób matki odwiedzał.
2. PiS wita z honorami samolot z towarami z maseczkami. Opozycja twierdzi, że dało się upchnąć więcej maseczek, bo skoro An-255 ma ładowność 200 ton, no to miał zabrać 200 ton towaru, nie 80. Szczegół, że to są produkty z papieru i plastiku, i że w środku nie było już miejsca. Mogli bagażniki do skrzydeł domontować.
3. Kaja Godek chce przegłosowania szczególnie ważnej w tych czasach ustawy ograniczającej prawo do aborcji. Feministki protestują, przyjmując za symbol sprzeciwu runę Sig.
1. TVN robi materiał o tym, że Kaczyński wjechał na cmentarz, żeby odwiedzić grób matki. TVP robi materiał, że TVN kłamie, bo nie tylko grób matki odwiedzał.
2. PiS wita z honorami samolot z towarami z maseczkami. Opozycja twierdzi, że dało się upchnąć więcej maseczek, bo skoro An-255 ma ładowność 200 ton, no to miał zabrać 200 ton towaru, nie 80. Szczegół, że to są produkty z papieru i plastiku, i że w środku nie było już miejsca. Mogli bagażniki do skrzydeł domontować.
3. Kaja Godek chce przegłosowania szczególnie ważnej w tych czasach ustawy ograniczającej prawo do aborcji. Feministki protestują, przyjmując za symbol sprzeciwu runę Sig.
Trzeba być zdrowo jebniętym, żeby symbol błyskawicy z miejsca kojarzyć z nazistami.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
No DaeL nam serwuje propagande narracje z tvp
https://www.wykop.pl/ramka/5450345/hitl ... ia-dzieci/
#sgk 4 life.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Wiedziałem, że WinAmpa używali tylko naziole.
Możliwe, że chcieli coś przykryć, ale na pewno nie podniesienie podatków, czy innych opłat. Elektoratu ani widzów to w ogóle nie interesuje, więc nie ma sensu marnować przykrywek na takie coś, a i dziennikarze nie będą drążyć, bo im oglądalność spadnie.Crowley pisze:Z drugiej strony może chodziło o to, żeby na jakiś czas odwrócić uwagę opinii publicznej? Vateusz majstruje coś z obligacjami skarbowymi, a być może nawet jakiś podatek od oszczędności, żeby sfinansować te swoje tarcze. Na pewno będzie o czym gadać i o co pytać.
Poza nielicznymi idiotami jak my, cała reszta współobywateli ma to głęboko w dupie, dlatego [Bełata Szydło ON] od 30 lat wszystkie kolejne rządy bez przerwy podnoszą Polcom i Polakom wszelkie podatki [Boska Bełata OFF] bo to polskie stado baranów jedyne co potrafi to nadstawić drugi bok żeby z drugiej strony też ich golili.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tak sobie na to patrzę z daleka i mam wrażenie, że to jedni drugim podrzucają sobie błoto, które potem leci z powrotem w ich stronę. Czy poza totalnie absurdalnymi symbolami (swastyką, sierp i młot, czaszki, dwie runy sig, penis), jest jakiś gorszy symbol dla tego ruchu?
Runa Sig, czy nie, jaki ma to związek z feministkami? Czy kiedykolwiek feministki używały pioruna lub czegoś podobnego? Serio pytam, bo nie wiem. Kojarzę tylko symbol wenus i jego wariacje.
Ja tam im niczego nie zabraniam - jak chcą sobie zmniejszać efektywność i odciągać uwagę czymś bez sensu - proszę bardzo. Ale niech potem nie ma zdziwienia, że TVPis kontratakuje.
Runa Sig, czy nie, jaki ma to związek z feministkami? Czy kiedykolwiek feministki używały pioruna lub czegoś podobnego? Serio pytam, bo nie wiem. Kojarzę tylko symbol wenus i jego wariacje.
Ja tam im niczego nie zabraniam - jak chcą sobie zmniejszać efektywność i odciągać uwagę czymś bez sensu - proszę bardzo. Ale niech potem nie ma zdziwienia, że TVPis kontratakuje.
Boże, rzuff, po urodzinach Ci chyba kij od szczotki gdzieś utknął. No to wyjaśniam - nie podzielam zdania TVP. Nie twierdzę, że feministki mają cokolwiek wspólnego z nazizmem. Ten feminazizm to jest zbitka słowna, która lata temu była popularne jako epitet i pewnie nawet jej kiedyś użyłem (może nawet w tym tysiącleciu), bo brzmi zabawnie, ale w gruncie rzeczy jest bez sensu. Związki ideologiczne współczesnego feminizmu z narodowym socjalizmem są żadne.Turtles pisze:No DaeL nam serwuje propagande narracje z tvp
Po prostu zauważam, że to wszystko jest cholernie śmieszne (tak jak i dwa pozostałe punkty mojej wyliczanki - jakbyś nie zauważył). Związek błyskawicy z akcją jest (w warstwie znaczeniowej) najdelikatniej mówiąc niezbyt rzucający się w oczy, błyskawica wygląda jak runa Sig, a na dodatek jest serwowana czarno-biało-czerwonej kolorystyce (z czerwienią robiącą za krwawe tło). Powinni się stuknąć w czółko pomysłodawcy takiego logo. I tyle.
Mam dla Ciebie challenge. Zmień w logo kolor błyskawicy na czarny a tło na czerwone i wnieś taką flagę na jakiś meczykLLothar pisze:Wiedziałem, że WinAmpa używali tylko naziole.
Otóż-kurna-to!Matthias pisze:Runa Sig, czy nie, jaki ma to związek z feministkami? Czy kiedykolwiek feministki używały pioruna lub czegoś podobnego? Serio pytam, bo nie wiem. Kojarzę tylko symbol wenus i jego wariacje.
- Crowley
Sieg Heil! Nadal używam.LLothar pisze:Wiedziałem, że WinAmpa używali tylko naziole.
About Mankind
About Mankind
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Ale wiecie, cel osiagniety - gadamy o slusznosci loga, a nie samej akcji/projekcie ustawy
No ale jeśli taki cel przyświecał twórcom logo, no to faktycznie macki Kaczafiego sięgają daleko.LLothar pisze:Ale wiecie, cel osiagniety - gadamy o slusznosci loga, a nie samej akcji/projekcie ustawy
A jest co gadac o projekcie?LLothar pisze:Ale wiecie, cel osiagniety - gadamy o slusznosci loga, a nie samej akcji/projekcie ustawy
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024