Ameryka, USA etc

... czyli Toksyczne Gøwno®

Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL

Awatar użytkownika
ThimGrim
Heavy Metal Troll

Re: Ameryka, USA etc

Post autor: ThimGrim »

Panowie, skończcie się kłócić i odpowiedzieć sobie na jedno pytanie:

Napierdalać się teraz czy czekać,aż Rosja zregeneruje HP?

Mój zmysł strategiczny podpowiada mi "napierdalać się teraz".
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Awatar użytkownika
Razorblade
Mr. Kroper

Post autor: Razorblade »

SmokEustachy pisze:
Gregor pisze: 6 marca 2025, o 22:29 Czy ja widzę swymi oczami link zaczynający się ordoiouris i tam mamy się czegoś dowiedzieć?
No jak nie chcesz odstawać to niestety.
Dobre to! Obrazek

A tak na powaznie? Bo do 01.04 troche czasu...

A tak btw to zapytam retorycznie - bo jesli kogos skazali bo se stal pod aborcyjna to rozumiem ze zle. Ale jak spisza, beda ciagac po sadach i potencjalnie skażą bo bedzie se ktos stal/skakal podobnie kolo procesji czy kosciola (albo po prostu nie zdejmie czapki w kosciele) to juz spoko, nie? Dla kolegi pytam retorycznie, odpowiadac nie musisz Obrazek

Wysłane z mojego RMX3840 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Matthias[Wlkp]
purpurowy

Post autor: Matthias[Wlkp] »

ThimGrim pisze: 7 marca 2025, o 09:17 Panowie, skończcie się kłócić i odpowiedzieć sobie na jedno pytanie:

Napierdalać się teraz czy czekać,aż Rosja zregeneruje HP?

Mój zmysł strategiczny podpowiada mi "napierdalać się teraz".
Ja już konserwy kupuję. Jodynę z Norwegii przywiozłem, bo jest bez kryzysu.
Awatar użytkownika
SmokEustachy
zielony

Post autor: SmokEustachy »

Razorblade pisze: 7 marca 2025, o 10:21
A tak btw to zapytam retorycznie - bo jesli kogos skazali bo se stal pod aborcyjna to rozumiem ze zle. Ale jak spisza, beda ciagac po sadach i potencjalnie skażą bo bedzie se ktos stal/skakal podobnie kolo procesji czy kosciola (albo po prostu nie zdejmie czapki w kosciele) to juz spoko, nie? Dla kolegi pytam retorycznie, odpowiadac nie musisz Obrazek

Stanie koło procesji jest legalne. O czym wie prawie każdy. CHyba że nie ogląda debat z Ziemkiewiczem, to wtedy nie.
Możesz se stać i wznosić se niemodly do nieboga. Angielska sprawa dlatego dowodzi degeneracji, bo dotyczy sytuacji nieingerencji. Dowodzi też uznania exterminacji gówniaka za podstawową wartość tam. I typowego poszukiwania myślozbrodni.
Awatar użytkownika
PIOTROSLAV
Parmezan

Post autor: PIOTROSLAV »

Ryju, ale sam chyba nie czytałeś więcej niż nagłówków z ordo, bo byś wiedział, że ta jedna (słownie jedna) osoby ukarana z tego paragrafu, powiadomiła zainteresowanych, że będzie łamać to glupawe prawo, została ukarana mandatem, ale odmówiła przyjęcia, więc sprawa trafiła do sądu. Zawiasy i zwrot kosztów sądowych.
Kolejna osoba to starsza pani, której oddalili zarzuty i wypłacili odszkodowanie.
Trzecia osoba stała z transparentem i sprawa się jeszcze nie odbyła.

To jest skala prześladowań jak, za palenie ja przystanku autobusowym.

Wysłane z mojego V Max Plus przy użyciu Tapatalka

"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Awatar użytkownika
Razorblade
Mr. Kroper

SmokEustachy pisze:
Razorblade pisze: 7 marca 2025, o 10:21

Stanie koło procesji jest legalne. O czym wie prawie każdy. CHyba że nie ogląda debat z Ziemkiewiczem, to wtedy nie.
Możesz se stać i wznosić se niemodly do nieboga. Angielska sprawa dlatego dowodzi degeneracji, bo dotyczy sytuacji nieingerencji. Dowodzi też uznania exterminacji gówniaka za podstawową wartość tam. I typowego poszukiwania myślozbrodni.
Coz, lodzcy ksieza i parafianie uwazaja inaczej kierujac (tak, juz ponad 10 lat temu) sprawy do sadu za skakanie np. w stroju motyla... i jeszcze atakujac gazem...

Czapke jakos pominales, a tez nie ma zadnego nakazu aby takowa facet w kosciele musial sciagac. Nawet koscielnego nakazu. A tu cyk, sprawa, odwolania, no bo zawsze jeszcze mozna pomowic.

