SithFrog pisze:Podoba mi się Cyberpunk 2077 chociaż nadal nie wiem o czym to, grafika taka sobie i bardzo kolorowo. Klimat chyba jest.
Grafika może być. Kolory to też nic dziwnego. Night City to miasto o wymiarach 1200 na 300 km. Tam jest wszystko - dzielnice biznesowe, przemysłowe, rozrywkowe, slumsy, ciemne zaułki, port kosmiczny, neony, itd... W trailerze skupili się na pokazaniu paru fragmentów gry za dnia, ale są też smaczki nocne.
Jak na razie Sony wymiata. Przyznam, że niektóre prezentacje to bardziej przewinąłem niż obejrzałem, ale Sony zrobiło na mnie wrażenie. Większość gier bardzo fajna, prezentacja pretensjonalna (jakiś koleś grający na bandżo czy innej azjatyckiej fujarce, itd...), ale ogólnie na plus. Chociaż mam wrażenie, że dużo "bullshotów" było, bo niektóre gry wyglądają aż za fajnie jak na możliwości PS4 (nawet w wersji pro)
Sony > Microsoft > dno > Square Enix > Ubisoft > kilometr mułu > Bethesda > EA
Nie widziałem Devolvera i PC Gamingu.
SithFrog pisze:widziałem, że jest skandal, bo się kobiety całują
To jest taki skandal, co to go od pół roku spece od marketingu planują. Pewnie aż obgryzali paznokcie czekając na pierwszego krytycznego tweeta, żeby móc rozesłać gotowy od dwóch tygodni press release, i uzyskać darmową reklamę we wszystkich portalach i portalikach.