nikt nie oglada mistrzostw ?
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Ej. Drugie miejsce to też miejsce. Curling FTW!SithFrog pisze:Ręczna kobiet jest u mnie za curlingiem
co to za pedalski, defetystyczny komentarz ??Jutsimitsu pisze:Ręczna kobiet.
Ale nie ma o czym mówić, bo przerżnęły.
co to za pedalski, defetystyczny komentarz ??zodi pisze:Jutsimitsu pisze:Ręczna kobiet.
Ale nie ma o czym mówić, bo przerżnęły.
+miliard.Crowley pisze:Ej. Drugie miejsce to też miejsce. Curling FTW!SithFrog pisze:Ręczna kobiet jest u mnie za curlingiem
Startują. Panowie zresztą też.Voo pisze: Nawet w curlingu (chociaż nie wiem czy startują ale jak startują to ja trzymam kciuki jakby co).
Dzisiaj pokonały Węgierki i zagrają w ćwierćfinale. Kurs na nasze był 8.00, na rywalki 1.16. Właśnie dlatego znajomy bukmacher zawsze powtarzał "najlepiej zarabia się na kobietach. Nigdy tego nie stawiaj, w żadnej dyscyplinie". ;DJutsimitsu pisze:Ale nie ma o czym mówić, bo przerżnęły.
Crowley +1.
Jest... gralem troche i dla mnie jest nawet bardzozodi pisze:siatkowki kobiet bywa komiczna,zgodze sie,pilka nozna kobiet jest komiczna caly czas ale pilka reczna... no tu sie akurat nie zgodze.
E tam, lepsze to niż okna albo kuchenne wypiekiSithFrog pisze:Gość zarabia tryliony euro na piłce i reklamach. Chce go zapewne każda marka na swoim produkcie. A on wybiera poniższe. O co chodzi?
https://www.youtube.com/watch?v=Oke5G_RJWzI
Stary, Drutex reklamuje Andrea Pirlo i Philipp Lahm... o co Ci chodziSithFrog pisze:Nie wierzę, że Messi nie ma. Rozumiem jak średni grajek na średnim poziomie bierze co może, ale Leo? MOże reklamować co chce.
Skad wiesz czy Messi tego sam nie wymyslilNo i? Okna to nie jakieś dziwne i głupie, wymyślone na siłę zabawki dla dzieci. Podbijanie bańki mydlanej skarpetą? WTF?
Ejże w tym zacnym gronie jest jeszcze Łukasz Piszczek. Pięknie prezentują się w trójkę na firankach naczep wiozących produkty tej firmyRazorblade pisze:Stary, Drutex reklamuje Andrea Pirlo i Philipp Lahm... o co Ci chodziSithFrog pisze:Nie wierzę, że Messi nie ma. Rozumiem jak średni grajek na średnim poziomie bierze co może, ale Leo? MOże reklamować co chce.
Za chwilę dołączą do nich koledzy spod siatki.Gregor pisze:Jacy lekkoatleci zdobędą medale na olimpiadzie? Na pewno nie ruscy
Lionel Messi signs a new contract worth £580,000 per week...
...which after tax, means he'll be earning £585,000 per week.