Awatar użytkownika
Theeck
złoty

Post autor: Theeck »

Razorblade pisze: 7 marca 2025, o 10:21A tak btw to zapytam retorycznie - bo jesli kogos skazali bo se stal pod aborcyjna to rozumiem ze zle. Ale jak spisza, beda ciagac po sadach i potencjalnie skażą bo bedzie se ktos stal/skakal podobnie kolo procesji czy kosciola (albo po prostu nie zdejmie czapki w kosciele) to juz spoko, nie? Dla kolegi pytam retorycznie, odpowiadac nie musisz Obrazek
Koledze przekaż, że pomieszał 2 kwestie:
- ciąganie po sądach za niezdjęcie czapki, skakanie motyla obok procesji, czy co tam jeszcze
- skazanie za powyższe

Prawo do ciągania po sądach ma niestety każdy - za stanie pod kliniką aborcyjną, czy niezdjęcie czapki w kościele. I tak jest dobrze, choć może być uciążliwe kiedy trafi się ksiądz idiota, albo pierdolnięta lewaczka.
Natomiast zupełnie inna para kaloszy to skazanie za stanie pod kliniką, czy niezdjęcie czapki.
Póki co jak rozumiem, za klinikę jednak skazali, a kolega się hipotetycznie pyta, czy jak będzie w tym roku motylkował, to czy się aby nie narazi. Uspokój kolegę, że w Polsce bezkarnie uchodzi przerywanie mszy świętej, więc może sobie koło procesji fruwać do woli. :D
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Awatar użytkownika
Razorblade
Mr. Kroper

Ale juz niezdjecie czapki nie uchodzi bezkarnie, stad kolega pytal. Motylowi sie udalo, ale gazem dostal, wiec tez nie tak bezkarnie

Awatar użytkownika
SmokEustachy
zielony

Razorblade pisze: 8 marca 2025, o 18:54 Ale juz niezdjecie czapki nie uchodzi bezkarnie, stad kolega pytal. Motylowi sie udalo, ale gazem dostal, wiec tez nie tak bezkarnie

Nie odróżniasz stania od skakania jako motyl. Motyl niech se idzie skakać na marsz żywych. Pod synagogę niech se idzie.
To są już poważne deficyty poznawcze.
Awatar użytkownika
Razorblade
Mr. Kroper

SmokEustachy pisze:
Razorblade pisze: 8 marca 2025, o 18:54 Ale juz niezdjecie czapki nie uchodzi bezkarnie, stad kolega pytal. Motylowi sie udalo, ale gazem dostal, wiec tez nie tak bezkarnie

Nie odróżniasz stania od skakania jako motyl. Motyl niech se idzie skakać na marsz żywych. Pod synagogę niech se idzie.
To są już poważne deficyty poznawcze.
Tak. Wybiorcze odpowiedzi to deficyty poznawcze. No worries, kiedys przechodzi.

A motyl jak najbardziej - niech idzie pod synagoge czy meczet. Who cares. Ciesze sie tylko ze potwierdzasz swoja hipokryzje :)

Awatar użytkownika
SmokEustachy
zielony

Theeck pisze: 8 marca 2025, o 18:32

Prawo do ciągania po sądach ma niestety każdy - za stanie pod kliniką aborcyjną, czy niezdjęcie czapki w kościele. I tak jest dobrze, choć może być uciążliwe kiedy trafi się ksiądz idiota, albo pierdolnięta lewaczka.
Natomiast zupełnie inna para kaloszy to skazanie za stanie pod kliniką, czy niezdjęcie czapki.
Póki co jak rozumiem, za klinikę jednak skazali, a kolega się hipotetycznie pyta, czy jak będzie w tym roku motylkował, to czy się aby nie narazi. Uspokój kolegę, że w Polsce bezkarnie uchodzi przerywanie mszy świętej, więc może sobie koło procesji fruwać do woli. :D
Jaki jest paragraf na niezdjęcie czapki?

Co do istoty rzeczy to idąc motylkować pod synagogę dowiesz się, że jednak nie można motylkować.

W cywilizowanym świecie oczywistym jest rozróżnienie pajacowania od niepajacowania. Dlatego nie ma żadnej analogii między pajacowaniem a niepajacowaniem.

Tłumaczenie natomiast, że przepis jest ale na razie pięć osób skazali bo potem przykręcą śrubę jest niepoważne. To jest taktyka salami.
Awatar użytkownika
Theeck
złoty

Post autor: Theeck »

SmokEustachy pisze: 9 marca 2025, o 03:26Jaki jest paragraf na niezdjęcie czapki?
196 kk
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
Awatar użytkownika
PIOTROSLAV
Parmezan

Post autor: PIOTROSLAV »

+1

Wysłane z mojego V Max Plus przy użyciu Tapatalka

"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Awatar użytkownika
Gregor
Grzechu z Polityki

Post autor: Gregor »

Panowie, wy tu o jakichś motylkach, a nadszedł i na nas czas pisać laurki do prezydenta Elmo i tych dwóch tam z komicznymi makijarzami.

Wychodzi, że wcale nie jest tak, że ktoś jak sam płaci na obronność jest fajny dla magusów. Ważne, żeby Putler był zadowolony ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
SmokEustachy
zielony

Theeck pisze: 9 marca 2025, o 08:08
SmokEustachy pisze: 9 marca 2025, o 03:26Jaki jest paragraf na niezdjęcie czapki?
196 kk
Ale to trzeba wejść do srodka
ODPOWIEDZ