gra jest z a j e b i s t a, do ogarnięcia jest tyle rzeczy (sterowanie, balans ciała kierowcy, biegi, hamulec przedni i tylny), że na początku miałem wrażenie jakbym uczył się grać na fortepianie

Voo pisze:Nie speedway ale model jazdy i sterowania oparty na obu analogach jest taki, że pewnie spokojnie dałoby się na nim zrobić speedway. Niestety, żużel to przy motocrossie kopciuszek na Zachodzie i taka gra nigdy na konsole nie powstanie. Szkoda.
Masakryczna jest ta gra. Wciąga jak słynne herosowe/civkowe "jeszcze jedna tura". Tylko tu jest: jeszcze parę metrów. Grywalność niesamowita.Dogy pisze:Ja i Bonc na pewno!
Załatwiłem Ci świętaboncek pisze:Dokładnie! Ja ją chyba przeszedłem na jeden raz.![]()
Z innej beczki, przyszła do mnie paczka od Dogiego z Mario 3D Land. Okazało się, że z "małym" bonusikiem.![]()
3DSa mam chyba pół roku i bardo sobie chwalę. Zwłaszcza, że ten nasz nowy czeski diler Ninny całkiem niezłe promocje robi, a i w ogóle sporo promocji na eshopie się znajdzie. Polecam śledzić my3ds.plsqpek pisze:W ogóle to mam dylemat czy dalej grać w gry na PS3 i psp, czy popierdolić i kupić 3ds'a?
Nie wiem czy śliczna (za dużo ostatnio grałem na PC/PS4) ale na pewno jest specyficzna. Bardzo ciekawa odmiana po GTA i klonach GTA. lewostronny ruch (psia mać! Dominick ! pisze:Nic takiego nie odnotowalem w SD. Gralo sie plynnie. Swoja droga, ciekawe jak ta gra wyglada na PS4, bo juz na PS3 byla sliczna.
Sam nie wiem, robię?hat pisze:Sith jak robisz platynkę (a pewnie robisz)